Lettstelt og særegen bolig med nydelig uteplass. Høy standard - Nøkleby/Leie

Lettstelt og særegen bolig med nydelig uteplass. Høy standard - Nøkleby/Leie

  • Adresse Søren Klæboes vei 17A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,390,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 203, bruksnummer: 649
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 132 m2 / BTA 148 m2 / PROM 126 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
B Energimerke B RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Rett nord for Falchåsen i Fredrikstad, ved Nøkleby på Lisleby, ligger Søren Klæboes vei 17A. Boligen er del av en tomannsbolig, men dette er ikke en standardisert oppføring. Tvert imot er huset utformet for og tilpasset akkurat denne tomten og disse lysforholdene. Boligen har friske, utradisjonelle løsninger og en iøynefallende helhet. Utvendig har boligen et stramt og elegant formspråk. Kledningen er vedlikeholdsfri. Inne er det intimt, hyggelig og stilsikkert. Standarden og komforten er svært god. Kjøkkenet har påkostet innredning fra den norske kvalitetsleverandøren Strai, og boligen har to store og lekre bad. Utover dette har boligen tre soverom, stue og tv-stue. Det er gulvvarme i både 1. og 2. etasje. Den energieffektive boligen har varmepumpe og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. En god planløsning og originale vindusløsninger gjør at huset er hjemmekoselig og svært elegant på samme tid. Prikken over i-en er den nydelige uteplassen med utgang fra kjøkkenet. Terrassen er skjermet for innsyn, lun og solrik, og er svært hyggelig utformet. Gressplassen foran ved inngangen har kveldssol. Boligen er i glimrende stand. Eiendommen ligger i en rolig blindvei, 150 meter fra Nøkleby barneskole og sentralidrettsanlegget på Lisleby. Det er kort vei til matbutikker på Lisleby og Wilbergjordet, og ca. 7 min. til både Fredrikstad sentrum og handelsområdet i Dikeveien.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2019.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Nøkleby på Lisleby, rett nord for Falchåsen. Det er 7 min. kjøring til Fredrikstad sentrum. Dette er på samme tid sentralt og tilbaketrukket på Lisleby. Boligen ligger i en stille blindvei, men det er bare 150 meter til henholdsvis Nøkleby barneskole og idrettsanlegg. Nærmeste matbutikker og andre servicetilbud ligger på Wilbergjordet ved Rolvsøyveien og på Snippen på Lisleby. Videre ligger Lisleby omtrent midt mellom Fredrikstad sentrum og handelsområdet i Dikeveien. Fra området er det gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, og det er 20 minutter å kjøre til sykehuset på Kalnes ved E6. En sykkeltur unna ligger Fredrikstadmarka med turløyper i nydelig skogsterreng mot Borredalsdammen, Rolvsøy, Skihytta og Bjørndalsdammene.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etasje 74 66 60 6
2. etasje 74 66 66 0
Sum 148 132 126 6
Garasje 18 16 0 16

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang/hall, kjøkken, bad/askerom og stue (p-rom). Bod (s-rom). 2. etasje: Hall, tv-stue, bad og tre soverom (p-rom). Garasje

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2019. Bygningsmassen er fundamentert på fjell og steinfylling til fjell. Element ringmur. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert med 20 cm mineralull. Liggende kledning av kebony. Flat takkonstruksjon tekket med sarnafil. Vinduer og terrassedør itrelags isolerglass. Malt inngangsdør med tolags isolerglass og kodelås. Garasjen har betongdekke og er kledd med vedlikeholdsfrie plater ute. Flatt tak med papp. Hörmann leddport med el-åpner.

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen består av del av vertikaldelt tomannsbolig på to plan og del av en dobbelgarasje. Boligen, som er fra 2019, er moderne og lekker. Boligen er også svært hyggelig, på en elegant måte. Da huset ble oppført, ble det valgt dyrere interiør og innredning enn det som var foreslått av byggherren. Blant annet ble kjøkkeninnredningen fra den norske produsenten Strai oppgradert til dyrere modeller. Gulvene har lys 1-stavs eikeparkett. Komforten er gjennomgående god, med to lekre bad og gulvvarme i alle rom (bortsett fra soverom og boder). Et kjennetegn ved boligen er store vinduer som går nesten ned til gulvet. Vinduene gir mye lys, og de skaper en lun atmosfære inne. Plassen er utnyttet med gode løsninger, som skyvedørsgarderober og en smart løsning for vaskerom. Boligen har en flott, solrik og skjermet uteplass mot sør på ca. 23 kvm, og balkong i 2. etasje på ca. 6,5 kvm. Huset er kledd med Kebony-kledning. Terrassedører og vinduer er aluminiumsbeslått ute. Diverse utstyr: Lamellgardiner, to elektriske screengardiner, plissegardiner på terrassedør i 2. etasje. Varmepumpe, sentralstøvsuger, downlights og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er varmekabler i hele 1. etasje, bortsett fra boden. Varmekabler også i hallen, på badet og i tv-stua i 2. etasje. Elbillader i garasjen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Kjøkkenet ligger som et åpent og lyst, men intimt, rom mellom stua og den sydlandsk-inspirerte terrassen. Innredningen er plassert på to vegger overfor hverandre, med en stor kjøkkenøy i midten. Stor, hvit innredning fra Strai, som er norsk leverandør av kvalitetskjøkken. Integrert utstyr: induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Malte vegger og tak, parkett på gulvet. Heltre benkeplate på kjøkkenøya. Ventilator. Det er åpent mot stua, og utgang til terrassen. BAD/VASKEROM 1. ET: Klassisk pent badeværelse i grått og hvitt. Dusjhjørne med glassvegger, veggklosett og innredning med vask. Fliser på vegger og gulv, malt tak. Vaskerom-delen er plassert langs den ene langveggen, bak skyvedører med sotet glass. Her er det plass til vaskemaskin og tørketrommel, skyllekum, benk, hyller og noe skapplass. Slukrist i dusjen. Ventilasjon i taket. Varmekabler. BAD 2. ET.: Romslig bad med lekre fliser i svart og hvitt. Dusjhjørne med glassvegger, veggklosset og innredning med vask og høyskap. Slukrist i dusjen. Ventilasjon i taket. Downlights. Varmekabler.

OPPVARMING

Varmekabler i hele 1. etasje, foruten bod, samt hall, bad og tv-stue i 2. etasje. Det er også montert varmepumpe.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst, datert 09.07.21. Verditakst 5 700 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Søren Klæboes vei 17A, 1617 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen består av en liten hage på framsiden av huset og en flott uteplass på baksiden (mot sør). Hagen har gressplen, blomsterbed, steinheller og tujahekk mot veien. Det er asfaltvei fram til inngangsdøra. Uteplassen på baksiden er nydelig. Den er bygget inne mellom husets vegger, fjell og garasjen. Dette er en skjermet, lun og sydlandsk-inspirert solkrok - helt privat. Her er det plass til sittegruppe og spisebord, og plassen har frodige blomsterbed. Den flotte utepeisen gir muligheter for hygge på høstkveldene, og også grilling over bål. Stor bod med god lagringsplass. Balkong på ca. 6 kvm ut fra stua i 2. etasje. Ved enden av huset er det asfaltert gårdsplass foran dobbelgarasje. Eier har en del av garasjen. Tomten skråner lett.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

728 m2 felles eiertomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 15 181,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

7200 kwh i 2020.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød B.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen ligger i uregulert område, men grenser til reguleringsplan 55- for Glymheim og forlengelse av Skjellveien. Kopi av plan og reguleringsbestemmelser følger som del av prospektet. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Fredrikstad 2011-2023 hvor formål er bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser eller rettigheter.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 525,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-))
--------------------------------------------------------
136 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 526 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Søren Klæboes vei 17A

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210136
PrisantydningNOK5,390,000.00
Samlet sumNOK5,390,000.00
Total kostnadNOK5,526,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22