Nyere hytte med båtplass, rett ved vannet - Vesterøy

Nyere hytte med båtplass, rett ved vannet - Vesterøy

  • Adresse Fastlandsveien 141, Hvaler
  • Prisantydning NOK4,750,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 51, bruksnummer: 73
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 71 m2 / BTA 79 m2 / PROM 71 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
D Energimerke D
Energimerke

SAMMENDRAG

Strandeiendom nord på Vesterøy med parkeringsplasser ved hytteveggen, 2 båtplasser og bademuligheter rett i nærheten. Hytta er oppført i 2010 og er av moderne og høy standard, være seg bl.a. innlagt vann og avløp, vannbåren gulvvarme, moderne bad og kjøkken, eget vaskerom og en god hemsløsning. I stuen slippes naturen og vannspeilet helt inn via en stor foldedør i glass. Stor, solrik tomt med gressplen og diverse uteplasser. Kort vei til Skjærhalden og andre kjente utfartsteder.

BYGGEÅR

2010.

BELIGGENHET

Hytta ligger i en liten vik mellom en liten halvøy (Dahlsholmen) og Økholmen (med sjøbuer) nord på Vesterøy, svært idyllisk kun 30 meter fra vannkanten - her, på nordsiden av Vesterøy, er det ofte lunt med flatt vann. Kort gangavstand til brygger, strandog svaberg på Dahlsholmen - her er det fint å bade for stor og små. Eiendommen ligger rett i nærheten av dagligvareforretninger og café/pub i Ødegården - herfra er det ellers forholdsvis kort vei til Skjærhalden og Akerøya, muligheten for andre deiligestrandhugg er innenfor kort rekkevidde med båt eller bil. Fastlandsveien går like bak hytta, eiendommen er godt skjermet i form av diverse vegetasjon.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør over en av Kråkerøybruene og følg veien mot Hvaler. Etter Kjøkøy og Fastlandsveien kommer man til Vesterøy. Ta til venste etter Økholmen (sjøbodbebyggelse) og kjør inn på eiendommen (nr 141) på venstre side.

BEBYGGELSENS AREAL
BTA BRA P-ROM S-ROM
Hytte 79 71 71 0

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Nyere hytte med hems oppført i sveitserstil. Stående kledning med belte og bunnståkk over betongdekke fundamentert til fjell/steinfylling. Saltak tekket med betong takstein. Typiske flerfagede vinduer og diverse utskjæringer/ornamenter. Gavel i glass (fragulv til møne) mot sjøen gir flotte lys- og utsiktsforhold. Utebod tilknyttet hytta.

BÅTPLASS

Eier leier båtplass på Dahlsholmen (se avtale) for kr. 5.000,- pr år. Brygga består av en eldre og en ny del, den nye delen er ikke ferdigstilt - denne er heller ikke byggemeldt.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Hall, bad, vaskerom. 2 soverom, kjøkken og stue med stor foldedør til platting/hage (p-rom). Hems (ikke målbar).

STANDARD/UTSTYR

Hytta framstår moderne med høy standard. Det er vannbåren gulvvarme i 1. etasje, moderne kjøkken/bad og eget vaskerom. Foldedøren med store glassflater i stuen som gir inntrykk av at man er ute når man er inne, selv når den er lukket, skråhimlinger og dobbel inngangsdør til en romslig hall gir meget god romfølelse. Gulver er belagt med laminat (skipsgulvutførelse), malt mdf på vegger og malt mdf/malt panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Laminat på gulv (skipsgulvutførelse), malt mdf-panel på vegger og malt panel i tak. Hvit, profilert innredning med eik benkeplate, integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kaffemaskin og microovn. Kjøle-/fryseskap medfølger ikke. Rikelig med skap og benke plass (fliser mellom over- og underskap), stål ventilator. Bad: Fliser på gulv og vegger, malt panel i tak. Dusj, wc og innredning med vask og speil. Vaskerom: Fliser på guv, malt mdf-panel på vegger og malt panel i tak. Sluk i gulv.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme. Vedfyring (peis i stue).

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/ Tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 29.10.18. Verditakst kr. 4.500.000,-.

OVERTAGELSE

Eiendommen er ledig for overtakelse.

ADRESSE

Fastlandsveien 141 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt som strekker seg helt ned til vannet. Stor, gruset gårdsplass, gressplen, trær og noen busker - gruset gangvei rundt hytta. Stor terrasse mot vannet og 2 plattinger. Gode solforhold. En del av tomten (nordvest) er solgt til Statens Vegvesen. Aralet av 570 kvm er avsatt og endret til gang- og sykkelvei, endelig fradeling vil skje nå. Kjøper forplikter seg til å undertegne på nødvendige dokumenter om hjemmelsovergang skjer omgående. Oppgitt areal av 2944 kvm er eksklusiv nevnte areal.

TOMTENS AREAL

2.944 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 11.121 inkl eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Ca 8.000 kwh pr. år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje D.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet via et privat anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigmelding av 09.06.10 foreligger.

LIGNINGSVERDI

Kr. 223 539,- for 2017.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen ligger innenfor 100-metersbelte og omfattes ikke av reguleringsplant. LNF-område.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
--------------------------------------------------------
119 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 869 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Fastlandsveien 141

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180210
PrisantydningNOK4,750,000.00
Samlet sumNOK4,750,000.00
Total kostnadNOK4,869,972.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
31.03 15:00
Til
31.03 16:00

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92