Kompakt selveierleilighet - 5 sengeplasser - Ski inn/ut - Raudalen - Beito, Beitostølen

Kompakt selveierleilighet - 5 sengeplasser - Ski inn/ut - Raudalen - Beito, Beitostølen

 • Adresse Kjøsastølvegen 7, Vang
 • Prisantydning NOK790,000.00
 • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
  Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
 • Matrikkel Gårdsnummer: 93, bruksnummer: 32
  Vang kommune
 • Areal BRA 30 m2 / BTA 34 m2 / PROM 30 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
D Energimerke D RED
Energimerke

ET STED PÅ FJELLET PÅ LAVT BUDSJETT

Lengter du etter skikjøring i pudder, toppturer, lange skiturer i snødekte fjell, eller liker du også fjellet om sommeren, med fotturer, stisykling og rolige fisekturer? Å skaffe seg et sted på fjellet kan være kostbart, men her har du et kompakt og rimelig alternativ med sengeplass for 5 personer. Husk at fjellet er likt for alle, det er ikke størrelsen på hytta som styrer opplevelsen.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2007

BELIGGENHET

Raudalen ligger i rett på nedsiden av Beito og Beitostølen - ski inn og ski ut av et fint og fint alpinanlegg med mange fine utfordringer i og utenfor preparert løype. Raudalen alpinsenter er det skisenteret du ser over til fra Beitostølen som ligger ca6 km unna. Her er du omgitt av vakker natur og et stort fjellterreng med et stort nett av preparerte skiløyper og utfartsmuligheter innover Valdresflya og med kjente topper som Bitihorn og Rundemellen innenfor synsfeltet. Beitoområdet er en helårs destinasjon for den som liker fjell og vidder. Her finner du utfordringer i ditt nærområde, eller du har et godt utgangspunkt til å søke lenger inn i fjellheimen. Ved Beitostølen finner du et bredt utvalg av restauranter, forretninger, vinmonopol og andre aktiviteter som du og din familie måtte ønske.

VEIBESKRIVELSE

Fra Oslo følg E16 til Fagernes. Fra Fagernes følg RV 51 mot Beitostølen. I sentrum av Beitostølen sving ned til venstre mot Beito. Ta til høyre på Beitovegen. Etter ca 1 km sving til venstre på Grønholveien mot Raudalen. Følg veien forbi Grønholen ogover elven. Passer i bommen ( avgift) og ca 500 meter deretter sving inn til høyre på Kjøsastølveien. Bygget kommer til syne på høyre side straks deretter. Leiligheten er merket nr 8 - på enden nærmest parkeringen.

AREAL AV BEBYGGELSE
BRA BRA P-rom BRA S-rom BTA
Leilighet 30 30 0 34
Sportsbod 0 0 4,5 0

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leiligheten ligger i første etasje, i vestenden av et to etasjers leilighetsbygg bestående av 14 selveierleiligheter. Leiligheten har inngang fra egen overbygget terrasse. Fra den opprinnelige planløsningen for denne leiligheten er soverommet delt i toslik at man i tillegg til hovedsoverommet har et lite køyerom med 2 sengeplasser. Det er ettermontert vindu i det nye rommet. Det minste rommet tilfredsstiller ikke krav mht. lysåpning, fluktvei, volum for soverom. Leiligheten disponerer som tilleggsdel en sportsbod på ca 4,5 kvm i felles bodbygg. I bodbebyggelsene er det også innredet en felles smørebod for sameierne. I seksjoneringsbegjæringen for sameiet fremkommer det at det opprinnelig har vært planlagt oppført to tilnærmet tilsvarende leilighetsbygg på sameiets tomt syd for bygget. Det er usikkert om og når disse byggene vil bli oppført, eller om det vil bli utarbeidet planer for annen form for bebyggelse på tomten.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten inneholder stue/kjøkkenløsning, soverom med familiekøye, alkove med tilpasset køyeseng og bad/wc/vask. Leiligheten har inngang fra egen overbygget terrasse. I tillegg disponerer leiligheten en egen sportsbod i felles bodanlegg, der det også finnes en felles smørebod for sameierne.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er kompakt og arealet er usedvanlig godt utnyttet mht. sengeplasser. Gulv er belangt med parkettlaminat og vinylbelegg. Vegger er belagt med hvitmalt papirtapet og fliser over kjøkkenbenk. Vegger i baderom er belagt med fliser. Hiimling erbelagt med malt papirtapet.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkeninnredning fra Arens Möbel AS med hvite glatte fronter og håndtak i rustfritt stål. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys følger med. Bad/wc utstyrt med glatt hvit innredning (60 cm) med heldekkende servant, ettgreps blandebatteri, skap m/ speil oghåndtak i stål. Dusjhjørne og termostatstyrt dusjarmatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

OPPVARMING/ LADEMULIGHET FOR ELBIL

Leiligheten er utstyrt med gasspeis i stue, med forsyning fra felles tankanlegg. Det er forøvrig montert elektriske panelovner i stue, soverom og bad. Eier har installert på yttervegg et ladepunkt for lading av elbil (400V / 16A ).

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verditakst fra Takstkontoret Valdres as, datert 12.2.2018. Verditakst kr 1 000 000,-.

OVERTAGELSE

Leiligeten kan leveres ledig etter avtale.

ADRESSE

Kjøsastølvegen 7, 2973 Ryfoss

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat med naturlig vegetasjon, grusede gangveger mellom hovedhus og bodbygg og frem til parkeringsplass.

TOMTENS AREAL

7010 kvm felles tomt for eierseksjonssameiet. Det er avsatt plass for et kjøretøy for seksjonen, i tillegg til felles gjesteplasser.

EIERSKIFTEFORSIKRING/ BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 5 500,- pr år.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm siste 12 mndr er kWh. er ca 4900 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert med energiattest Rød D.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp. Vann- og avløp betales til Øystre Slidre kommune. Renovasjon til Vang kommune.

REGULERINGSFORHOLD

Bygget er regulert til fritids- og turistformål. Inngår i reguleringsplan for del av S2 og S4 i Raudalen i Vang kommune, revidert 12.3.2015. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen, vedlagt prospektet som lastes ned. Seksjonerte enheter iområdet har i utgangspunktet utleieplikt, men seksjonene i dette sameiet er fritatt fra utleieplikten jfr. vedtak i Vang kommune. Det må påregnes pågående og fremtidig utbygging i området. Dette gjelder også det arealet mellom bebyggelsen og alpinanlegget.

FERDIGATTEST

Det foreligger ferdigattest for bygget datert 22-05-2009.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Seksjoneringsbegjæringen med lovfestet panterett for sameiet i den enkelte seksjon, begrenset til folketrygdens grunnbeløp.

LIGNINGSVERDI

Opplysninger oppdateres.

INFORMASJON TIL FORBRUKERNE OM NYE BUDREGLER FRA 1. JANUAR 2014

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører kr 5 000,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Olatunet Boligsameie, Org no 893 448 292

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Sameiet har ikke felles gjeld, kun regnskapsmessig mht. drift.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr 1637,- inkl. felleskostnader, kabel/Tv, akonto for gass og internett. Kommunale avgifter faktureres hver enkelt seksjonseier direkte fra respektive kommuner.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Det foreligger sameievedtekter for sameiet.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Det foreligger regnskap og årsoppgjør for 2016 og 2017. Årsmøte og regnskap for 2017 følger eget vedlegg til salgsppgaven.

Omkostninger
790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,-))
--------------------------------------------------------
20 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
810 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Innkalling.12.4.18
 2. Protokoll årsmøte 12.4.18
 3. Salgsoppgave med vedlegg

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180014
PrisantydningNOK790,000.00
Samlet sumNOK790,000.00
Total kostnadNOK810,972.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25