Stilfullt rekkehus med takterrasse og kort vei til alt - Nordre Kråkerøy / Ekerød

Stilfullt rekkehus med takterrasse og kort vei til alt - Nordre Kråkerøy / Ekerød

  • Adresse Rødsmyraskogen 15, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,500,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 424, bruksnummer: 467
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 137 m2 / BTA m2 / PROM 111 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
B Energimerke B DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er et stilfullt rekkehus, nyoppført høsten 2021 - med et spennende, arkitektonisk uttrykk og bærekraftige, energiøkonomiske og fornybare løsninger som tar i bruk solenergi og bergvarme. Beliggende barnevennlig, nær skole og barnehage, nord på Kråkerøy. Her bor du med skogen som nærmeste nabo, samtidig som hele familien har kort vei til alt. Dette er en innholdsrik bolig med høy komfort. Legg også merke til en stor og fin takterrasse. Boligens interiør moderne og tiltalende med gjennomtenkte løsninger som gjenspeiler arkitektens mål; å skape et godt sted å leve for en famille.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2021.

BELIGGENHET

Ekerød ligger ved terskelen til Kråkerøymarka med turløyper og gangveier som tar deg til skoler, barnehager, idrettsanlegg og flere badesteder i nærområdet. Dette er gode rammer for en god hverdag for familien. Fredrikstad sentrum ligger likevel nesten bare i "enden av gata" kun noen få minutter unna. Til fots, eller med sykkel, kommer du til sentrum etter ca. 1,5 km og til fergeleiet ved Isegran er veien kortere. Med bil er avstand til sentrum ca. 2 km. Rødsmyra ligger sentralt på Kråkerøy i Fredrikstad, syd for Solåsen - på høydedraget mellom Isegran/Østerelva i øst og Rød/Glombo i vest. Beliggenheten gir gode solforhold med sol fra morgen til kveld.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum, følg skilt til Hvaler over den gamle Kråkerøybroa. Følg Kråkerøyveien sydover til Isegran. Sving inn til høyre i Ulvedalen og følg denne sydover til Veidebakken svinger opp til høyre i nordlig retning. Rødsmyraskogen ligger ut mot vest, ca 300 meter opp i bakken. Rødsmyraskogen 15 ligger i andre rekke fra veien. Det vil bli skiltet til annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje P-ROM S-ROM BRA 1.etasje
29 26 55 2.etasje 55
0 55 3.etasje 27 0
27 Sum 111 26 137

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1.etasje inneholder: Èntre/hall, soverom med utgang til veranda, bad (alle p-rom), tekniskrom og garasje (begge s-rom). 2.etasje inneholder: Åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom og bad (alle p-rom) . 3.etasje inneholder: Stue (p-rom) med utgang til takterrasse.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig i rekke tegnet av Griff arkitektur. Boligen er oppført i trekonstruksjoner over element ringmur med betongdekke. Boligen er over tre plan med takterrasse ca. 25 kvm. Liggende kledning på yttervegg. Vinduer og terrassedører med trelags isolerglass. Flatt tak tekket med papp og renner/nedløp i stål. Vedlikeholdsfri leddport med elektrisk portåpner.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen har høy standard og god komfort. Gulv er belagt med enstavs eikeparkett og keramiske fliser på baderomsgulver. Vegger har glatte malte overflater og keramiske fliser i badene. Tak har glatte malte overflater med downlightbelysning i baderommene. Det er installert innvendig solskjerming på vinduene med oppheng for plissegardiner. Jordvarme og solcellepaneler for gulvvarme og varmtvann. Eier tar med seg alle lamper og monterer ned disse før overtagelse.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen med vinkelformet kjøkkeninnredning fra HTH med grå fronter og hvit benkeplate. Innredningen har integrert mikroovn, induksjonplatetopp (80 cm), stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Hvit ventilator fra Røroshetta. Fliser på vegg ved steketoppen og ellers malte vegger. Parkett på gulv og malt tak med downlights. Bad 1.etasje: Baderomsinnredning med speilskap og servant, wc og dusj. Fliser på vegger, malt tak og flislagt gulv med mosaikkfliser i dusjsonen. Vannbåren gulvvarme. Ventilasjon i tak og downlights. Bad 2.etasje: Baderomsinnredning med speilskap og servant, wc, dusj og opplegg til vaskemaskin. Fliser på vegger, malt tak og flislagt gulv med mosaikkfliser i dusjsonen. Vannbåren gulvvarme. Ventilasjon i tak og downlights.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme i alle beboelsesrom. Balansert ventilasjon fra Flexi.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 10. januar 2022. Verditakst kr. 6 500 000,-. For Rødsmyraskogen 15 er det gitt tilstandsgrader for 35 ulike bygningsdeler. Av disse er 6 stk gitt TG IU ( Ikke undersøkt / Ikke tilgjengelig for undersøkelse ), og de resterende bygningsdelene er angitt TG 0. Det forutsettes at den enkelte interessent ved evt. innlevering av kjøpetilbud har satt seg inn i tilstandsrapportens innhold og beskrivelser.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Rødsmyraskogen 15, 1671 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt med tilhørende steinlagt biloppstillingsplass utenfor egen bolig ved garasjen. Tomten er enda ikke ferdigstilt og seksjonseierne har et tilbakeholdt beløp hos utbygger til uteomhusarealet er ferdigstilt etter avtale.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt. Ca. 3 082 kvm. Det totale arealet gjelder for alle de 16 seksjonene, gnr.424 bnr.467. I tillegg har hver seksjon oppmålt tilleggsareal tilknyttet egen seksjon. Seksjon nr. 6 har tilleggsareal i grunn med ca. 57 m2. Se oversiktskart vedlagt salgsoppgaven.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 7 484,-

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Boligen er nylig tatt i bruk så det foreligger derfor ingen erfaringstall. Boligen har bærekraftige energiløsninger. Med bruk av fornybare energikilder som sol- og grunnvarme og deling av energi holdes energiforbruket og miljøpåvirkningen nede, uten at det går på bekostning av bokvalitet og komfort.

ENERGIATTEST

Eiendommen er registrert med energiattest grønn, B.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Boligenen på Ekerød ligger i regulert område omfattes av Reguleringsplan 01061079 Rødsmyra, formål: Båndlegging kulturminneloven, boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, lekeplass, kjøreveg, veggrunn, grøntareal, naturområde - grønnstruktur, turvei. Godkjent/vedtatt: mars 19, 2015. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Det er et prosjektert og pågående arbeid vest for eiendommen hvor det er vedtatt å bygge seks eneboliger. Se salgoppgavens vedlegg for kart og reguleringsplan.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Den enkelte seksjon blir registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1964/300319-1/86 Refusjonskrav. 21.01.1964. NOK 18.907 til Kråkerøy Kommune, Erklæring/avtale tinglyst. 26.09.1975 avtale med kråkerøy kommune og staten v/miljøverndep om et nærmere begrenset område blir stilt til stedsevarig rådighet for almenhetensom friareal med en nærmere bruksbegrensning. 2015/1122507-2/200. Påtegning tinglyst 01.12.2015. Rettighetshaver er Miljødirektoratet org. nr. 999601391 2017/315029-1/200 Delvis sletteing ved arealvoverføring, tinglyst 11.04.2017. Pant frafalt i overført areal 300 m2 fra gnr. 439 bnr. 1 til gnr. 439 bnr. 426 2018/393441-1/200 Delvis slettet ved arealoverføring tinglyst 02.02.2018 21:00

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er ikke fastsatt enda.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr

EIENDOMMEN SELGES ETTER REGLENE I AVHENDINGSLOVEN

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Ekerød Boligsameie, organisasjonsnummer 927 390 647.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Sameiet har ingen fellesgjeld per 31.12.2021.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 3 177,-. Dette inkluderer utvendig forsikring, energikostnader, felleskostnader, mediakostnader, m.m. Det er ingen planlagt økning av felleskostnadene.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Det er utarbeidet utkast til sameievedtekter og husordensregler som legges frem for konstituerende sammeiemøte. Se vedlegg til salgsoppgave for informasjon.

GENERALFORSAMLING/ÅRSOPPGGJØR

Sameiet er nylig etablert. Protokoll med innkalling til ekstraordinært årsmøte med årsmøtereferat for 2021 ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

GODKJENNING AV KJØPER

Det kreves ikke styregodkjenning ved salg til ny eier.

SAMEIETS OVERSKUDD/UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Det er ingen planlagt økning av felleskostnadene.

Omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
--------------------------------------------------------
163 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 663 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210205
PrisantydningNOK6,500,000.00
Samlet sumNOK6,500,000.00
Total kostnadNOK6,663,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
23.01 13:00
Til
23.01 14:00

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25