Moderne enebolig i et fredfullt boligområde nær skog og sjø - Kjøkøy

Moderne enebolig i et fredfullt boligområde nær skog og sjø - Kjøkøy

SOLGT

  • Adresse Nordre Rekvin 12B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,700,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 433, bruksnummer: 30
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 122 m2 / BTA 140 m2 / PROM 121 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
B Energimerke B YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

I et fredfullt boligområde på Kjøkøy, nær skog og sjø, ligger Nordre Rekvin 12B. Kjøkøya kan beskrives som porten til Hvaler-øyene - en øy i Østfold-skjærgården mellom Kråkerøy og Hvaler, rik på kulturhistorie. Det er kort vei til badeplasser, og turmulighetene er mange. Eiendommen består av enebolig fra 2016 - en moderne, praktisk og hyggelig bolig med god standard. Tre soverom og koselige stuer passer godt for en barnefamilie, eller også for par som ønsker seg en romslig og godt funksjonell bolig. Boligen vender vestover, og solnedgangen over Kjøkøysundet er en del av hverdagen. Huset ligger på en koselig tomt med gressplen, blankskurt fjell og en fin, solrik terrasse. Det er ca. 5 minutter å kjøre til barnehage og barneskole på Lunde på Kråkerøy.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2016

BELIGGENHET

Nordre Rekvin 12 B ligger på Kjøkøya, ca. 12 minutters kjøring sør for Fredrikstad sentrum. Kjøkøya binder Kråkerøy og Hvaler-øyene sammen gjennom fastlandsveien mellom øyene. Eiendommen ligger i et rolig boligområde nord på Kjøkøya, i nærheten av fylkesveien. Dette er et naturskjønt område, preget av skog og nærhet til sjøen. Den vakre Hvaler-skjærgården er en del av næromgivelsene. Nærmeste barnehage, barneskole og matbutikk finnes på Lunde på Kråkerøy, 5 min. å kjøre. Det finnes mange spennende turmål på Kjøkøya: et fort som ble bygget under andre verdenskrig, en stor gravrøys fra bronsealderen, og Skams klove, som er en diger sprekk i fjellet som er ca. 200 meter lang og opptil 12 meter dyp. Man kan følge Kyststien rundt på øya. Fine bademuligheter er det selvsagt mange av. Tangen på Kråkerøy er nærmeste offentlige strand med kiosk, toalett og kafé. Kjøkøya har marina og gjestehavn. I nærheten av eiendommen er det bussforbindelse til Skjærhalden, Oslo og Fredrikstad sentrum.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 70 61 60 1
2. etg. 70 61 61 0
SUM 140 122 121 1
Uthus 15 13 0 13
Sum Bygninger 155 135 121 14

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig over 2 plan fra 2016/2017. Støpt såle. Byggemåte er bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med 20 cm mineralull. Liggende kledning. Systempuss på lite utbygg i begge etasjer. Malt inngangsdør med sidefelt, tolags isolerglass. Heve/skyvedør i 1.et, enkel terrassedør 2.et, og PVC vinduer med trelags isolerglass. Endel kondensering på vinduer til tider, spesielt på de store vinduene. Se forøvrig tilstandsrapport i vedlegg til salgsoppgaven.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1 etg: Gang/hall, kjøkken, wc, vaskerom,og stue( P-ROM 60 kvm). Bod (S-ROM 1 kvm) 2 etg: Stue, bad og tre soverom (P-ROM 61 kvm).

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen består av enebolig på to plan, en carport ved inngangen og et lite uthus. Boligen ble oppført i 2016, i et stramt formspråk hvor de to store stuevinduene er uthevet. Vinduenes sentrale plassering i hver etasje sørger for at oppholdsrommene i begge etasjer får rikelig med naturlig lys. Boligen har en praktisk planløsning, og plassen er godt utnyttet. De tre soverommene og badet er samlet i 2. etasje, sammen med en hyggelig loftsstue med flott utsyn mot Kjøkøybrua og Kråkerøy. I 1. etasje er det kjøkken og stue (i tillegg til wc og vaskerom). Huset er innredet og malt i jordnære farger som mørk grønn og grått. Overflatene er pene, med malte vegger og tak, og fliser og laminat på gulvene. Kjøkken og bad er pent innredet. Eiendommen har en terrasse på ca. 40 m2, deler av denne er overbygd. Ekstra utstyr: Varmekabler i hele 1.et. og på badet i 2.et. Downlights i diverse tak. Balansert ventilasjon. Varmepumpe fra 2021. Sentralstøvsuger. Fiber. Elbil-lader.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stilrent og praktisk kjøkken som er åpent mot stua/spisestua. Hvit innredning med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Stor ventilator i stål. Malte vegger og tak, laminat på gulvet. BAD: Elegant badeværelse med store koksgrå fliser på veggene og historiske fliser på gulvet. Inneholder hjørnedusj med glassvegger, veggklosset og innredning med vask. Ventilasjon i taket. Malt tak med downlights. Varmekabler. Badet ligger i 2. etasje, mellom de tre soverommene. VASKEROM: Skap med vask. Malte vegger med sokkelfliser, fliser på gulvet, malt tak. Sluk i gulvet. Ventilasjon i taket. Ingen kant ut ved døren. TOALETTROM (1. et.): Veggklosset og innredning med vask. Malte vegger og tak, fliser på gulvet. Ventilasjon i veggen. Varmekabler.

OPPVARMING

Varmekabler i hele 1.et. og på badet i 2.et. Peisovn i stue/kjøkken.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst AS, datert 11.10.21. Verditakst kr. 4 700 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale

ADRESSE

Nordre Rekvin 12 b, 1676 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Pen, variert tomt som skråner lett vestover. Innenfor den store gårdsplassen med grus er det gressplen rundt huset, nakent fjell og en fin markterrasse. I hagen er det fint å leke og nyte dagene ute. Det er diverse busker, trær og hekk rundt om på tomta. På gårdsplassen står carport og et uthus på 13 kvm. Terrassen på bakkenivå er ca. 40 kvm stor, og det er bygget tak over deler av den. Husets terrasse og store vinduer vender mot vest, og sola kan nytes hele kvelden. En støttemur av gamle granittblokker bak på eiendommen vitner om at det har bodd folk her, i andre hus, tidligere. Det var stor stenhoggervirksomhet på Kjøkøya fra slutten av 1800-tallet og til godt ut på 1900-tallet. Nordre Rekvin 12 har varslet påbygg på eksisterende hus mot øst.

TOMTENS AREAL

632 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Eiet

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 15 909,- for 2021

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

16 559 kwh for 2020.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul B.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt vann og avløp

REGULERINGSFORHOLD

Omfattes av reguleringsplan 347 Nordre Rekvin - Kjøkøya, med formål boliger og gang/sykkelvei. Det pågår reguleringsarbeide for en ny bro over Kjøkøysund. Endelig plassering er ikke besluttet. Eiendommen ligger innenfor grensen til planområdet.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest. Se dokument Nordre Rekvin - presisering av delegert vedtak nr. 347/17. Søknad om ferdigattest ble fylt inn med feil adresse, Nordre Rekvin 13 istedenfor Nordre Rekvin 12b. Den riktige adressen for eiendommen, som har blitt gitt ferdigattesten for, er Nordre Rekvin 12b. Dette er i samsvar med eiendommens gnr/bnr 433/30.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen heftelser.

LIGNINGSVERDI

Etterkommer med opplysninger.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
122 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 822 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Nordre Rekvin 12B

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210171
PrisantydningNOK4,700,000.00
Samlet sumNOK4,700,000.00
Total kostnadNOK4,822,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22