Halvpart av lekker tomannsbolig (vertikaldelt). Som ny - Trosvik, sentrum

Halvpart av lekker tomannsbolig (vertikaldelt). Som ny - Trosvik, sentrum

  • Adresse Belsbyveien 1F, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 210, bruksnummer: 431
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 113 m2 / BTA 126 m2 / PROM 108 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
B Energimerke B RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Stilren og innbydende part av tomannsbolig i Belsbyveien, som ligger lengst vest i Trosvik-området. Boligen ble oppført i 2018 og har vært forsiktig brukt. Den er svært pen både ute og inne, og oppleves som ny. Boligen har et stramt formspråk i spennende farger. Den inneholder tre soverom, åpen stue/kjøkken, bad og vaskerom med ekstra toalett. Dette er en brukervennlig bolig med fin planløsning. Uteområdene er pent belagt med stein på gårdsplassen og rundt huset. Carporten har lader til elbil. Bak huset er en fin hage, hvor det er plass til utemøbler, trampoline og annet. Solrik veranda i 2. etasje. Eiendommen ligger innerst i et etablert boligområde ca. 5 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Jernbanen passerer i nærheten.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger nederst i Belsbyveien, mellom Trosvik, Labråten og Mosseveien. Dette er et etablert boligområde ca. 5 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. I området er det hovedsakelig eneboliger, og det er et populært sted for barnefamilier. Det er lite trafikk i strøket. Herfra er det gang- og sykkelavstand til barnehager, barneskole (Trosvik), ungdomsskole (Kvernhuset) og videregående skole (Fredrik II). Fra eiendommen er det en enkel sykkeltur bort på Ørebekk, hvor det er Meny, Kiwi, fiskebutikk, bakeri, stor bruktbutikk m.m. Det går også fint an å sykle til Fredrikstad sentrum. På Ørebekk er det holdeplass for flybussen og timesavganger med buss til Oslo. Det er enkel tilgang til riksveien mot E6 med bil. Bussforbindelse til sentrum. Eiendommen ligger nær jernbanen ved Mosseveien, og toget kan høres når det kjører forbi. .

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etasje 66 59 54 5
2. etasje 60 54 54 0
SUM 126 113 108 5
Garasje/carport 21 19 0 19

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang/hall, bad, vaskerom og tre soverom (alle p-rom). Sportsbod (s-rom). 2. etasje: Stue/kjøkken (p-rom). Garasje/carport.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Boligen er fundamentert på oppfylte masser. Element ringmur. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert med mineralull. Stående kledning. Takkonstruksjo nav typen saltak, tekket med betongstein. Vinduer med to- og trelags isolerglass. Balkong i 2. etasje på ca. 15 kvm. Garasjen har betongdekke, vegger i tre og murblokker med stående klednign og saltak med betongstein. Ingen port.

STANDARD/ UTSTYR

Halvpart av tomannsbolig fra 2018 med fin standard. Eiendommen er svært pen og ordentlig, og alt er så å si nytt. Boligen er moderne og lekker. Innvendig er den holdt i hvitt, grått, svart og en behagelig, dus grønnfarge. Gode vindusløsninger gjør boligen lys. Praktisk planløsning: 1. etasje har tre soverom, bad, vaskerom og lys entré med høy takhøyde. I dag brukes det ene soverommet til walk in-garderobe. 2. etasje: stue og kjøkken i åpen løsning. Overflater: malte vegger og tak, fliser og parkett på gulv. Uteområdene er strøkne. Gårdsplassen og gangvei rundt huset er belagt med sten. Diverse utstyr: ventilasjonsanlegg, varmepumpe, alarm, downlights, varmekabler i gang/hall, bad og vaskerom. El- bil lader i carport.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Åpen løsning mot stua, med kjøkkenøy og god plass til spisebord. Mye skap- og benkeplass. Hvit innredning med integrert induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator. Malte vegger og tak, parkett på gulvet. BAD: Stort, stilig bad med dusjhjørne, vegghengt toalett, og innredning med vask. Store grå fliser på vegger og gulv. Malt tak. Store mosaikkfliser i dusjen. Downlights og varmekabler. Ventilasjon i taket, sluk i dusjen. VASKEROM M/EKSTRA TOALETT: Praktisk vaskerom med skyllekum og ekstra toalett. Opplegg til vaskemaskin, plass til tørketrommel, hyller og noe plass til oppbevaring. Malte vegger og tak, fliser på gulvet. Ventilasjon i veggen. Varmekabler. Sluk i gulvet.

OPPVARMING

Varmepumpe. Vamrekabler i gang/hall, bad og vaskerom.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst AS, datert 02.06.21. kr 4 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Belsbyveien 1F, 1614 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Nesten helt flat og firkantet tomt. Eiendommen er velstelt og er pent innrammet av tujahekk mot naboeiendommene. Stenbelagt gårdsplass med carport. Carporten har to elbilladere (én til hver boenhet). Hage med gressplen bak huset, hvor det er plass til både trampoline og sittegruppe. Uteområdene deles med den andre eieren av tomannsboligen. Hyggelig terrasse ut fra stua i 2. etasje. Noe utsikt. Eiendommen har sol fra morgen til kveld.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

541 m2 felles eiertomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 15 135,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ca. 12-13 000 kwh pr. år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød B.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn godkjent boenhet, og kan i sin helhet leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser/rettigheter.

LIGNINGSVERDI

Kr. 845 618,- som primærbolig Kr. 3 044 224,- som sekundærbolig

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
--------------------------------------------------------
113 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 613 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Belsbyveien 1F

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210103
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,613,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22