Halvpart av vertikaldelt bolig - Sjønært og vakkert på Saltnes

Halvpart av vertikaldelt bolig - Sjønært og vakkert på Saltnes

SOLGT

  • Adresse Åsliveien 4A, Råde
  • Prisantydning NOK3,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 92, bruksnummer: 559
    Råde kommune
  • Areal BRA 99 m2 / BTA 105 m2 / PROM 99 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
C Energimerke C ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Romantisk, hvitmalt bolig med sjarmerende og rustikk innredning, beliggende i maritimt miljø på Saltnes - herfra er det kort vei til brygger og nydelige sandstrender. Barnevennlig boområde med kort gangavstand til ny skole og idrettsanlegg. Saltnes ligger sentralt i Østfold med kort kjørevei til Fredrikstad, Moss og Sarpsborg Ca 1 times kjøring fra Oslo. Eiendommen ligger forholdsvis usjenert langs en idyllisk og stille landevei, med gode sol- og utsiktforhold - midt mellom Moss og Fredrikstad, med nærhet til Engelsviken og Hankø.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Ca 2002.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger tilbaketrukket og forholdsvis usjenert i stille gate på Spetalen/Saltnes. Gode sol- og utsiktforhold med gløtt av sjø. Sjønært - det er kunn 300 meter til badeplass med strand og badebrygge, litt lenger syd ligger Saltholmen med distriktes mest populære badestrand. Kort gangavstand til nye Spetalen barneskole med tilknyttet idrettsanlegg. I området finnes også ny Kiwi-burikk, takeaway og treningssenter. Saltnes i Råde kommeune ligger til Krogstadfjorden, midt mellom Moss og Fredrikstad, og er kjent for flotte badeplasser, et maritimt miljø og mye aktivitet sommerstid. Fantastisk skjærgård i umiddelbar nærhet - man kan raskt ta seg til Skjæløy,Engelsviken og Hankøsundet. Bussforbindelse til Moss, Fredrikstad og Råde. På Råde stasjon er det gratis parkering, Ellers kort vei til Karlshus med diverse butikker/servicetilbud, E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra Oslo, Moss og Sarpsborg: Kjør E6 til Råde og ta av mot Fredrikstad, kjør gjennom Karlshus og ta til høyre rett etter jernbaneovergang. Følg veien, skiltet Tomb noen kilometer og ta Saltnesveien til venstre. Etter ca 3 km tar du til venstre inn Åsliveien. Huset ligger som nr 1 på vensre side (inn stikkvei). Fra Fredrikstad: Kjør til Karlshus og ta til venstre, skiltet Tomb, før Karlshus sentrum. Følg beskrivelsen over. Alternativt kjør over Manstad og kjør gjennom Saltnes sentrum, forbi Spetalen Skole og noen hundre meter til - ta så til høyre inn Åsliveien. Det er også mulig å kjøre over Bossumveien ved Huseby.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etasje 55 51 51 0
2. etasje 50 48 48 0
Sum 105 99 99 0
Garasje 22 19 0 19

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, kjøkken og stue og vaskerom/wc (p-rom). 2. etasje: Gang, bad og tre vaskerom (p-rom). Garasje plass og bod i dobbelgarasje (deler med nabo) (s-rom).

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Halvpart av tomannsbolig oppført i trekonstruksjoner: Bindingsverk (15 cm mineralull ) med stående kledning, belte og bunnstokk over elementer/betongdekke til oppfylte masser til fjell. Saltak tekket med betongstein. Usjenert veranda med nytt dekke og balkong fra hovedsoverom. Halvpart av dobbel garasje.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er hovedsaklig fra byggeår - noe overflateoppussing må påregnes. Gulver er belagt med fliser, trebord og laminat. Tapet, malt tapet og malt panel på vegger. Panel, malt panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Fliser på gulv, tapet på vegger og panel i tak. Original innredning fra IKEA med integrert stekeovn/platetopp (induksjon). Oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Kjøkken er nylig oppgradert (2016) med nye benkeplater, armatur, oppvaskkum, ventilator og hvitevarer. Hyggelig spiseplass ved vinduspost. Bad: Fliser på gulv og vegger, panel i tak. Badekar me dusjmulighet, dusjnisje, wc og innredning med vask. Ventilasjon i tak. Badet trenger oppussing, Ventilasjon i tak, varmekabler. Vaskerom/wc: Belegg på gulv, tapet på vegger og panel i tak. Ny wc, skyllekum, armatur og benkeplate i 2021. Ventilasjon i tak, varmekabler.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 28.09.21. Verditakst kr 3.500.000,-. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for ulike bygningselementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 er beste tilstandsgrad. For denne eiendommene er det hovedsakelig angitt tilstandsgrader varierende fra 0 til 2. Bad er gitt tilstandsgrad 3.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Åsliveien 4a 1642 Saltnes.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Felles to.mt som skrår noe mot sydvest er opparbeidet med noe belegningstein, bed, beplantning og noe gress. Hyggelig, steinsatt platting ved inngansparti skjermes av skråningen og naturtomt i bakkant. Gruset gårdsplass, steinsatt adkomst til inngang.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Felle eiertomt, 885 kvm.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 16.263,- + renovasjon kr 3.312,-. Tilsammen 19.575,-.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ca 15.000 kwh. Kostnad til vei kr 1.700 pr år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Oransje C.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Reguleringsplsn for gnr 92 bnr 24, "Agnes østre" i Råde kommune.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Midlertidig brukstillatelse av 23.10.2003 foreligger.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om vann- og avløpsledninger. Denne seksjonen har tilleggsdel i følge seksjoneringsbegjæring. Bestemmelse om vei (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Kr 426.000 for 2020,

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
84 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
85 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 585 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210168
PrisantydningNOK3,500,000.00
Samlet sumNOK3,500,000.00
Total kostnadNOK3,585,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92