Romslig enebolig med utleiedel (2018), sjønært - Manstad

Romslig enebolig med utleiedel (2018), sjønært - Manstad

  • Adresse Gaustadsvingen 14, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,750,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 110, bruksnummer: 79
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 215 m2 / BTA 237 m2 / PROM 180 m2
5 Soverom
Soverom
3 Bad
Bad
C Energimerke C RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Enebolig med godkjent utleidel oppført i 2018, sjønært beliggende i nytt byggefelt ved Elingårdkilen. Kort vei til barne- og ungdomskole, barnehage og nærbutikk/slakter på Manstad. Ellers rett i nærheten av kjente utfartssteder som Engelsviken, Skjeløy og Hankø. Huset holder god standard, lyse, store rom og en god uteplass i form av bla stor hjørneveranda med sol fra morgen til kveld. Leiligheten har to soverom og egen uteplass.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Boligen ligger høyt og forholdsvis fritt, rett i nærheten av Elingårdkilen i Onsøy - i et nytt og mindre boligfelt bestående av eneboliger og rekkehus. Barnevennlig boområde med trygg gangavstand til skoler og idrettsanlegg. Sykkelavstand og bussforbindelse til Skjeløy og Engelsviken med gode muligheter for rekreasjon og bading, her er det også restauranter. I området finnes også to golfbaner. I underkant av 15 minutters kjøretur til Fredrikstad sentrum og ca 20 minutter til Råde med gratis parkering og togforbindelse til Oslo. Utsikt til Elingårdkilen. Ca 1 times kjøring til Oslo.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør gjennon Ørebekk og følg veien til Råde - ta til venstre før Skårasletta og følg Engelsvikenveien til du får Elingårdlilen på venstre side. Kjør opp bakken og ta Lokalveien til høyre for så Gaustadsvingen straks til høyre. Nr 14 ligger på toppen på venstre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 132 120 85 35
2. etg. 105 95 95 0
SUM 237 215 180 35

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over to plan, med leilighet og garasje i 1. etasje. Huset er oppført i 2018 med element ringmur på oppfylte masser til fjell. Betongdekke i hele 1. etasje. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert med 20 cm mineralull, kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med betongstein. Vinduer og terrassedører i tolags glass.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, soverom og bad i hoveddel. Leilighet (ca. 50 m2) med: gang/hall, kjøkken/stue, bad og to soverom (alle p-rom). Bod/teknisk rom i hver boenhet, garasje og bod i bakkant av garasjen (s-rom). 2. etasje: Gang/hall, kjøkken(stue, stue, bad og to soverom (alle p-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen er fra 2018 og framstår pent brukt. Boligen er ustyrt med sentralstøvsuger, systemair ventilasjon i begge etasjer og varmebakber i 1. etasje samt bad i 2. etasje.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken hoveddel: Lys, stilren innredning fra Drømmekjøkkenet med integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator i tak. Bad/vaskerom 1. etasje hoveddel: Badet er flislagt, og er utstyrt med vegghengt toalett, dushjørne med innfellbare glassdører, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Bad 2. etasje hoveddel: Badet er flislagt, og utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og innredning med skuffer og servant. Varmekabler og downlights. Kjøkken leilighet: Hvit innredning med mørk lmainat benkeplate. Frittstående komfyr, oppvaskmakin og kjøleskap. Bad leilighet: Badet er flislagt og utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, innredning med skap og servant og speilskap. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler.

OPPVARMING

Varmekabler i hele 1. etasje, for uten tekniske rom/bod, og på bad i 2. etasje. Peisovn i stuen. Systemair ventilasjonsanlegg i begge etasjer.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst AS, datert 27.09.21. Verditakst kr. 6 500 000,-. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for ulike bygningselementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 er beste tilstandsgrad. For denne eiendommene er det angitt tilstandsgrader varierende fra 0 til 1.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Gaustadsvingen 14, 1626 Manstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt og solrik tomt, opparbeidet med gressplen, noe beplantning og gruset gårsdplass. Treplattinger ved inngangspartier.

TOMTENS AREAL

679 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

26 772,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ca 5.000 kwh årlig (Boligen har vært lite i bruk).

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan 596 for Fjærå Vest. Det er en ubebygget tomt tvers overfor denne eiendommen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen har to godkjente boenheter.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest av 23.05.2018.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse iflg. skjøte - pliktig medlemskap i velforening, tinlgyst 13.03.2017 med dok.nr. 220551. Bestemmelse iflg. skjøte - bestemmelse om elektriske ledninger/kabler, tinglyst 13.03.2017 med dok.nr. 220551.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1 526 191,- som primærbolig Kr. 5 494 289,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,-))
--------------------------------------------------------
170 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 920 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210167
PrisantydningNOK6,750,000.00
Samlet sumNOK6,750,000.00
Total kostnadNOK6,920,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92