Tiltalende familiebolig i rolig boligområde - vestvendt, nær sjøen - Saltnes sentrum

Tiltalende familiebolig i rolig boligområde - vestvendt, nær sjøen - Saltnes sentrum

SOLGT

  • Adresse Lyngmoveien 17, Råde
  • Prisantydning NOK5,700,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 92, bruksnummer: 548
    Råde kommune
  • Areal BRA 156 m2 / BTA 166 m2 / PROM 154 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
C Energimerke C YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Lyngmoveien 17 er innholdsrik og tiltalende enebolig, beliggende i en rolig boliggate rett ved Saltnes sentrum. Boligen har tidsmessige løsninger og er godt tilrettelagt for en familie. Huset har to stuer; en stor vinkelstue i 1. etg. og tv-stue i 2. etg., stort kjøkken, tre soverom, bad, gjestetoalett, bod og vaskerom med egen inngang. Huset ligger vestvendt med usjenert hage som grenser mot en liten skog og sti ned til sjøen. Det er også en fin utestue og stor markterrasse som binder boligen og barnas lekeområde fint sammen. Dobbelgarasjen er godt utstyrt og påkostet med blant annet varme i gulvet og stor hems i 2. etg - denne kan innredes til kontor ved behov. Lyngmoveien 17 ligger landlig, trygt og barnevennlig i et populært boligstrøk med mange barnefamilier. Her har man tilgang til natur og sjø og det er kort vei til skoler og butikker. I løpet av ca. ti minutters kjøretur er man på E6.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2001.

BELIGGENHET

Boligen ligger i veletablert og barnevennlig boligområde ved Saltnes sentrum - uten sjenerende trafikk. Her har du flerbrukshall, mange barnehager, skoler - Spetalen barneskole ny 2017 - og fine turområder i ditt nærmiljø og kort veil til idrettsanlegg, dagligvare og sjøen med båthavner i nærheten med mulighet for båtplass. Boligen ligger orientert mot vest med gode solforhold uten innsyn. Det er kun 10 minutter med bil til E6 og Råde stasjon med togforbindelse til Oslo S og gratis pendlerparkering. Bussforbindelse like i nærheten.

VEIBESKRIVELSE

Fra E6, avkjøringen ved Karlshus: Følg Mosseveien og ta høyre i rundkjøringen inn på 118 / Mosseveien. Sving venstre inn på Jonstengata og følg veien mot Tesalaveien til høyre. Følg veien til den møter Saltnesveien og fortsett mot Saltnes sentrum. På høyre hånd er det skiltet mot Lyngmoveien, følg veien og ta så til venstre i første kryss. Lyngmoveien 17 ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet til annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 98 90 90 0
2. etg. 68 66 64 2
SUM 166 156 154 2
Garasje 1. etg. 46 42 0 42
Garasje 2. etg. 15 14 0 14
Uthus 9 8 0 8
Sum alle bygninger 236 220 154 66

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 2 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Frittliggende og svært tiltalende enebolig i klassisk stil oppført i trekonstruksjoner over element ringmur og betongdekke. Tak har betongtakstein. Uthus og dobbelgarasjen er oppført i trekonstruksjoner med liggende kledning. Dobbelgarasjen har varmekabler i gulv. Tilstandsrapport fra Nedre Glomma takst as gir mer detaljert beskrivelse av bebyggelse, konstruksjon og tilstand.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen er innredet over to plan. Første etasje inneholder entre/hall som leder videre til stuen gjennom en dobbel glassdør, kjøkken, vaskerom og wc. (alle p-rom). Andre etasje inneholder: tv-stue, bad, tre soverom (alle p-rom) og en bod (s-rom). Uthuset har et rom for lagring (s-rom) og dobbelgarasjen har to parkeringsplasser i 1. etg. og lagringsplass i 2.etg. (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen holder en normal, god standard og er godt vedlikeholdt. Interiøret er lyst og tiltalende. Vegger har malt mdf-panel, tapet og fliser på vegg. Gulv er belagt med parkett, bordgulv og fliser. Malte tak. Det er montert downlights i flere rom.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet har beiset eikeinnredning fra Sigdal. Det er integrert keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryseskap. Det er flislagt mellom over- og underskap. Rommet er stort og det er godt med plass til kjøkkenbord. Varmekabler i gulv, tapet på vegger og downlights i taket. Badet er flislagt og er innredet med innebygget boblekar og dusjkabinett i egen nisje. Baderomsinnredning med skaper og servant. Fra badet er det praktisk skittentøyssjakt ned til vaskerommet. Varmekabler i gulv og downlights.

OPPVARMING

Det er varmekabler i 1.etg. og på badet i 2.etg. Peis og varmepumpe i stuen. Varmpumpen ble installert i 2020.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra takstmann Svein Nesøen, datert 29.mars, 2021. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for 17 utvalgte bygningselementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 er beste tilstand. Tilstandsgradene settes dels på grunnlag av takstmannens konkrete vurdering og dels vurdert ut fra levetidsbetraktninger for det enkelte element. For denne boligen varierer tilstandsgradene mellom tilstandsgrad 1 og 2. Elleve beskrevede elementer har tilstandsgrad 1 og fem har tilstandsgrad 2.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Lyngmoveien 17, 1642 Saltnes.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen ligger vestvent og har en fin hage med gressplen og noen trær. Tomten er flat og avgrenset med noe hekkbeplantning og skog. Det er enkel adkomst fra Lyngmoveien inn på en stenlagt gårdsplass. Kort gangvei til sjøen via en skogssti vest på eiendommen.

TOMTENS AREAL

847 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 20 014,- inkludert eiendomsskatt og MOVAR.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers energiforbruk for 2020 var 21 645 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til bolig i reguleringsplan 97 Spetalen boområde (vest for rv. 116). Reguleringsbestemmelsene ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 var som primærbolig kr. 1 049 117,- og som sekundærbolig kr. 3 776 819,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
156 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
157 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 857 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210025
PrisantydningNOK5,700,000.00
Samlet sumNOK5,700,000.00
Total kostnadNOK5,857,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25