Nyere hytte med havsutsikt og båtplass -Djupeklo/Onsøy

Nyere hytte med havsutsikt og båtplass -Djupeklo/Onsøy

  • Adresse Djupekloveien 172, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 63, bruksnummer: 292
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 92 m2 / BTA 103 m2 / PROM 55 m2
4 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
D Energimerke D
Energimerke

SAMMENDRAG

Et lite "hyttetun" beliggende høyt og fritt med havsutsikt, rett ved stranda i Djupeklo - lenger ut finnes badeplasser på svabergene og egen båtplass i felles bryggeanlegg. Stor parkeringsplass ved eiendommen. Hovedhytta, som et tegnet av Tom R. Kristiansen, er oppført i 2010 og holder god og moderne standard med store lysåpninger mot havet og solrike uteplasser. Tomten er parkmessig opparbeidet og anordnet med plen, bed, trapper og stier. Fantastiske turpområdet mot Torgauten, Blåsopp og Mærrapanna, medbåt er det kort vei til Hankø, Hvaler samt utallige holmer og skjær.

BYGGEÅR

2010.

BELIGGENHET

Mellom Hvaler og Hankø ligger Dypeklo, et herlig hytteområde med båthavn, barnevennlig badestrand og sommerkiosk - lenger ut er det flotte svaberg og stupebrett. Med båt er det kort vei til utallige skjærgårdsskatter og kjente utfartssteder som Engelsviken, Hankø og Hvaler. Kort vei til dagligvarehandel på Åle, Gressvik, ca.15 minutters kjørevei til Fredrikstad sentrum og ca. en times kjøring fra Oslo. Hytta ligger forholdsvis høyt med sjøutsikt, 300 meter fra barnevennlig strand.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Følg innfartsåren mot Ørebekk og ta til venstre mot Gressvik. Fra Oslo: Ta av ved Råde og følg riksveien ca 2 mil til Ørebekk og ta til høyre mot Gressvik. Kjør gjennom Gressvik. Snart får du en Rema-butikk på høyre side, ta da Vikaneveien til venstre ved Ålekilen mot Vikane. Følg denne ca 2 kvm til du kommer til Møklegård. Ta Dypekloveien til venstre etter høyre sving. Følg veien gjennom boligfelt og over en bakketopp, hytta ligger langs høyre side av veien. Parrkeringsplasser på venstreside.

BÅTPLASS

Med hytta følger båtplass i Djupeklo båtforening. Her finnes vinsj, båthenger for sjøsetting av småbåter.

BEBYGGELSENS AREAL
BTA BRA P-ROM S-ROM
Hytte 60 55 55 0
Anneks 24 21 0 21
Anneks 13 11 0 11
Uthus 6 5 0 5
Sum 103 92 55 37

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hele hytta står på fjell med lettklinkermur og granittmur, stående kledning med 15 cm isolert mineralull. Saltak tekket med med flat sementstein. Terrassedør og vinduer er tolags isolerglass. Krypkjeller med pumperom, god lutfing under hytta. Anneksene og uthus er av enkle trekonstruksjoner.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Hytta går over ett plan med hems og inneholder stue, kjøkken, bad, stue, to soverom og gang/hall (p-rom). Det ene annekset har tre rom (s-rom), mens det andre har ett rom (s-rom). Utehuset (pålegg om riving) inneholder 2 boder (s-rom). Diverse uteplasseri form av terrasser og plattinger.

STANDARD/UTSTYR

Hovedhytta er oppført i 2010 og framstår i meget god stand. Hytta er tilkoblet vann og avløp og inneholder bad med tilkomst også fra anneksene. Stort anneks (opprinnelig hytte fra 1949) og anneks (1969) er godt vedlikeholdt og framstår svæt sjarmerende -bebyggelsen er innholdsrik og kan tilby til sammen 10 sengerplasser. Gulver er belagt med gjennomgående laminat, vegger og himlinger er malte. Gjennom et privat anelgg er hytta tilkoblet vann og kloakk.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkkenet har innredning fra Norema med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Ventilator i stål. Vegger og tak er malt. Laminat på gulv. Badet er bra utstyrt og inneholder dusjkabinett, innredning med vask og wc. Rommet har våtromsplater på vegger og belegg på gulv. Elektrisk vifte i vegg og praktisk dør ut til terreng og øvrig bebyggelse

OPPVARMING

Peisovn i stue.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 25.03.2019. Verditakst kr. 5.500.000,-.

OVERTAGELSE

Hytta er ledig for overtakelse.

ADRESSE

Djupekloveien 172, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tometen er meget pen opparbeidet med noe plen, busker, bed og noen trær. Trappeadkomst fra veien og interne, koselige stier blant busker, trær og beplantning.

TOMTENS AREAL

1085 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 6 033,- inkludert eiendomsskatt. Det er innstalert vannmåler.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Vedlikehold vann- og avløpsanlegg ca kr 2000,- (2018). Vedlikehold pumpe kr. ca 1.300. Velforening/båtforening kr. 2.000,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje D.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet via et privat anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger KUN ferdigattest vedrørende vann og avløp (24.04.18).

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Pliktig medlemskap i velforening. Bestemmelse om parkering (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Likningsverdi for inntektsåret 2017 kr. 268 780 ,-.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen er ikke regulert. Fritidsbebyggelse i kystsonen.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
--------------------------------------------------------
138 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 638 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190033
PrisantydningNOK5,500,000.00
Samlet sumNOK5,500,000.00
Total kostnadNOK5,638,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
22.04 13:00
Til
22.04 14:00

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92