Koselig, lite hus med ett soverom. En herlig førstegangsbolig - Møllerodden, nordre Kråkerøy

Koselig, lite hus med ett soverom. En herlig førstegangsbolig - Møllerodden, nordre Kråkerøy

  • Adresse Kråkerøyveien 80B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,500,000.00
  • Ansvarlig megler
  • Matrikkel Gårdsnummer: 439, bruksnummer: 461
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 44 m2 / BTA 50 m2 / PROM 44 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Kråkerøyveien 80B ved Møllerodden på Kråkerøy er et lite hus. En gang var dette uthus til villaen ved siden av, men i 2005 ble veggene etterisolert og kledd om, og det ble satt inn vinduer og lagt nytt tak. Ett soverom, stue, kjøkken og en liten loftstue rommer denne boligen - perfekt for studenter og andre som ønsker å eie sitt eget lille herredømme. Her er plass nok til to, og sjarm til et helt selskap. Boligen oppleves som større enn det boarealet tilsier. Utenfor er en skjermet utekrok. Enten du sykler eller går, er både høgskolen og Fredrikstad sentrum innen behagelig avstand. Og det er godt å komme hjem til det koselige huset nær Glomma på Kråkerøys østside.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Ca. 1935, modernisert i 2005.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på østsiden av Kråkerøy, nær Glomma. Det er fem minutter å sykle til Fredrikstad sentrum - eller man kan gå. Turveien Glommastien passerer like nedenfor eiendommen. På Kråkerøy sentrum ligger blant annet to store dagligvarebutikker, bakeri, bensinstasjon, legekontor, treningssenter og Høyskolen i Østfold. Fredrikstad sentrum ligger rett på andre siden av Kråkerøybrua. Området er et fint utgangspunkt for gå- eller sykkelturer i sentrumsområdene; blant annet er det kort vei til vakre Isegran. Byferga, som har avgang til sentrum, Gressvik og Gamlebyen hvert 20. minutt, har stoppested nord for Isegran. Det er kort vei til barnehage og skole. Bussforbindelse til Fredrikstad sentrum i nærheten. Fra eiendommen er det relativt kort vei til flotte turområder på Kråkerøy. Hvis man ønsker lengre utflukter, kan man kjøre 20 minutter sørover, til Hvaler-øyene. Det er litt over 20 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum kjør over Kråkerøy brua, i rundkjøring ta til venstre, 2. avkjørsel. Følg Kråkerøyveien i ca. 1,3 km. Ta så til venstre og boligen er beliggende på venstre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
ETASJE BTA BRA P-ROM S-ROM0
1. etasje 36 31 31 0
2. etasje 14 13 13 0
SUM 50 44 44 0

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, stue/kjøkken og bad (alle p-rom). 2. etasje: Loftstue og soverom (p-rom). To utvendige parkeringsplasser.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Boligen er opprinnelig et uthus, som ble bygget om i 2005. Ukjent byggegrunn. Betongdekke i hele 1. etasje. Yttervegger i tre og noe teglstein. Trevegger er etterisolert om kledd om i ca. 2005. Liggende trekledning. Takkonstruksjon av typen saltak tekket med betongstein (2005). Vinduer med tolags isoler glass fra 2005-2006. Treplattting ved inngangsparti på ca. 12 m2.

STANDARD/ UTSTYR

En sjarmerende bolig med lyst og pent interiør. 1. etasje er oppholdsrom med åpen stue og kjøkken. 2. etasje består av soverom og ei lita loftstue. Eiendommen var opprinnelig et uthus som ble bygd om til bolig i 2005. Badet er fra 2005, kjøkkenet er nytt. Det er varmekabler fra 2005 i hele 1. etasje. Nye downlights i stue og kjøkken. OVERFLATER: Malerstrie på veggene. Fliser og laminat på gulvene. Malt panel i takene. Noe løse fliser og løse/manglende fuger på gulvet i gangen mot stua. Laminatgulvene topper seg / sveller litt i skjøter. Det er generelt noe skjevheter, bla. i betongdekket i 1. etasje.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Innredning fra Kvik, ny i 2021. Integrert platetopp og stekeovn fra 2020. Ny ventilator. Malerstrie på veggene, laminat på gulvet (dette topper seg noe i skjøter), malt panel i taket. Åpent mot stue. BAD: Pent bad fra 2005. Dusjkabinett, wc, innredning med vask og opplegg til vaskemaskin. Fliser på vegger og gulv, malt MDF-panel i taket. Sluk under kabinettet. Elektrisk vifte i veggen. Varmekabler og downlights.

OPPVARMING

Varmekabler i hele 1. etasje.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst AS, datert 16.10.21.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Kråkerøyveien 80b, 1673 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt. Eiendommen deler gårdsplass med nabohuset. To parkeringsplasser. På baksiden av huset er det en sjarmerende utekrok med skjermvegg inn mot naboen

TOMTENS AREAL/EIERFORM

513 m2 felles eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Inngår i fellesutgiftene.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Oppdateres.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest XX YY

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1955/303592-1/86 Fredningsvedtak - GJELDER 2 STORE EIKETRÆR 1975/304209-1/86 Erklæring/avtale 2015/1122507-2/200 ** Diverse påtegning 1992/5224-1/86 Fredningsvedtak - VEDR. "FUGLEVIKBUKTA NATURRESERVAT" 1993/9296-1/86 Erklæring/avtale 1993/9475-1/86 Erklæring/avtale

LIGNINGSVERDI

Kr. 606 390,- som primærbolig Kr. 2 183 003,- som sekundærbolig

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 525,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Sameiet Kråkerøyveien 80, org.nr. 927 877 112. Eierseksjonssameiet er uformellt organisert. Det foreligger ikke regnskap, eller protokoller fra generalforsamling/ årsoppgjør - fordi dette ikke er avholdt.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Sameiet har ingen gjeld.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 666,- pr. mnd. Inkluderer:Kommunale avgifter.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Oppdateres.

Omkostninger
2 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,-))
--------------------------------------------------------
63 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 563 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Kråkerøyveien 80B

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210190
PrisantydningNOK2,500,000.00
Samlet sumNOK2,500,000.00
Total kostnadNOK2,563,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning