Toppleilighet på Seut brygge. Rå takterrasse med glasstak - Seut, Ørebekk

Toppleilighet på Seut brygge. Rå takterrasse med glasstak - Seut, Ørebekk

  • Adresse Mosseveien 69, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,400,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 210, bruksnummer: 67
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 78 m2 / BTA 84 m2 / PROM 75 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Dette er en sjelden sjanse: Toppleilighet på Seut Brygge - et av byens nyeste og største boligbyggeprosjekter. Seut brygge har innkjøringen til Fredrikstad i ryggen, men vender ut mot den rolige Seutelva. Her får du en topp moderne leilighet med høy komfort og spektakulær beliggenhet. Fra det vestvendte bygget har du sol helt til den går ned bak åsene i Gressvikmarka om kvelden. Leiligheten ligger i 7. etasje. Den er 75 kvm stor, og har balkong og takterrasse på til sammen 60 kvm. Takterrassen er sjeldent stilig. Deler av den er under glasstak, og fungerer som en forlengelse av stua. Den private terrassen er dessuten knyttet sammen med felles takterrasse. Utsikten herfra går i tre retninger - østover mot sentrum, sørover med Seutelva og og vestover mot Gressvik. Sameiet har flotte fellesområder med bryggepromenade og bryggeanlegg. Det er mulighet for å kjøpe båtplass ved brygga. Leiligheten har ikke boplikt, så du kan velge om du vil ha den som bolig eller ferieleilighet. Seut brygge består av 111 leiligheter. Bare et par av dem har egen takterrasse. Dette er en sjelden anledning! Eiendommen ligger 5 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Det er gangavstand til ekspressbuss mot Oslo

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2021.

BELIGGENHET

Seut Brygge ligger ved Seutelva, i overgangen mellom Fredrikstad sentrum og Gressvik. Bygningen ligger langs innfartsåra til Fredrikstad. Likevel merker man lite til trafikken fra leiligheten, siden den store bygningskroppen skjermer godt mot denne. Fra eiendommen er det gangavstand til Ørebekk, hvor det er Meny, Kiwi, fiskebutikk, bakeri, stor bruktbutikk m.m. Det går også fint an å sykle til Fredrikstad sentrum. På Ørebekk er det holdeplass for flybussen og timesavganger med buss til Oslo. Det er enkel tilgang til riksveien mot E6 med bil. Bussforbindelse til sentrum.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
7.etg. 84 78 75 3

PARKERING

Leiligheten har 1 stk parkeringsplass (HC) i garasjeanlegget. Denne kan bli byttet ut mot en vanlig parkeringsplass dersom det er andre seksjonseiere med behov for HC-plass. Garasjeanlegget er organisert som en næringsseksjon hvor snr. 71 eier 1/137.

MULIGHET FOR KJØP AV BÅTPLASS

Det er mulighet for kjøp av longside båtplass. Kr. 35 000,- pr. longsidemeter

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Nyoppført leilighetskompleks sannsynligvis fundamentert med påler i leiregrunn. Betongdekke og betongmur i kjelleretasjen. Yttervegger i tegl og liggende kledning. Flatt tak. Aluminiumsbeslåtte vinduer og terrassedør med trelags isolerglass. Leiligheten har stor vestvendt takterrasse og balkong med flott utsikt.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, hall, kjøkken, bad, stue og to soverom (alle p-rom). Bod/teknisk rom (s-rom). Parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg.

STANDARD/ UTSTYR

Leilighet i 7. etasje på 75 kvm med takterrasse og balkong på til sammen 60 kvm. Boligen er helt ny, med dertil hørende standard og komfort. Det spektakulære med denne leiligheten er balkongen og takterrassen. Utsikten er særdeles flott - og vid. Dette er en av få leiligheter med egen takterrasse. Rekkverk i metall og glass. Boligen har vannbåren gulvvarme og lyse rom med store vindusflater.Overflater: Malte vegger i lys grå farge. Eikeparkett på gulvet i oppholdsrom, og keramiske fliser på gulvet på badet. Malte tak. Gulvvarme er inkludert i felleskostnadene. Ventilasjonssystem med varmegjenvinning.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Grå innredning fra Sigdal Kjøkken. Kjøkkenvask fra Franke i materialet fragranit, som er svært hardfør mot riper. Mye skapplass. Fliser mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens: induksjon platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøle-/fryseskap. Ventilator av typen Røroshetta. Kjøkkenet er åpent mot stua. BAD: Lyst og delikat baderom med dusjhjørne, vegghengt toalett og innredning med skuffer og servant. Opplegg for vaskemaskin. Sluk i dusjen, ventilasjon i taket. Gulvvarme og downlights.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst AS. Verditakst kr. 6 400 000,-

OVERTAGELSE

Leiligheten er innflytningsklar.

ADRESSE

Mosseveien 69, 1610 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Seut Brygge ligger helt ned til Seutelva. Det er laget pene uteområder: 200 meter bryggepromenade langs elva og anlegg med båtplasser. Eier har mulighet til å kjøpe båtplass. Fra bakkeplan er det utsikt nedover Seutelva med østsiden av Gressvik, mot Vesterelva. Kråkerøy, Værste. Beplantning og grøntarealer er under utvikling. Eier har en bod og stor p-plass på felles anlegg i byggets underetasje. Ettermiddags- og kveldslyset er vakkert

TOMTENS AREAL

7294 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter inngår i fellesutgiftene. Eiendomsskatt vil bli fakturert seksjonseier direkte. Denne er ikke fastsatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ingen historikk.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Omfattes av reguleringsplan 1012 Mosseveien 63-65 og 1048 RV110 Simo-Ørebekk.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for leiligheten, bodanlegg, parkeringsanlegg og utomhusarealer.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2018/1368686-1/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme 1959/302534-1/86 Elektriske kraftlinjer 1931/920194-1/86 Elektriske kraftlinjer 1919/920632-1/86 Bestemmelse iflg. skjøte 1916/920344-1/86 Bestemmelse iflg. skjøte

LIGNINGSVERDI

Ikke fastsatt.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av tomteverdi . Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører/ grunneier med kr X

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERSEKSJONSSAMEIETS NAVN OG ORG.NR.

Sameiet Seut Brygge. Org nr 926 921 266.

FELLESUTGIFTER PR. MND.

2 917,- pr. mnd. Inkluderer akonto fjernvarme, kommunale avgifter (eiendomsskatt faktureres direkte), tv og internett, byggforsikring, vaktmestertjenester, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Vedtekter ligger vedlagt salsoppgaven.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet er nylig opprettet. Det er utarbeidet et budsjett som ligger vedlagt salgsoppgaven

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ingen forkjøpsrett eller krav til godkjenning av ny kjøper.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Omkostninger
6 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 800,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 512 000,-))
--------------------------------------------------------
14 142,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 414 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210106
PrisantydningNOK6,400,000.00
Samlet sumNOK6,400,000.00
Total kostnadNOK6,414,142.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22