Ny hytte med 4 soverom og hems, bilvei helt fram og mulighet for båtplass - Holtefeltet ved Skjærhalden

Ny hytte med 4 soverom og hems, bilvei helt fram og mulighet for båtplass - Holtefeltet ved Skjærhalden

SOLGT

  • Adresse Holtefeltet 13b, Hvaler
  • Prisantydning NOK2,845,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 6, bruksnummer: 81
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 81 m2 / BTA 81 m2 / PROM 77 m2
4 Soverom
Soverom

SAMMENDRAG

Ny hytte beliggende i naturskjønt område på Kirkøy, like i nærheten av Skjærhalden. Hytta er oppført i moderne, men tradisjonell hyttestil med god standard. Kort gangavstand til Holtekilen med bademuligheter og rekreasjon samt mulighet for leie av båtplass i nytt flytebryggeanlegg. Området byr på et unikt turområde fra skogsterreng til veier og stier i fjæra. I Skjærhalden finner du et flott bryggeanlegg, Sparbutikk, vinmonopol, bystrand og diverse restaunter/caféer.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Hytta ligger på Holtefeltet, Kirkøy, med kort gangavstand til et fantastisk friområde for bading og lek (Holtekilen). Nær Skjærhalden med diverse servicetilbud (butikker, restauranter, båthavn og strand) ellers er det kort vei med båt til mange skjærgårdsskatter, blandt annet Romsund, Gravningsund, Tisler og Koster. Det er også mange kulturaktiviteter og flotte turområder på øya. Hvaler er kjent for sine mange soldager, fauna og unike skjærgård - en mangfoldig øygruppe for både de som liker aktiviteter ogde som vil roe sjelen. Buss fra Skjærhallen til Fredrikstad og Oslo.

PARKERING

Med eiendommen følger rett til parkeringsplass ved hytta, i tillegg er det gjesteparkering for hytteområdet litt lenger nord (ca 150 m).

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør ny eller gammel Kråkerøybru og følg veien mot Hvaler. Kjør over fire bruer og gjennom Hvalertunnelen. Ta til venstre ved Kirken og følg veien mot Edholmen og ta Holtefeltet til høyre etter svinger og en liten høyde. Følg veien og hold høyre, kjør til veien endet i en stor felles parkeringsplass. Hold skarpt til høyre.

BEBYGGELSENS AREAL
BYA BRA P-ROM S-ROM
Hytte 90 83 77 6
REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytta er oppført i trekonstruksjoner. Bindingsverk som isoleres med 14,8 cm mineralull og kles med stående kledning, betongsøyler til grunn og saltak tekket med betongstein, renner nedløp i aluminium. Utvendig terrasse leveres i trykkimpregnerte materialer. Hyttene bygges i hebhold til TEK 10. Se begge beskrivelser fra Byggteknikk AS.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Vindfang, stue, kjøkken, gang/trappe adkomst til hems, 4 soverom og toalettrom/mulighet for bad (p-rom). Bod (s-rom). Arealet på hems er ikke målbart (under 190 cm).

STANDARD/UTSTYR

Fritidsboligene leveres nøkkelferdig. Hyttene er beregnet for famillier - det er bla 4 soverom, hems og romslig stue-/kjøkkenløsning med full takhøyde. Store lysåpninger slipper slipper naturen og sommeren inn i rommene. Gulv belegges med eik parkett. Malt MDF på vegger og i tak. Stort, moderne baderom med dusjnisje og veggklosett (klart for tilkobling).

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Eik parkett på gulv, malt mdf-plater på vegg og i tak. Hvit, slett innredning med integrert komfyr (kjøleskap medfølger ikke). Toalettrom: Grå kvadratiske fliser på gulv, hvite rektangulære fliser på vegger og malt MDF-panel i tak. Forbrenningstoalett (samt innredning med vask og speil og dusjnisje med glassdør, klart for eventuell framtidig tilkobling).

OPPVARMING

Elektrisk.

FERDIGSTILLELSE/OVERTAKELSE

Hytta er klar for overtakelse.

ADRESSE

Holtefeltet 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat tomt med noe furuvegetasjon. Tomten er planert og vil bli tilsådd med gress, gruset adkomst. Gode solforhold fra morgen til kveld. Biloppstillingsplass ved hytteveggen.

TOMTENS AREAL

314 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Festet. Grunneier er Tore Mads Holte.

FESTEFORHOLDETS VARIGHET

Evigvarende.

FESTEAVGIFT

Kr 11.705,-.

REGULERING AV FESTEAVGIFT

Festeavgiften reguleres hvert 5. år i henhold til konsumprisindeks, se vedlagte festeavtale.

TOMTEFESTE OG ENDRINGER I TOMTEFESTELOVGIVNING

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgangtil å kreve tomt innløst.

KOMMUNALE AVGIFTER

Renovasjon kr 2.460,-. Eiendomsskatt er foreløpig ikke satt, mem beregnes ut fra 2 promille av takstgrunnlaget (2 - 4 millioner for området).

LØPENDE UTGIFTER

Velforening kr. 1.000,- pr år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød D.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Hytta er ikke tilknyttet vann og avløp (det er opp til kjøper å evt koble seg på vann og avløp, det ligger et privat anlegg i området, som er påkoblet offentlig VA).

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Midlertidig brukstillatelse foreligger (ferdigattest utstedes først når vann og avløp er tilkoblet, kjøper må evt sørge for dette selv).

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Festekontrakt.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi beregnes når eiendommen er tatt i bruk (ca 30% av omsetningsverdi).

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Området er uregulert. Arealbruksformålet er framtidig fritidsbebyggelse.

KJØPERS OMKOSTNINGER

Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

INFORMASJON TIL KJØPER

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 845 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
1 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 846 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon


Oppdragsnummer: 61170041

Prisantydning: NOK2,845,000.00
Samlet sum: NOK2,845,000.00

Total kostnad: NOK2,846,222.00

Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92