Tiltalende og pen andelsleilighet med stor innglasset veranda - Vallefjellet, Rolvsøy

Tiltalende og pen andelsleilighet med stor innglasset veranda - Vallefjellet, Rolvsøy

SOLGT

  • Adresse Bergfrueveien 10B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,200,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 729, bruksnummer: 52
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 55 m2 / BTA 58 m2 / PROM 55 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
E Energimerke E ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Pen og innbydende andelsleilighet med stor innglasset veranda. beliggende like ved Østfoldhallene og Rolvsøymarka. Leiligheten er de siste årene pusset opp og fremstår med et stilsikkert uttrykk med gjennomførte farge- og interiørvalg. Andelsleiligheten har god planløsning og inneholder gang, stue, kjøkken, soverom, bad og innvendig bod. Den ligger i fjerde etasje, blokkens øverste, uten innsyn og med fin utsikt over nærområdet. Fra leiligheten er det kort vei til skoler, E6, matbutikker og nabobyen Sarpsborg.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne boligen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

1971. Pusset opp i perioden 2018-2021.

BELIGGENHET

Leiligheten ligger i fjerde etasje, i øverste rekke, bakerst nær skogen. Her bor man i rolige omgivelser med fuglekvitter rett utenfor vinduet. Vallefjellet Borettslag ligger sentralt på Rolvsøy, midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Herfra er det kort vei til Østfoldhallene - et av Østfolds største handelsområder med titalls butikker og servicetilbud. Kun en kort spasertur unna ligger Rolvsøymarka, et populært turområde med lysløyper og turstier. Løypene i marka leder til Bjørnedammene og Fredrikstadmarka i utkanten av sentrum - turmulighetene er mange. I området ligger Hauge barneskole, Haugeåsen ungdomsskole og flere barnehager. Kort vei til bussforbindelse.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;55;55;0;58

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten inneholder gang, stue, kjøkken, soverom, bad og garderoberom/bod (p-rom). Tilhørende bod i kjeller (s-rom).

RETNINGSLINJER FOR VISNINGER UNDER COVID 19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for arealangivelse

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGLSE/ BYGGEMÅTE

Blokkbebyggelse med støpte fundamenter på fjell med betongmur. Yttervegger i mur og bindingsverk med liggende noe kledning, teglstein og glassfasade. Malt inngangsdør og terrassedør med trelags isolerglass og vinduer med tolags isolerglass, med utvendig aluminiumbeslag. Stor innebygd veranda i alumium og glassdører som kan åpnes. Flatt tak.

STANDARD/UTSTYR

Boligens interiør er tiltalende, holder normalt god standard og fremstår godt vedlikeholdt. Kjøkkenet er pusset opp og overflatebehandlet i 2020. Innvendige overflater er malt i perioden 2018-2021 og det ble lagt nye laminatgulv i 2018. Badet ble totalrenovert i 2018 og fremstår delikat i behagelige farger. Det ble installert luft-til-luft varmepumpe i 2019.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet og stue ligger i vinkelformasjon som gir en delvis åpen løsning mellom rommene. Kjøkkenet er pusset opp i 2020 og fremstår nytt. Innredningen har hvitmalte fronter og noen skapdører med glassfronter. Sort laminat benkeplate, kum med vask og sort antrasittplate (2020) på vegg mellom over- og underskap. Integrert stekeovn og kokeplate. Frittstående oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Ventilator. Badet er nytt i 2018. Fliser på vegger og gulv med varmakabler. Malt tak. Her er det servant med innredning, dusjsone, wc og opplegg til vaskemaskin. Ventilasjon i vegg.

OPPVARMING

Luft-til-luft varmepumpe og elektriske varmekabler på baderomsgulv.

TAKST/ TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 25. mai 2021. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for 11 utvalgte bygningselementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 er beste tilstand. Tilstandsgradene settes dels på grunnlag av takstmannens konkrete vurdering og dels vurdert ut fra levetidsbetraktninger for det enkelte element. For denne leiligheten varierer tilstandsgradene mellom tilstandsgrad 1 og 2. De fleste elementene har tilstandsgrad 1 og fire har tilstandsgrad 2.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Bergfrueveien 10B, 1663 Rolvsøy.

PARKERING

Selskapet har ca 130 uteplasser til utleie. Uteplassen følger ikke boligen ved salg. Parkeringsplass tildeles av styret. Dersom selger ikke har garasje (kun uteplass) og kjøper har bil, vil kjøper iht. opplysninger fra forretningsfører mest sannsynlig få overta samme parkeringsplass.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Borettslagets eiendom er parkmessig opparbeidet med lekeplass, gangstier, gressplen, busker, trær og lysthus. Stor asfaltert parkeringsplass for beboere og gjester.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt. 26 542 kvm.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Inngår i fellesutgiftene.

ENERGIFORBRUK

Eiers energiforbruket for 2020 var 4 526 kWh.

ENERGIATTEST

Orange E.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vei, vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen inngår i et regulert området som omfattes av reguleringsplan 340 Vallefjellet Rådalen. Området omfattes av kommuneplanens arealdel med hensyn til blokkbebyggelse, kjørevei, gang- og sykkelvei og offentlig friområde .

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Borettslaget følger Borettslagsloven knyttet til utleie med lovens begrensninger som sier at man ikke kan leie ut andelen mer enn inntil tre år og har bebodd leiligheten i minst ett av de to siste årene.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.01.2012 .

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Det er ingen heftelser på andelen. For borettslagets eiendom er det pantsatt for borettsinnskudd og borettslagets felles lån. Borettslaget har oppgitt at tidligere festekontrakt er innløst i 2012 og at borettslaget etter dette er grunneiere til lagets eiendom. Den opprinnelige festekontrakten er ikke slettet og er fortsatt tinglyst på eiendommen.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2019 som primærbolig kr. 506 426 og som sekundærbolig kr. 1 823 132 ,-.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prosp

KJØPERS OMKOSTNINGER

Gebyr for tilnglysing av skjøte;kr 430;Gebyr for notering av pant ( pr pant );kr 602,-

EIERFORM/ BORETTSLAGETS NAVN/ ORG.NR/ BOLIGBYGGERLAG

Frittstående borettslag. Vallefjell I Borettslag, org.nummer: 951.414.166.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

HUSLEIE/ FELLESUTGIFTER

Kr. 3 419,-. Dette inkluderer to parkeringsplasser, kommunale avgifter, utvendig forsikring, felles vedlikehold, fellesgjeld, kabel-tv, m.m.

ANDEL AV BORETTSLAGETS FELLES GJELD

Andel av borettslagets felles gjeld pr. 1. mai 2021 kr: 187 000,-. Fellesgjelden i borettslaget er fordelt på to lån. Lånenummer: HABA01-83987198144. Restsaldo: 15.279.369,-. Restløpetid: 18 år 3 mnd. Rente: 1,45% Lånenummer: HABA02-83987198152. Restsaldo 38.317.824,-. Restløpetid: 29 år 11 mnd. Rente: 1,45%

BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT/ KRAV TIL GODKJENNELSE AV NY ANDELSEIER

Borettslaget har bestemmelse om forkjøpsrett for sine medlemmer. Iflg. vedtekter skal ny eier godkjennes av borettslagets styre.

BORETTSLAGETS REGNSKAP, BUDSJETT, ÅRSOPPGJØR

Utskrift av borettslagets årsoppgjør m/ regnskap og budsjett, samt protokoll fra generalforsamling foreligger som del av prospektets vedlegg. Borettslaget hadde i 2020 et resultat på kr. 3 277 699,- som er foreslått overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

TILKNYTTET GARANTIORDNING

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond/garantiordning for andelseiernes evt. mislighold av fellesutgifter eller lign. Se egen informasjon i prospektets vedlegg.

INDIVIDUELL NEDBETALING AV FELLESGJELD

Nei.

SAMMENHENG MELLOM KJØPESUM OG FELLESGJELD.

For borettslagsleiligheter er den totale kjøpesum å forstå som summen av innskudd ( akseptert kjøpetilbud + omk. - les: det beløp kjøper selv må finansiere) og andelens andel av borettslagets felles gjeld (187.000) .

KJØPERS OMKOSTNINGER FORBUNDET MED KJØP - KOMMER I TILLEGG TIL KJØPESUM/ AKSEPTERT BUD

Kjøpers omkostninger;;Tinglysing av borettslagsskjøte;Kr 430,-;Tinglysingsgebyr for kjøpers pant, pr pantetablering;Kr 602,-

Omkostninger
2 200 000,- (Prisantydning)
187 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 387 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 950,- (Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret Foto)
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
6 082,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 393 082,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210098
PrisantydningNOK2,200,000.00
Samlet sumNOK2,387,000.00
Total kostnadNOK2,393,082.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25