Tiltalende og innholdsrik halvpart av tomannsbolig med bakgård og hage - fem soverom - Trosvik / Seiersten

Tiltalende og innholdsrik halvpart av tomannsbolig med bakgård og hage - fem soverom - Trosvik / Seiersten

  • Adresse Gamle Stadion 4, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 300, bruksnummer: 1108
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 167 m2 / BTA m2 / PROM 167 m2
5 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en tiltalende og innholdsrik halvpart av tomannsbolig med trivelig og pen hage/bakgård, beliggende ved Trosvik Torv/Seiersten. Boligen er modernisert de senere år og har et tiltalende interiør med delikate og smakfulle fargevalg. Flere orignale bygningselementer er bevart og fremhevet. Huset er har en god planløsning fordelt på to etasjer og et innredet loft. - og dekker en moderne families ulike behov. Liker du å forflytte deg til fots eller med sykkel i hverdagen så er dette et flott sted å bo. Fra eiendommen er det nærhet til matbutikker, barnehager, skoler, Fredrikstadmarka og Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1920.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i området mellom Trosvik Torv og den nye bebyggelsen ved det tidligere stadionområdet, kun en kort spasertur fra Fredrikstad og Elvepromenaden. Ved Trosvik Torv ligger den en fin lekeplass. Bydelen har blandet bebyggelse, bestående hovedsakelig av eldre trehusbebyggelse og nye leilighetsbygg. Her er det kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole, Frederik II videregående skole, matbutikker og kiosk. Fra eiendommen er det 20 minutter bilkjøring til Kalnes sykehus.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 87 79 79 0
2. etg. 70 67 67 0
Loft 21 21 21 0
Sum 178 167 167 0
Uthus 1.etg 19 16 0 16
Uthus 2.etg 10 9 0 9
Sum alle bygninger 207 192 167 25

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst to meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig oppført med Bruksareal fordelt over to etasjer, samt et innredet loft. Bebyggelsen er oppført i trekonstruksjoner over kjellermur av granitt. Mansardtak med betongtakstein og pappshingel over inngangspartiet. Boligen har en god planløsning med naturlige soner som oppholdsrom i første etasje og 5 soverom i andre etasje. Det er innredet en tv-stue på loftet. Denne er ikke byggemeldt. Boligen har etter 2014 fått skiftet flere dører og vinduer og har utover dette gjennomgått en rekke moderniseringsarbeider. Bl.a. omfatter dette fornyelser i det elektriske anlegget. Et eldre, enkelt uthus og en utebod i bakgården er oppført i trekonstruksjoner. Tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst AS gir mer detaljert beskrivelse av bebyggelse, konstruksjon og tilstand.

INNEHOLDER ( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Første etasje inneholder entre/hall, to stuer, kjøkken med utgang til terrasse og gjestetoalett (p-rom). Andre etasje inneholder trappegang, hall, rom med oppelgg for vaskemaskin, fem soverom og bad (p-rom). Loftet er innredet til tv-stue (p-rom). Boligen har også kjeller med takhøyde ca. 1.80m og arealet er derfor ikke målbart. Uthus med bod. (s-rom).

STANDARD/UTSTYR

Boligens interiør er tiltalende med moderne fargepaletter. Vegger har teglstein, malt mdf-panel og malt tapet. Gulv er belagt med laminat, fliser og vinylbelegg. Malte tak.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD M.M.

Kjøkkenet er romslig og lyst med hvit innredning fra IKEA (2015) mørk benkeplate med overflate av microsement. Det er godt med skap- og benkeplass og deler av innredningen fungerer som en øy mot spiseplassen. Integrert platetopp, stekeovn (2020) og oppvaskmaskin (2019). Vegger er malt tapet og teglstein, gulv er belagt med laminat og taket er belagt med malt MDF-panel. Det er egen utgang til terrassen mot sør fra kjøkkenet. Vedovn. Toalettrommet i første etasje er pusset opp i 2014. Rommet har servant og veggklosett. Rommet er lyst med malt tapet på vegger og fliser på gulv. Malt tak. , Badet i andre etasje har hvit baderomsinnredning med servant, under- og overskap. Veggklosett og innebygd badekar belagt med hvite fliser. Rommet er lyst med malt tapet på vegg, belegg på gulv og malte plater i tak. Ventilasjon. Rom med opplegg til vaskemaskin med skyllekum, i andre etasje, er belagt med MDF-panel på vegger og laminat på gulv. Malt tak. Rommet er ikke oppført iht. våtromsnormen.

OPPVARMING

Varmekabler i hall og elektriske panelovner i enkelte rom. Kjøkkenet er utstyrt med en i øynefallende støpejernsovn fra Kværner Ovnstøperi. I stuen er det montert en peisovn.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra takstmann Svein Nesøen, datert 3.juni 2021. Verditakst kr. 4 500 000,-. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for 18 utvalgte bygningselementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 er beste tilstand. Tilstandsgradene settes dels på grunnlag av takstmannens konkrete vurdering og dels vurdert ut fra levetidsbetraktninger for det enkelte element. For denne leiligheten varierer tilstandsgradene mellom tilstandsgrad 1 og 2. De fleste elementene har tilstandsgrad 2 og seks har tilstandsgrad 1.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Gamle Stadion 4, 1610 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat og omgitt dels av hvite gjerder. Enkel adkomst fra gaten til eiendommens gruslagte innkjørsel. Eiendommen har en usjenert bakgård med gressplen og beplantning av blomster og busker. Drivhus, sykkelbod og uthus/anneks. Terrasse.

TOMTENS AREAL

305 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 15 054,- inkludert eiendomsskatt for 2021.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers energiforbruket for 2020 var 22 941 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest orange G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 120 Holmenområdet . I kommuneplanens arealdel er det avsatt for bebyggelse og anlegg , hensyn kulturmiljø og flomfare.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som én boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det finnes ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2019 som primærbolig kr. 890 745,- og som sekundærbolig kr. 3 206 683 ,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
--------------------------------------------------------
113 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 613 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210100
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,613,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
16.06 16:30
Til
16.06 17:30

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25