Ny og moderne selveierleilighet med nydelig sjøutsikt. Vesterøy, Hvaler

Ny og moderne selveierleilighet med nydelig sjøutsikt. Vesterøy, Hvaler

  • Adresse Nesebakken 1F, Hvaler
  • Prisantydning NOK3,900,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 49, bruksnummer: 340
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 75 m2 / BTA 81 m2 / PROM 75 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
D Energimerke D RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Tenk deg denne utsikten - fra din egen veranda og stue, kun noen hundre meter opp fra Nesekilen mellom Ødegården og Pappertoppen på Vesterøy. Ta deg en spasertur ned til båten og ta for deg fra den ettertraktede Hvalerskjærgården. Glem gressklipping, snømåkiing og takrenner som lekker. Gjør livet enklere, med en flott selveierleilighet i en lokal og oversiktlig kystgrend - kun snaue 20 minutter fra gåtata i Fredrikstad. Dette er en flott, praktisk talst ny treroms selveierlelighet, med to store balkonger og med den vakre Hvalerskjærgården i nabolaget.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2019

BELIGGENHET

Leiligheten ligger uforstyrret og fint i andre etasje med balkong vendt ut mot Neskilen - ved Hauge, mellom Ødegårdskilen og Pappertoppen på Vesterøy. Her kan du sitte i sofaen, eller ved spisebordet og følge med på båttrafikken. Båtplass kan du leie kun en kort spasertur nede i veien og derfra har du hele den vakre Hvalerskjærgården for baugen. På vei til og fra byen passerer du et fint handelsområde ved Ødegårdskilen, med flere dagligvareforretninger, apotek og restaurant. Fortsetter du sydover kommer du til fiskemottaket ved Utgårdskilen, Vauer og veien til Papperhavn.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad følg Følg RV 108 sydover - over Kråkerøybroa - og videre ca 14 km. Etter å ha passert dagligvareforretningene og bensistasjonen ved Ødegårdkilen sving opp til høyre mot Bratte Bakke. Følg Lonøyveien (1118) ca 3 km frem til krysset ved Nesekilen. Nesebakken ligger på høyre side etter ca 100 meter.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
Leilighet 81 75 75 0
Sportsbod 6 5 0 5

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten inneholder: Stor hall/entre, stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc, teknisk rom med opplegg for vaskemaskin.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

OM MULIGHET FOR BÅTPLASS OG PARKERING

Det er ikke tilknyttet rett til båtplass, men eier har leiet en tre-meters båtplass i Nesebukta båthavn noen få hundre meter fra leiligheten. Her betales leie med kr 6 000,- pr år. Selger har avtalt med bryggeeieren at kjøper av denne seksjonen kan videreføre leie av båtplassen. Det finnes forøvrig flere småbåthavner i nærområdet. Sameiets tomt har et stort antall parkeringsplasser som også er ment å dekke behov ved videre utbygging av området - byggene A og B lenger syd. Det følger egen parkeringsplass under carport og en tilhørende sportsbod, knyttet til seksjonen.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leiligheten ligger i andre etasje i et nyoppført boligprosjekt som når det er ferdigstillet vil omfatte fire leilighetsbygg med tilsammen 22 boligseksjoner og en næringsseksjon. Prosjektet er tegnet og formgitt av SG Arkitekter og har et ensartet design, men noen heldige variabler mellom de ulike bygningskroppene. Dette er bygget nærmest sjøen - med den beste utsikten - med en balkong mot nord der du kan nyte utsikten og en mot syd der du kan kan nyte frokost og sol. Tilknyttet boligene er det oppført carport og sportsbod. Bygget er oppført av ytongblokker med systempuss i kombinasjon med bindingsverk av tre og etasjeskiller i elementer. Bygg D har en næringsseksjon i underetasjen som benyttes som lokal brannstasjon.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er ny i 2019 og fremstår delikat, tilnærmet som ny med god, tidsmessig standard . Gulv er velagt med eik parkett og keramiske fliser. Vegger er belagt med malte, glatte overflater og tapet. Tak har malte himlinger, med downlights i enkelte rom og soner.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er utstyrt med en innholdsrik innredning fra Sigdal, med hvitlakkerte speilfronter og innbyggede hvitevarer; stekeovn, keramisk topp, dobbel sinkservant, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Badet er moderne, med store, rektangulære fliser på vegg, store kvadratiske fliser på gulv, med mosaikkfliser i dusjsone. Bred servantinnredning med hvite fronter og veggmonterte høyskap ved siden. Vegghengt WC. Dusjgarnityr og tropisk dusj bak dusjvegg av herdet glass.

OPPVARMING

Leiligheten er oppvarmet med elektriske varmekabler i hall, bad/wc, bod/vaskerom, kjøkken og stue.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst as, datert 18. juni 2021. Verditakst kr 3 900 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Nesebakken 1 F, 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Den delen av eiendommen som er tilknyttet den ferdigstillede bebyggelsen er parkmessig opparbeidet med gressplen, sjøstein, prydbeplantning, asfalterte gangveier, kjøreveier og parkeringsplasser.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

6 125 kvm selveiet, felles tomt for sameiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 15 607,- pr år. Inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm siste 12 mndr. var 12658 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Rød D.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD/ BOPLIKT (0-KONSESJON)

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 108 - Nesebakken. Formål: Boligbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, Renovasjonsanlegg, Kjøreveg, Gate med fortau, Annen veggrunn, Grøntareal, Vegetasjonsskjerm. Kopi av reguleringsplan og reguleringsbestemmeler ligger som vedlegg til salgsoppgave. Eiendommen har boplikt etter konsesjonsloven (0-konsesjon).

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for leilighetene i bygget (D) i påvente av at ferdigstillelse av ytterligere to bygg A og B - lengre syd på eiendommen. Når disse er oppført vil sameiet bestå av 23 eierseksjoner fordelt på 22 boligseksjoner og en næringsseksjon.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Heftelser/servitutter som følger eiendommen overført fra hovedbølet ( Ikke panteheftelser ). Kopi av den enktelte servitutt ligger sammen med grunnboksutskrift i salgsoppgavens vedlegg. 1967/300911-1/86 Jordskifte. Gjelder denne registerenheten med flere. 1975/303734-2/86 Bestemmelse iflg. skjøte : De største trærne på tomten tilhører selgeren 1978/300129-6/86 Bestemmelse om kloakkledning. Rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:236, Gjelder denne registerenheten med flere. 1979/303355-1/86 Bestemmelse om bebyggelse. Rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:273: Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven. Gjelder denne registerenheten med flere. 1987/12994-1/86 Bestemmelse om bebyggelse. Rettighetshaver:Knr:0111 Gnr:49 Bnr:156 og PARSELL AV 49/3. Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven. Gjelder denne registerenheten med flere. 1987/12994-2/86 Bestemmelse om bebyggelse. Rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:3. Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven. Gjelder denne registerenheten med flere. 1987/12995-1/86 Erklæring/avtale. Bestemmelse om grense. Gjelder denne registerenheten med flere. 1990/12694-2/86 Rettsbok. Grensegangssak, gjelder denne registerenheten med flere 1992/7155-2/86 Erklæring/avtale. Rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:347. Bestemmelse om veg. Gjelder denne registerenheten med flere 2011/521818-2/200 Bestemmelse om båtplass. Rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:326. Bruksrett til nærmere avgrenset kileområde. m.fl.best. Gjelder denne registerenheten med flere. 2019/185222-1/200 Bestemmelse om nettstasjon. Rettighetshaver:NORGESNETT AS. Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg. Gjelder denne registerenheten med flere

LIGNINGSVERDI ( 31.12.2009)

Som primærbolig: Kr 654 538,- . Som sekundærbolig: Kr 2 356 337,-.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 585,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Nesebakken Sameie - Org no: 922 972 842

FELLESUGIFTER PR MND

Kr 1 256,- pr mnd.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Det er utarbeidet vedtekter og ordensregler for Nesebakken Sameie.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Det er avholdt årsmøte med årsoppgjør for 2020. Protokoll fra og innkalling til møte ligger i vedlegg til salgsoppgave.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet hadde i 2020 et mindre underskudd, men omtaler selv sin økomiske status som bod. Det er fra 1.7.2020 vedtatt å øke felleskostnader til kr 1 256,- pr mnd. for denne seksjonen.

Omkostninger
3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-))
--------------------------------------------------------
98 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 998 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Nesebakken 1F

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210117
PrisantydningNOK3,900,000.00
Samlet sumNOK3,900,000.00
Total kostnadNOK3,998,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25