Tiltalende nyoppusset 3-roms leilighet med stor sydvestvendt veranda - Østsiden

Tiltalende nyoppusset 3-roms leilighet med stor sydvestvendt veranda - Østsiden

  • Adresse Lunteveien 28B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,800,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 303, bruksnummer: 1431
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 79 m2 / BTA 84 m2 / PROM 79 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
E Energimerke E RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en nyoppusset og tiltalende andelsleilighet med stor (16kvm), sydvestvendt veranda! Leiligheten ligger i tredje etasje og inneholder gang/hall, stue, kjøkken, to soverom og bad. Det er gjennomgående pent og velholdt interiør i lyse farger. Selger har nylig pusset opp overflatene, og leiligheten fremstår i god stand. I nabolaget ligger butikksenter ved Brohodet, med matbutikker, vinmonopol, apotek og bakeriutsalg m.m. Gangavstand skole (1-10) og barnehage. Noen hundre meter bort i gaten ligger Gamlebyen med anløp for byfergene og fine turområder langs Glommastien. Noen hundre meter østover ligger golfbanen og fine turområder i Østsidenmarka.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne boligen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

1981. Pusset opp i 2021.

BELIGGENHET

Leiligheten ligger tredje etasje i fireetasjers boligblokk - med beliggenhet i et veletablert boligområde på Mineberget, ved brohodet, på Østsiden av Fredrikstad. Herfra er det kort vei til Gamlebyen, Gamle Fredrikstad golfbane og Kongsten. Det er flott turterreng med lysløype i Østsidenmarka og Glommastien langs Glomma. Rett bak blokken ligger det et handlesenter med matbutikker, blomsterbutikk, vinmonopol, apotek m.m. Det er bussforbindelse med hyppige avganger til både sentrum og Sarpsborg ved brohodet.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;79;79;0;84

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

3. etasje: Hall/entre, kjøkken, stue, to soverom og bad (p-rom). Utvendig bod på veranda og bod i kjeller (s-rom).

RETNINGSLINJER FOR VISNINGER UNDER COVID 19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for arealangivelse

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Blokkbebyggelse med fire etasjer over parkeringskjeller og bodanlegg. Bebyggelsen har ukjent byggegrunn. Betong grunnmur. Yttervegger i mur og tre. Fasaden har noe teglstein, liggende kledning og vedlikeholdsfrie plater. Valmet tak med betongstein. Vinduer og terrassedør i pvc fra 2007. Taksten fra Nedre Glomma Takst AS gir mer detaljert beskrivelse av bebyggelse, konstruksjon og tilstand.

STANDARD/UTSTYR

Boligens interiør holder god standard og leiligheten er nylig pusset opp. Gulv belagt med laminat (2021) og fliser. Vegger belagt med malt mdf-panel og tak belagt med glatte, malte overflater. Alt er malt i 2021, inkludert verandaen. Bygget er nylig vasker utvendig.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet og stue ligger i vinkelformasjon som gir en delvis åpen løsning mellom rommene. Kjøkkeninnredningen er omfangsrik og godt tilpasset boligen. Det er hvite fronter med lys i glassdørene, benkeplate i eik og grønne filser på vegg, mellom over- og underskap. Frittstående oppvaskmaskin, komfyr, kjøle- og fryseskap. Ventilator. Badet er romslig og pent. Det er mfd-panel på vegger, fliser på gulv med varmekabler og malt tak. Her er det servant med innredning, dusjkabinett og wc. Ventilasjon i vegg.

OPPVARMING

Ventilasjon med varmegjennvinning og varmakabler i baderomsgulv.

TAKST/ TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger takst fra Nedre Glomma Takst AS, datert 12.05.21. Verditakst: 2 800 000,-.

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Lunteveien 28B, 1633 Gamle Fredrikstad.

PARKERING

Parkering på felles utvendig parkeringsplass. Borettslaget disponerer 45 garasjeplasser for utleie som fordeles av styre iht. ventelister. Det følger ikke innvendig p-plass til denne enheten..

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Borettslaget har store, parkmessig opparbeidede fellesareal med gressplener, asfalterte gang- og kjøreveier. Områdene har fin beplantning, vekslende mellom prydbeplantning og større trær.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet felles tomt. 12 178 kvm.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Inngår i fellesutgiftene.

ENERGIFORBRUK

Energiforbruk for 2020 var 10 746 kWh.

ENERGIATTEST

Energiattest rød E.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes ikke av reguleringsplanen. I kommunens arealdel er det avsatt for bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Eier må bebo boligen minst ett av de to siste årene før evt. utleie. Borettslaget følger Borettslagsloven knyttet til utleie.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.11.2009.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

For borettslagets felles pantestillelser se panteattest.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2019 var som primærbolig kr. 646 803,- og som sekundærbolig kr. 2 328 489 ,-.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prosp

KJØPERS OMKOSTNINGER

Gebyr for tilnglysing av skjøte;kr 430;Gebyr for notering av pant ( pr pant );kr 602,-

EIERFORM/ BORETTSLAGETS NAVN/ ORG.NR/ BOLIGBYGGERLAG

Tilknyttet borettslag. Bjørnen borettslag, organisasjonsnummer 948 773 163.

LOV OM VITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

HUSLEIE/ FELLESUTGIFTER

Kr. 4 745,- per mnd. Dette inkluderer varmegjenv.anlegg, varmt vann, renter og avdrag på borettslagets felleslån, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, kabel-TV, bredbånd, trappevask og drift av borettslaget.

ANDEL AV BORETTSLAGETS FELLES GJELD

Fellesgjeld pr. 01.05.21: kr. 377.539,- Lån i OBOS-banken med lånenummer OBBK01-98207565172. 1,78% flytende rente. Restløpetid 25 år og 6 mnd.

BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT/ KRAV TIL GODKJENNELSE AV NY ANDELSEIER

Borettslaget har bestemmelse om forkjøpsrett for sine medlemmer. Iflg. vedtekter skal ny eier godkjennes av borettslagets styre.

BORETTSLAGETS REGNSKAP, BUDSJETT, ÅRSOPPGJØR

Borettslaget hadde i 2020 et overskudd på 943.079,- som ble overført til egenkapital. Regnskap, budsjett og årsoppgjør ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

TILKNYTTET GARANTIORDNING

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond/ garantiordning for andelseiernes evt. mislighold av fellesutgifter eller lign. Se egen informasjon i prospektets vedlegg.

INDIVIDUELL NEDBETALING AV FELLESGJELD

Nei.

SAMMENHENG MELLOM KJØPESUM OG FELLESGJELD.

For borettslagsleiligheter er den totale kjøpesum å forstå som summen av innskudd ( akseptert kjøpetilbud + omk. - les: det beløp kjøper selv må finansiere) og andelens andel av borettslagets felles gjeld ( her angis igjen andel felles gjeld ) .

KJØPERS OMKOSTNINGER FORBUNDET MED KJØP - KOMMER I TILLEGG TIL KJØPESUM/ AKSEPTERT BUD

Kjøpers omkostninger;;Tinglysing av borettslagsskjøte;Kr 430,-;Tinglysingsgebyr for kjøpers pant, pr pantetablering;Kr 602,-

Omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)
377 539,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 177 539,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
1 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 178 671,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210094
PrisantydningNOK2,800,000.00
Samlet sumNOK3,177,539.00
Total kostnadNOK3,178,671.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25