Stor arkitekttegnet enebolig i rolig boligfelt ved sjøen - Hauge, Vesterøy

Stor arkitekttegnet enebolig i rolig boligfelt ved sjøen - Hauge, Vesterøy

SOLGT

  • Adresse Stormmusbrinken 34, Hvaler
  • Prisantydning NOK7,700,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 49, bruksnummer: 254
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 243 m2 / BTA 259 m2 / PROM 185 m2
4 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Stormmusbrinken 34 på Hauge på Vesterøy er den ideelle kombinasjonen av enebolig i ferielandskap. Eiendommen ligger i ytterste rekke. Eiendommen ligger på en høyde og har vidunderlig utsikt mot sjø og svaberg vestover. Boligen er fra 1983, tegnet av arkitekt Kjell Veine. Han har stått bak en rekke bolig- og industribygninger i Fredrikstad, Sarpsborg og Østfold for øvrig. Huset er stort, men ikke prangende. Diskret, men svært flott. Planløsningen er god, og fire soverom, spisestue, stue og kjellerstue er fordelt på to romslige etasjer. Eiendommen har mange og varierte uteplasser - både små og store, på gress, terrasse og svaberg. Det er noen få minutter å gå ned til fine badeplasser og egen båtplass i Vauerkilen. Dette er en sjeldent flott familiebolig med naturen og sjøen tett på, i gangavstand til barnehage. Det åpner ny, flott skole på Rød ved skolestart 2021. Det er 20 minutter å kjøre til Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1983.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger vestvendt og solrikt, kun et steinkast ned til sjøen og en tilsvarende kort spasertur ned til båtbrygga og et fint badested. Her kan man sitte på terrassen, eller i stuen og følge bevegelsene i sjøen, det være seg sjøørretens vak, et svanepar på tur, eller en ekvipasje av kajakkpadlere som stille glir frem gjennom sundet. Stedet er Vesterøy på Hvaler, omgitt av et vakkert kystlandskap med fjorder, viker, holmer og skjær - for ikke å glemme de vakre solnedgangene. Med denne eiendommen som utgangspunkt kan man aktivt benytte seg av de fordeler som området gir, en fisketur etter sjøørret, setting av hummerteiner ( sesong ) eller en lang tur i skog og mark. Stormmusbrinken og Stormmusberget er et populært villaområde på den landfaste øya. Dagligvareforretninger, restaurant, fiskebutikk, blomsterforretning, post, apotek og bensinsstasjon v/ Ødegårdskilen, ca 3 km unna eiendommen. I nærområdet finner man butikken Låven for ikke å glemme fiskemottaket/fiskebutikken i Utgårdskilen. Avstand til Fredrikstad sentrum ca. 20 min.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 183 175 138 37
U. etg. 76 68 47 21
SUM 259 243 185 58

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Stormmusbrinken er en innholdsrik enebolig med gjennomarbeidet og gjennomtenkt planløsning, tegnet av arkitekt Kjell Veine. Fra gaten har boligen et diskret uttrykk. Når man kommer inn i boligen, legger man raskt merke til boligens "system", dens vellykkede orientering og planløsning i det man straks fra hallen ser ut gjennom to påfølgende stuer som vender seg ut mot sjøen og inn mot et stor terrasse. Til venstre har man soveroms fløyen, godt adskilt fra oppholdsrommene. Oppholdsrommene og kjøkken har god innbyrdes kontakt med en fin balanse mellom separasjon og sammenheng. Bebyggelsen er oppført i trekonstruksjoner over grunnmur/ sokkeletasje. Første etasje er omgitt av en stor, sammenhengende terrasse/ svalgang, med noe takoverheng/ overbygg og flere aksesspunkter mellom stue, soverom og terrasse. Ut fra stuen i underetasje har man også tilgang til en stor terrasse på bakkeplan med fin utsikt ut mot sjøen. I tilknytting til boligen ligger en dobbel garasje med skjermet og lett adkomst .Hele huset er sannsynligvis fundamentert på fjell og steinfylling til fjell. Grunnmur av lettklinker. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert med 10 cm mineralull. Stående tømmermannskledning. Takkonstruksjon av typen saltak, med sutakplater til undertak. Det er nylig lagt duk, sløyfer lekter og betongstein. Taket er isolert med mineralull. Originale vinduer med tolags isolerglass. Terrassedør med tolags isolerglass fra 2015 på soverom i underetasjen. Malt inngangsdør med tolags isolerglass og kodelås. Stor, vedlikeholdsfri leddport med el-åpner til garasjen.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, kjøkken, spisestue, stue, bad, wc, vaskerom og tre soverom (alle p-rom). Bod/garderobe, nedgang til kjeller og garasje (s-rom). Underetasje: Kjellerstue og soverom (p-rom). To boder (s-rom).

BÅTPLASS

Gjennom grendelaget tilhører det eiendommen en båtplass rett nedenfor eiendommen. Her er det plass til båt på ca 25 fot (2,50m x 4,50m) Årlig avgift til grendelaget er pt. kr 500,- som inkluderer båtplassen. Adkomst fra eiendommen til båtplassen på nedsiden av går via en sti mellom eiendommene Stormmusbrinken 38 og 40

STANDARD/ UTSTYR

Solid eiendom fra 1983 som har blitt godt tatt vare på. Den er bygd med varige materialer og utstråler kvalitet. Boligen har blitt pusset opp de siste årene og er lys, behagelig og svært hyggelig. Huset har en god planløsning. Øverste etasje har en fløy med tre soverom. Deretter ligger stue, spisestue og kjøkken samlet, og har gjennomgående lys fra vinduer. I underetasjen er det soverom og kjellerstue. Kjøkkenet var nytt i 2013, og badet pusset opp i 2005. Overflater vegger: malt panel og malerstrie / malt tapet. Gulv: stort sett malte parkett-/laminat-/bordgulv. Tak: Malt panel. Det er helt nytt taktekke med renner og beslag. En del glass ble byttet i vinduer i 2005. Øvrig utstyr: Varmepumpe fra 2018, vedovn i spisestua, peis i kjellerstua, varmekabler på soverommet i underetasjen. Eiendommen er solrik og har mange og varierte uteplasser - flere av dem er overbygde. Blant annet er det to store terrasser mot sør på til sammen 120 kvm, hage med sittegruppe og platting på svaberg. Flere av soverommene har utgang til terrasse.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stort kjøkken fra 2013. Mye benk- og skapplass. Hvit innredning med følgende integrert utstyr: ca. 80 cm platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin fra Miele, kjøleskap fra Ikea. Benkeplater i stein. Fliser på veggen ved platetopp. Malerstrie på vegger, malt bordgulv, malt panel i tak. Stor stålventilator. Fin utsikt. Spisestue i rommet utenfor kjøkkenet. BAD: Lyst og deilig baderom med dusj, veggklosett og innredning med to vasker. Badet ble pusset opp i 2005. Fliser på vegger og gulv, malt panel i taket. Varmekabler. Ventilasjon i taket. Sluk i dusjen. VASKEROM: Praktisk og romslig vaskerom med dør ut. Stor hvit innredning med skyllekum. God plass til oppbevaring. Malerstrie på veggene, fliser på gulvet, malt panel i taket. Sluk i gulvet. Ventilasjon i taket. TOALETTROM: Lyst og pent. Geberit veggklosett og innredning med vask. Malerstrie på veggene, fliser på gulvet, malt panel i taket. Ventilasjon i taket.

OPPVARMING

Stor peisovn i spisestuen og peisinnsats i kjellerstuen. Varmekabler på soverom i underetasjen og på bad. Varmepumpe.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst AS, datert 15.05.21. Verditakst kr. 7 700 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Stormmusbrinken 34, 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Stor tomt på 1,6 mål, som ligger på et høydedrag. Tomten skråner, og boligen er delvis bygget inn i terrenget. Fra eiendommen er det veldig flott utsikt til kilen nedenfor, og også videre ut mot havet. På oversiden, inn fra veien, er det stor steinlagt gårdsplass foran dobbel garasje. Her, foran huset, er det en fin liten hage, skjermet fra veien med stor hekk. Gressplenen har hellelagt plass til sittegruppe. Ellers busker, trær og bed. På motsatt side av huset, på vestsiden, er det to store terrasser - en ut fra hver etasje. Terrassene er på til sammen 120 kvm, og er frie for innsyn. Herfra er det bare utsyn, mot himmel, sjø, svaberg og skog. Utsikten og roen her er nydelig. Resten av tomta er i stor grad naturtomt med furuer, lyng og fjell. Eier har båtplass til 25 fots båt i kilen nedenfor eiendommen.

TOMTENS AREAL

1631 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

22 955,- pr. år inkl. eiendomsskatt. Det er vannmåler på eiendommen og avgiftene er basert på et vannforbruk på 140 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

15 430 kwh i 2020.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul F.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes av reguleringsplan hvor formålet er byggeområde for boliger. Eiendommen har boplikt etter konsesjonsloven

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med èn godkjent boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste. Det er boplikt i Hvaler kommune for boligeiendommer. Båtplassen er tilknyttet eiendommen gjennom pliktig medlemskap i velforeningen på stedet.

Omkostninger
7 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
226 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
227 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 927 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210029
PrisantydningNOK7,700,000.00
Samlet sumNOK7,700,000.00
Total kostnadNOK7,927,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22