Tiltalende og ny 3-roms selveier i første rekke med fantastisk utsikt - lav dok.avgift - Bruket Brygge, Gressvik

Tiltalende og ny 3-roms selveier i første rekke med fantastisk utsikt - lav dok.avgift - Bruket Brygge, Gressvik

  • Adresse Bruket 13B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,450,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 48, bruksnummer: 238
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 65 m2 / BTA m2 / PROM 58 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
B Energimerke B DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en ny og fin 3-roms selveierleilighet i første rekke mot vannet, ved båthavna på Bruket Brygge, Gressvik. Her bor du solrikt med utsikt over elven og båttrafikken til Hvaler og Fredrikstad sentrum. Leiligheten ligger i tredje etasje med balkong mot syd/vest. Det gir deg sol fra morgen til kveld. Den inneholder gang/hall, stue med utgang til veranda, kjøkken, to soverom - ett av de med utgang til verandaen, og bad. Bruket Brygge er et nytt og fint boligprosjekt med fergeforbindelse til Fredrikstad sentrum, Gamlebyen og Ålekilene. Her har du nærhet til alt du trenger i dagliglivet og fine turmuligheter like ved. Leiligheten er ubebodd og innflytningsklar.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2020.

BELIGGENHET

Bruket Brygge er et nytt og vellykket boligprosjekt som har transformert et område på Gressvik til et pent og ettertrakten nabolag. Bruket Brygge har blitt et populært boområde langs bryggene ved Bruket på Gressvik - rett utenfor Fredrikstad sentrum. Dette er sentralt på Gressvik - og kun en kort fergetur med byfergen, til Værsteområdet og til byens sentrumsgater. I ditt nærområde finner du flere dagligvarebutikker, Gressvik torg og fine turområder. Fergestedet for Fredrikstads fine byferger ligger rett bort i gaten. Ta med sykkelen på fergen og ta deg en tur til Gamlebyen eller ut til Ålekilene.

VEIBESKRIVELSE

Følg FV 110 fra Fredrikstad sentrum mot Oslo og Ørebekk. Ta av hovedveien og følg Storveien mot Gressvik et lite stykke. Sving inn til venstre ved Hans Eriksens vei og følg veien ned mot vannet. Bruket Brygge ligger så på venstre side. Det vil bli skiltet til annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;;65;58;7;

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten inneholder: Entre, åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom hvor ett av de har utgang til veranda og direkte tilgang til innvendig bod/garderobe og bad (p-rom). Leiligheten disponerer en sportsbod i loftetasjen og en biloppstillingplass i garasjeanlegg.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bruket Brygge er en nytt boligprosjekt på Gressvik, ferdigstillet i 2020. Prosjektet ligger nede ved elven og omfatter ni bygg med tre og fire etasjer. Byggene har heisadkomst som også leder ned til parkeringskjeller. Boligprosjektet er bygd etter TEK-17 og leiligheten har en tidsmessig, moderne standard og palett. Bygget er konstruert med betong og stål med isolert bindingsverk. Utvendige fasader har trepanel. Leiligheten har en bod planløsning med en stor, fin hall, en stue og et soverom med utsikt til elven. Balkongen er utenpåliggende mot syv/vest. Den har sol fra tidlig på dagen til sent på kvelde.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er ny og er ikke tatt i bruk av eier. Den fremstår fri for bruksslitasje og har et tidsmessig interiør og er påkostet. Stue, soverommene og bod er belagt med parkett. Baderomsgulv og entre er belagt med keramiske fliser. Vegger har glatte, malte flater i alle rom foruten bad, der det er lagt fliser. Det er vannbåren gulvvarme i leiligheten unntatt på badet der det er lagt keramiske fliser og elektriske varmekabler. Leiligheten har store vindusflater som slipper godt med lys inn og gir god oversikt over båthavna og Vesterelvens løp sydover.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte, hvite fronter og mørke, laminerte benkeplater. Intergrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og kombinert kjøl- og fryseskap. Downlights i tak. Badet har lyse, grå fliser på gulv og vegg og mosaikkfliser i dusjsonen. Baderomsinnredning med hvite fronter, vask og opplegg for oppvaskmaskin. Downlights i tak.

OPPVARMING

Det er vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, soverom, gang og bodrom. Det er lagt el.varmekabler i baderomsgulv. Leilighten har balansert ventilasjon fra Flexit.

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Bruket 13 B, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Utomhusaralene er parkmessig opparbeidet med gressplen, gangveier og prydbeplantning mellom husene og ned til kaikanten.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt på 13 844 kvm.

PARKERING

Det følger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Plass nr. 65.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Inngår i fellesutgiftene. Eiendomsskatt faktureres den enkelte seksjon.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Det foreligger ingen erfaringstall. Leiligheten er ny og har ikke vært i bruk.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest grønn B.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Bruket Brygge omfattes av reguleringsplan: 1105 Detaljreguleringsplan for Gressvik Bruk. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Planen og bestemmelsene inngår som del av salgsoppgavens vedlegg. Området omfattes av kommuneplanens arealdel med hensyn bl.a. til flomfare, boligbebyggelse, sjø, vassdrag og farleder. Det pågår et planarbeid for området på motstående side av elven ved Værsteområdet. Her vil det bli utviklet en ny bydel på Kråkerøysiden.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Seksjonen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om nettstasjon, Rettighetshaver:ELVIA AS Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse. Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler og bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg - 2019/425900-1/200 Seksjonering - 2020/2225423-1/200 og reseksjonering - 2020/3073902-1/200.

LIGNINGSVERDI

Eiendommen er nyoppført. Ligningsverdi er ikke endelig fastsatt.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av tomteverdi;Kr 11 000,-;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 585,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Bruket Brygge Boligsameie, organisasjonsnummer 925 653 195.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 3 624,- per måned. Dette inkluderer felles strøm, felles forsikring, gressklipping, vaktmesterkostnader, garasje, renhold, honorarer til forretningsfører, revisor, styrehonorarer, drift av fellesarealer, herunder lekeplasser o.l.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Se vedlegg til salgsoppgave for informasjon om vedtekter og husordensregler i sameiet.

GENERALFORSAMLING

Referat fra generalforsamling avholdt i august 2020 lligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ingen forkjøpsrett eller krav til godkjenning av ny kjøper.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet Bruket Brygge boligsameie er nylig etablert. Budsjett ligger vedlagt salgsoppgaven.

Omkostninger
5 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
11 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 440 000,-))
--------------------------------------------------------
12 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 462 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210101
PrisantydningNOK5,450,000.00
Samlet sumNOK5,450,000.00
Total kostnadNOK5,462,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25