2 moderne rekkehusboliger ved Stasjonsbyen - Skjeberg- Innflytting i desember 2021. 3 av 5 solgt.

2 moderne rekkehusboliger ved Stasjonsbyen - Skjeberg- Innflytting i desember 2021. 3 av 5 solgt.

  • Adresse Nedre Snarvei, Sarpsborg
  • Prisantydning NOK4,250,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 1100, bruksnummer: 128
    Sarpsborg kommune
  • Areal BRA 129 m2 / BTA m2 / PROM 113 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Fem boliger i rekke oppføres v/ Stasjonsbyen i Skjeberg. Boligene får et tøft uttrykk, god standard og innredning av god kvalitet. Å bo i rekkehus er en nydelig måte å bo på. Her er det ikke store hager og mange kvadratmeter med yttervegg som skal vedlikeholdes. Her er du nær dem du bor sammen med. Det er bare noen skritt, og så sitter du ute med kaffekoppen, enten på frokostterrassen eller med gress under føttene i hagen. Nedre Snarvei 7 får en moderne utforming med overraskende linjer. Planløsningen i de fem boenhetene er svært god. Over 130 kvm får man tre soverom, loftsstue, stue/kjøkken, walk in-garderobe, to bad og flere boder og garderober. Soverommene, det største badet og loftsstua er samlet i 2. etasje. I 1. etasje er stue og kjøkken, og utgang til terrasse både foran og bak huset. Hagen er stor nok til at man kan slå hjul og bade i sprederen, nyte bær fra bærbusker og la det spire i plantekasser, men liten nok til at gressklippingen er raskt unnagjort. Boligene ligger ved landlige Stasjonsbyen, 10 min. fra Sarpsborg sentrum, mellom skog og sjø. Badeplassen Høysand og andre strender rundt Skjebergkilen er et yndet tilholdssted for innbyggerne. Det er lett å komme seg ut på E6, og herfra er det 1 time til Oslo og 20 min. til Svinesund.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

FERDIGSTILLELSE/OVERTAGELSE

Ferdistilles medio desember 2021.

BELIGGENHET

Eiendommene, som har gatenavn Nedre Snarvei 7 A-E, ligger ved Stasjonsbyen i Skjeberg, i Sarpsborg kommune. Gaten ligger i et strøk med eneboliger og har gang-/sykkelavstand til barneskole og barnehage. Skjeberg er et landlig tettsted, 10 minutters kjøring sørøst for Sarpsborg sentrum. Skjeberg var i lange tider et kommunikasjonsknutepunkt i Østfold - først med opprettelsen av togstasjon i 1879, og deretter ved at gamle E6 gikk igjennom stedet. Det ligger fortsatt sentralt mellom Østfold-byene: 12 km sør for Sarpsborg sentrum, 20 km øst for Fredrikstad sentrum og 19 km nordvest for Halden sentrum. Fra eiendommene tar det 5 min. å komme seg på E6 ved Solbergtårnet, og dermed 1 time til Oslo og 20 min. til Svinesund. Området ligger nært både skogen, hvor det er fine turmuligheter, og sjøen. Skjebergkilen er en perle blant Østfolds badesteder. Den har blitt kalt "Sarpsborgs riviera" på grunn av alle hyttene, båt- og badeplassene. Om man bor ved Stasjonsbyen, er dette et opplagt sted for utflukter. Området har i mer enn 100 år vært brukt til rekreasjon og fritid, og det er rikelig med aktiviteter for hele familien her. Høysand er et av distriktets fineste og mest populære badeplasser, og et eldorado for barn og ungdommer. I Skjebergkilen er det gode fiskemuligheter, og det er et fint utgangspunkt for båtturer ut i skjærgården - som til Hvaler-øyene.

VEIBESKRIVELSE

Fra Sarpsborg, følg E6 mot Sverige og ta av ved Solbergtårnet og ta til venstre i rundkjøringen. Følg Oldtidsveien helt til jernbaneovergangen(ca. 3 km). Ta til høyre og følg Stasjonsveien i ca. 700 meter. Ta til venstre inn Molvikveien og andre vei til høyre inn Nedre Snarvei.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Arkitekturen på Nedre Snarvei 7 skiller seg ut fra mange rekkehusprosjekter i samme prissjikt. Brytningen med flatt og skrått tak gir boligene særpreg. Denne løsningen gjør at boligene sklir godt inn med bebyggelsen rundt. Inne, i 2. etasje, fremheves skråtaket gjennom hvordan døråpningene er utformet. Takene skal tekkes med falsede stålplater. Fasadene kles med trepanel som beises i lys farge. Bygningene oppføres med bærekonstruksjoner, etasjeskiller og takverk primært av tre. Betongplate på mark. Innvendige vegger oppføres med tre og stålstendere, isoleres og kles med gips.

INNEHOLDER

1. etasje: Gang/hall, bod, bad, teknisk rom, stor stue med utgang til hage, og åpen løsning til kjøkken med utgang til terrasse. 2. etasje: Gang, loftstue, bad, bod i knevegg, 3 soverom, hvorav det ene med stort garderoberom og bod. Carport og utvendig sportsbod. Det er også parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass.

OM PROSJEKTET

Prospekt, tegninger, bilder, 3D visualiseringer og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller den korrekte beliggenhet. Det er kun ment som en rettledende illustrasjon og er ikke målbare. Det er for prosjektet utarbeidet leveransebeskrivelse, standardisert kjøpekontraktsformular, utkast til vedtekter og husordensregler m.fl . dokumenter. Disse er utarbeidet som separate vedlegg til prospektet. Kjøpsavtale vil være basert på bestemmelsene og opplysninger som fremkommer av prosjektets standardiserte kjøpekontraktsformular. Ved kjøp av leilighet forutsettes det at kjøperen har satt seg inn i prospektet, leveransebeskrivelsen og de i kontraktsdokumentet beskrevne vedlegg

STANDARD/ UTSTYR

Til boligene er det valgt innredning av god kvalitet, og de har en god standard. De innredes i en stil som er både sofistikert og hjemmekoselig, med varme toner i interiøret. Gulvene i oppholdsrommene leveres med 1-stavs eikeparkett og gulvlister av eik. På badene, i entreen og på teknisk rom er det store, tidsriktige fliser på gulvet. Betonggulv i sportsboden. Veggene i alle rom unntatt bad sparkles og males i hvitt eller andre lyse farger. Sportsboden har ubehandlede treplater på veggene. Alle himlinger leveres med sparklet og hvitmalt gips. Det er vannbåren gulvvarme i entreen, stue/kjøkken og WC/bad. Balansert ventilasjon. Planløsningen er svært god. Det er avsatt plass til minst én meter garderobeskap per beregnet sengeplass per rom. Dersom man kjøper en av boligene i en tidlig fase, kan man være med og påvirke visse deler av interiøret - og velge andre varianter enn det som er standard.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Godt kjøkken med mye skap- og benkeplass. Den stilfulle innredningen er fra HTH av typen "Stockholm", i den utradisjonelle fargen mokka. Integrerte hvitevarer fra Electrolux: oppvaskmaskin, kombiskap, induksjonstopp 60 cm og stekeovn. Ventilasjonshette av typen Røroshetta Crystall 1140 eller tilsvarende. Benkeplatene er i laminat. Fra kjøkkenet er det utgang til frokostterrassen på nordsiden. BAD 1. ET.: Dusjkabinett, vegghengt toalett, servant og speil. Fliser på gulv og vegger. Malt tak. BAD 2. ET.: Elegant og romslig badeværelse med vindu, og dermed mye naturlig lys. Store fliser i samme farge på vegger og gulv, som brytes av dusjsonen på den ene veggen. Her er det en annen farge, og mosaikkfliser på dusjgulvet. Dusjvegger av glass. Baderomsmøbel med servant og speil. Opplegg for vaskemaskin. Innredningen har samme farge som kjøkkenet.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje (foruten teknisk rom) og på bad i 2. etasje. Balansert ventilasjon.

ADRESSE

Nedre Snarvei 7 A,B,C,D OG E. 1746 Sarpsborg

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Den felles tomten til sameiet består av felles kjøre-/snuplass foran husene, felles parkering på oversiden av husene og en lekeplass med et lekeapparat. Mot fv. 118 Stasjonsveien. Bak hagene, skal det bygges støyskjerm. Hver enhet har en parkeringsplass foran huset i tillegg til én plass på felles p-plass. Hver av boligene får uteareal både foran og bak huset. Foran: overbygd inngangsparti, med drenerende belegningsstein på bakken. Med utgang fra kjøkkenet er en liten platting/terrasse med plass til hagemøbler. Her er også en liten gressflekk. Bak: hyggelig hage med gressplen og markterrasse med utgang fra stua. Eiendommene er adskilt med skillevegg noen meter ut fra husveggen. Hva med å ha en velsmakende rad med bringebærbusker som hekk mot naboen? Gressplenene leveres ferdig sådd. Det er utvendig belysning foran og bak hver bolig, samt lys i tilknytning til parkeringsplass. Utekran foran og bak på hver bolig. Både den felles parkeringen nedenfor husrekka og de felles kjøre- og snuarealene foran husene får et dekke av såkalt drenerende belegningsstein. Et slik dekke gjør at regnvann ikke blir liggende oppå, som det gjør ved f.eks. asfalt, men trenger ned i underlaget til dekket, og deretter ned i grunnen eller ut i grøft/avløp.

TOMTENS AREAL/ EIERFORM

Felles eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Etter kommunale satser.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød C

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Boligene vil være tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Den enkelte seksjon blir registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det utarbeides ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse før overlevering av hver bolig.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Se vedlegg til slagsoppgaven

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er ikke fastsatt. Normalt ligger ligningsverdi for nye boliger på ca 30 til 50 % av salgssummen.

BETALINGSPLAN OG LOVANVENDELSE

Det forutsettes at forskudd på 10% av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto, straks etter atter at det er stillet forskuddsgaranti og entreprenørgaranti iht. bustadoppføringsloven. Det er utbygger som sørger for garantiene utstedes. Det forutsettes at innbetalt forskudd er frie midler ved at de ikke er båndlagt med for eksempel lånegivers forutsetninger om pant, tinglysing av skjøte m.m. Ved at entreprenøren stiller forskuddsgaranti fra bank, kan innbetalt forskudd utbetales fra megler til entreprenøren. Rentene på innbetalt forskudd tilfaller utbygger, forutsatt at forbehold om forhåndssalg ikke blir gjort gjeldende. Den resterende del av kjøpesummen innbetales før overtagelse. Boligene selges etter bustadoppføringslovens bestemmelser.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av tomteverdi (kr. 550 000,-). Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN

Sameiet Nedre Snarvei 7.

FELLESUGIFTER PR MND.

Stipulert iht. utarbeidet budsjett som legges frem for konstituerende sameiemøte.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
107 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 357 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210114
PrisantydningNOK4,250,000.00
Samlet sumNOK4,250,000.00
Total kostnadNOK4,357,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22