Stor familiebolig i rolig strøk utenfor sentrum. Barnevennlig hage - Leie/Karivoll

Stor familiebolig i rolig strøk utenfor sentrum. Barnevennlig hage - Leie/Karivoll

SOLGT

  • Adresse Fagerliveien 56, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 207, bruksnummer: 32
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 247 m2 / BTA 267 m2 / PROM 197 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
G Energimerke G YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Fagerliveien 56 på Karivoll er en stor og hyggelig enebolig med herlig hage. Her er 170 kvm boareal fordelt på to etasjer. Huset har fire romslige soverom, to stuer, to bad og vaskerom. - som er ideelt for en stor familie. I tillegg er det mulig å innrede oppholdsrom eller intern leilighet i kjelleren. Boligen har blitt pusset opp og er godt vedlikeholdt over flere år, og er både pen og ordentlig. Hagen er stor og variert. Her er det en herlig blanding av terrasse og plattinger, gressplen og fjell til å utforske. I hjørnet av hagen er en fin lekeplass med stor sandkasse og lekehus. Solrikt hele dagen, fra morgensol på forsiden til solnedgang på den store veranda på vestsiden av huset. Eiendommen ligger utenfor bykjernen, men likevel sentralt, med gang- og sykkelavstand til både sentrum og Fredrikstad-marka. Det er gangavstand til barnehage, skole og butikker. Gode bussforbindelser rett i nærheten og kort vei til togstasjonen.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

Ca. 1953. Garasjen er oppført i 2016.

BELIGGENHET

Fagerliveien 56 ligger ved Leie gravlund, mellom Lisleby og Fredrikstad sentrum. Dette er et fredelig og veletablert boligområde med hovedsakelig en- og tomannsboliger. Området ligger utenfor sentrumskjernen, men er likevel sentralt. Herfra kan man sykle - eller gå - til både sentrum og Fredrikstad-marka. Lisleby har mange aktiviteter for barn og unge, og et aktivt idrettsmiljø. Det er barnehage i nabolaget, gangavstand til Nøkleby barneskole og kort vei til Glemmen videregående skole. Wilbergjordets handlesenter har Meny-butikk, apotek, legesenter og blomsterbutikk. I sentrum finner man kjøpesenteret Torvbyen og alt annet byen har å by på av butikker, tjenester, restauranter, kafeer, kino og andre tilbud. Fra eiendommen er det kort kjørevei til handelsområdet i Dikeveien på Rolvsøy. Fra Rolvsøyveien er det hyppige bussavganger til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum. Fra eiendommen er det ca. 20 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 120 110 110 0
2. etg. 63 61 61 0
Kjeller 84 76 26 50
SUM 267 247 197 50
Garasje 39 35 0 35

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over to plan med kjeller og frittliggende garasje. Huset har ukjent byggegrunn. Grunnmur av betong på hoveddel og pussede treplater på deler vegger i kjelleren. Lettklinkermur på tilbygg. Grunnmur over bakken er isolert. Yttervegger i bindingsverk som etter byggemåte skal være isolert med 15 cm mineralull. Vegger er iflg. tidligere eier etterisolert med 15 cm mineralull. Stående tømmermannskledning. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med bordtak, papp, sløyfer, lekter og betongstein fra 2011. Pappshingel på tak på tilbygg. Garasjen har betongdekke med lecakant rundt. Noe stående og liggende kledning. Saltak med betongstein. Store vedlikeholdsfri leddport med el-åpner. Det er drenert rundt huset og etterisolert kjeller.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, kjøkken, stue, tv-stue, bad og to soverom (alle p-rom). 2. etasje: Oppgang/gang, gang, bad, stue og to soverom (alle p-rom). Kjeller: Gang/hall, vaskerom og wc (alle p-rom). Fire boder og stort rom/bod (s-rom). Frittliggende dobbel garasje (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er fra 1953. Den ble bygd om på 1980-tallet og har vært grundig pusset opp utover på 2000-tallet. Den er godt vedlikeholdt, og er gjennomgående pen, lys og delikat. Huset har store og lyse oppholdsrom. Stor loftsstue. Overflater vegger: malt MDF-panel, malerstrie og malt tapet på vegger. Gulv: fliser, malt bordgulv og laminat. Tak: malt panel og malte tak. Alle overflater i 2. etasje ble pusset opp i 2016 (bortsett fra badet). Alle vinduer i 2.etasje ble skiftet i 2016. Det er også installert 2 utvendig solskjerming på vinduene og dobbel plissegardin på et soverom. Diverse utstyr: Sentralstøvsuger. Varmekabler i gang, hall, kjøkken og på begge bad. Varmepumpe. Skyvedørsgarderobe i gang og soverom oppe 2017 Doble plissegardiner installert i karnapp i stue nede. Robotgressklipper er installert og sørger for en fin og vedlikeholdsfri plen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Fra 2007. Hvit innredning fra Kvik med følgende integrert utstyr: 70 cm induksjon platetopp, stekeovn fra 2017, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator. Malt MDF-panel på veggene, fliser på gulvet, malt panel i taket. Varmekabler. Downlights. BAD 1. ET.: Stort baderom i tilknytning til det ene soverommet. Hjørnebadekar (lys og bobler fungerer ikke), dusjkabinett, wc og innredning med to vasker. Fliser på vegger og gulv, malt panel i taket. Sluk under badekar og kabinett. Elektrisk vifte i taket. Downlights og varmekabler. Opplegg for vaskemaskin. BAD 2. ET.: Dusjkabinett fra 2017, wc, innredning med vask og nytt LED-speil fra 2021. Opplegg til vaskemaskin. Fliser på vegger og gulv, malt panel i taket. Elektrisk vifte i taket. Varmekabler. VASKEROM: I kjelleren. Malte murvegger, malt betongdekke, panel i tak. En del av taket er åpnet for å få opp rør. Skyllekum. Originalt sluk i gulv. Ventil mot krypkjeller. TOALETTROM: I kjelleren. Malte murvegger, betongdekke, malt panel i taket. Wc er ikke tilkoblet. Ventilasjon i veggen.

OPPVARMING

Varmkabler i gang, hall, kjøkken og på begge bad. Varmepumpe. Peisovn i stuen i 1. etasje og vedovn i stuen i 2. etasje. Panelovner forøvrig.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst AS, datert 02.06.21. Verditakst kr. 5 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Fagerliveien 56, 1605 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Solrik og frodig tomt på 1,1 mål. Eiendommens framside gir et pent inntrykk med stor steinbelagt gårdsplass foran dobbelt garasje, og steinbelagt inngangsparti. Det er plen og busker ut mot veien, og solrik morgenterrasse inntil huset. På baksiden av huset er eiendommens store, fine hage. Denne solhellinga er et nydelig sted å oppholde seg for både små og store. Hagen skråner noe og er variert, med gressplen, busker, noen frukttrær og bart fjell. Barna kan utfolde seg på plenen eller leke i sandkassa og klatre i lekehuset. De voksne kan kose seg med den lille kjøkkenhagen, som kan utvides. Ytterst på tomta står et solid T-tørkestativ av fin årgang. Frodige busker, hekkeplanter og trær avgrenser eiendommen mot naboene. Fra boligens store vestvendte terrasse er det god oversikt over hagen. Herfra er det også fin utsikt vestover mot Trara-siden.

TOMTENS AREAL

1108 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 17 026,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

23.175 kwh i 2020.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med èn godkjent boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1992/484-2/86 Erklæring/avtale Bestemmelse om vann/kloakkledning, telefon- ogstrømledninger samt kabler for radio/TV. Med flere bestemmelser.

LIGNINGSVERDI

Kr. 942 902,- som primærbolig Kr. 3 394 446,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
158 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
160 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 660 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210046
PrisantydningNOK5,500,000.00
Samlet sumNOK5,500,000.00
Total kostnadNOK5,660,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22