Tiltalende hytte med båtplass rett ved vannet - innflytningsklar - Oksrødkilen

Tiltalende hytte med båtplass rett ved vannet - innflytningsklar - Oksrødkilen

  • Adresse Oksrødkilen 32, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,000,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 63, bruksnummer: 111
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 66 m2 / BTA 72 m2 / PROM 64 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en fin og tiltalende hytte med kort vei til vannet med strand, båtplass og bilvei helt frem. Hytta er over to plan med stue, kjøkken, tre soverom, loftstue, garderobe, hall og bad - i tillegg til en liten redskapsbod i hagen. Her kan hele familien nyte late fridager eller du kan flytte hjemmekontoret hit. Fra eiendommen er det kort vei til Hankø, Engelsviken og uttalige øyer i Onsøyskjærgården og Hvaler. Hytta er innflytningsklar for ny eier og selges med løsøre.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1956, modernisert i 2006.

BELIGGENHET

Mellom Hvaler og Hankø ligger Oksrødkilen, et flott hytteområde med strand, brygger og Kyststi. Med båt er det kort vei til utallige skjærgårdsskatter og kjente utfartssteder som Engelsviken, Hankø og Skjærhalden. Det er kort vei til matbutikker på Åle på Gressvik, ca.15 minutters kjørevei til Fredrikstad sentrum og ca. en times kjøring fra Oslo. Hytta ligger kun noen hundre meter fra vannet og brygge med båtplass.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: følg RV 110 til Seut. Følg Storveien sydover gjennom Gressvik og videre i retning Hankø. Etter passering av Møklegård følg veien noen hundre meter og ta til venstre på sletta mot Oksrødkilen. Hold til høyre i Y-kryss, gjennom bommen og følg veien ned mot vannet. Hytta ligger så på høyre hånd. Det blir skiltet til annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 53 49 47 2
2. etg. 19 17 17 0
SUM 72 66 64 2
Uthus 4 4 0 4
SUM 76 70 64 6

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Frittliggende hytte med liggende kledning på søyler. Byggemåten er ukjent, men det skal være etterisolert og utforet i vegger med ny kledning i 2006. Pulttak med tapp. Hytta har etter byggeåret fornyet de fleste dører og vinduer med tiden. Et mindre uthus fra 2007, oppført av laftede bord på steiner/blokker. Tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst AS gir mer detaljert beskrivelse av bebyggelse, konstruksjon og tilstand.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1.etg: Gang/hall, kjøkken, bad, stue, soverom (p-rom) og en bod (s-rom). 2.etg: Hall/loftstue og to soverom (p-rom). NB! I følge byggetegninger har ikke soverommene målbart areal, selvom arealet er tatt med i taksten. Dette utgjør ca. 8kvm.

STANDARD/ UTSTYR

Hytta holder god standard og fremstår, tidsmessig og i meget god stand. Den er lys og romslig med store vinduer som sørger for mye lys. Hytta er vedlikeholdt og har et pent tidsmessig interiør. Gulver er belagt med trebord. Vegger og tak belagt med malt panel.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Lys kjøkkeninnredning fra IKEA (2015-2017). Inntegrert oppvaskmaskin (2017), frittstående komfyr (2008) og kjøleskap. Ventilator. Vegger er belagt med malt panel og malt tak. Gulv belagt med bordgulv. Badet inneholder servant med innredning, wc, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Gulv belagt med belegg, malt panel på vegg, og malt tak. Ventilasjon i vegg

OPPVARMING

Peis i stue. Ildstedet er montert for nært brennbart materiale og må trolig utbedres for godkjenning. Elektrisk penelovn på vegg.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra takstmann Svein Nesøen, datert 4. mai 2021. Verditakst kr. 5 000 000,-. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for ulike bygningselementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 er beste tilstandsgrad. For denne eiendommene er det angitt tilstandsgrader varierende fra 1 til 2 med hovedvekt på tilstandsgrad 2.

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper. Løsøre følger - noe privat vil bli fjernet før overtagelse.

ADRESSE

Oksrødkilen 32, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat med gressplen og beplantet med prydbusker og blomster. Hagen er solrik med ulike soner for utemøblering og det er platting med utgang fra stue og hovedsoverommet. Eiendommen er inngjerdet og usjenert. Parkering på egen tomt med plass til to biler.

TOMTENS AREAL

361 kvm.

BÅTPLASS

Eier har en båtplass, nr. 19, på ytterste brygge i Oksrødkilen fellesbrygge. Eier betaler kr. 5 700,- for plassen. Se §7 i vedtekter for Oksrødkilen fellesbrygge for nærmere bestemmelser.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 8 486,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

I følge eier var det et forbruk på 2 470 kWh i 2020. Eier betaler kr. 5 700,- for båtplass og kr. 300,- til velforening per år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Tilknyttet via et privat anlegg. Varmekabel på vannet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er reglulert til fritidsbebyggelse. Se reguleringsplan 256 Oksrødkilen .

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om eventuelle fremtidige tiltak som berøres av avstandsbestemmelsene, 2009/619868-1/200.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 var kr. 66 526 ,-

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-))
--------------------------------------------------------
101 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 101 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210048
PrisantydningNOK4,000,000.00
Samlet sumNOK4,000,000.00
Total kostnadNOK4,101,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92