Elegant og innholdsrik enebolig med dobbel garasje - Lunde, Kråkerøy

Elegant og innholdsrik enebolig med dobbel garasje - Lunde, Kråkerøy

SOLGT

  • Adresse Floveien 9, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,300,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 432, bruksnummer: 149
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 193 m2 / BTA 215 m2 / PROM 187 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
C Energimerke C ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en fin enebolig for en barnefamilie. Med fire soverom, to stuer, stor garderobe, to bad og et vaskerom får man hverdagen til å fungere best mulig Legg til en solrik beliggenhet i et nyere, godt etablert villaområde ved Lunde på Kråkerøy. Dette er barnevennlige omgivelser, kun 8 km fra Fredrikstad sentrum - med Hvalerskjærgården - et av Norges mest ettertraktede skjærgårdslandskap nærmest i nabolaget.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2014

BELIGGENHET

Eiendommen ligger solrikt til i et nyetablert boligområde ved Lunde, Ødegården syd på Kråkerøy. Barnevennlig, landlig og kun noen hundre meter å gå til Futerødbukta. Her kan barna og familien utfolde seg i naturen til lands og ved sjøen. I nærområdet finnes både skoler, barnehager, dagligvareforretning og bussforbindelse til Fredrikstad og Oslo. Avstand til Jernbanestasjonen i Fredrikstad er kun 8 km. Når du bor på Kråkerøy er sjøen aldri langt unna. Her starter Hvalerskjærgården og et attraktivt kystlandskap med mange fine opplevelser og et eldorado for båtfolket.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 108 over til gamle Kråkerøybroa og følg veien videre sydover fra rundkjøringen, ca 5,5 km til dagligvareforretningen ved Lunde. Sving til venstre inn Ødegårdsveien og følg denne i en bue i nordlig retning frem til Floveien.Følg Floveien frem til eiendommen som ligger på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 108 97 94 3
2. etg. 107 96 93 3
SUM BOLIG 215 193 187 6
Garasje 50 47 0 47
Sum alle bygg 265 240 197 53

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 2 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Frittliggende, innholdsrik enebolig med to plan og dobbel garasje. Oppført i trekonstruksjoner over støpt plate på mark. Boligen holder god standard og har et tidsmessig og iøynefallende interiør. Utvendig markterrasse mot vest og balkong ut fra stuen i andre etasje.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen er innholdsrik og godt tilrettelagt for en families ulike behov mht. plass og komfort. Innhold i i første etasje: Hall, med en praktisk og stor garderobe, stue, spisestue, kjøkken, soverom, vaskerom med direkte utgang til terreng, bad/wc og S-rom: Bod og teknisk rom. I andre etasje: Stue med utgang til balkong, tre soverom, bad/wc og S-rom: Bod. Stor dobbel garasje med oppstillingsplass for to biler og en bod. Loft for lagring.

STANDARD/ UTSTYR

Gulv er belagt med merbau parkett, keramiske fliser og laminat. Vegger er belagt med malt MDF-panel, glatte malte flater og keramiske fliser. Tak har MDF-panel.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Innholdsrik og velutstyrt innredning, godt organisert, fra Drømmekjøkken. Innredningen har hvite profilerte fronter og innbyggede hvitevarer:Stekeovn, keramisk topp med induksjon, ventilator, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Badet i første etasje har hvit servantinnredning med helstøpt servant, speil, dusj og vegghengt wc. Badet i andre etasje har dobbel servantinnredning med helstøpte servanter, dusjkabinett/steamdusj, badekar, vegghengt wc. Vaskerom har hvit innredning og opplegg for vaskemaskin. Garderoben i første etasje er stor og romslig, skjult bak skyvedører, med opphengsstativ og skuffereoler.

OPPVARMING

Bad i begge etasjer er utstyrt med el.varmekabler og i første etasje er det lagt varmekabler i hall, vaskerom, i stuene, kjøkkenet og i soverommet. Det er montert peis i stuen i første etasje.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst as, datert 8.4.2021. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for ulike bygningselementer på en skala fra 0 til 3, der 0 er beste tilstandsgrad. For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrader for 16 ulike elementer. Det er gitt tilstandsgrad 0 for for tre bygningselementer og tilstandsgrad 1 for de øvrige 13 ellementer som er beskrevet i rapporten.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Floveien 9, 1676 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er lettstelt og solrik, med et flat parti inn fra gaten og i bakkant ligger boligen inn mot fjellformasjoner som utgjør et spennende, visuelt element. Gruset gårdsplass, avgrenset med vintergrønn Tujahekk mot gaten. Ut fra stue/kjøkken i første etasje - mot vest er det tillordnet en stor markterrasse avgrenset med gjerde av tre.

TOMTENS AREAL

900 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

21 490,- pr. år inkl. eiendomsskatt. De ter installert vannmåler på eiendommen og avgiftene er basert på et forbruk på 240 m3.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av størm siste 12 mndr. var 26 400 kWh. Eier har el.bil med elbillader.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Orange C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 573 for område B305 Lunde. Formålet er bolig. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn godkjent bruksenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest utstedt 08.08.14.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Eiendommen har ingen tinglyste heftelser, eller særskilte servitutter som følger eiendommen.

LIGNINGSVERDI

Som primærbolig kr 1 282 610,-. Som sekundærbolig kr 4 617 394,-. Tallene er hentet fra ligningen for 2018.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
165 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
166 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 466 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Floveien 9 - Salgsoppgave med vedlegg

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210037
PrisantydningNOK6,300,000.00
Samlet sumNOK6,300,000.00
Total kostnadNOK6,466,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25