Velholdt hytte med båtplasser og nærhet til sandstrand - Røssholmen/Kirkøy

Velholdt hytte med båtplasser og nærhet til sandstrand - Røssholmen/Kirkøy

SOLGT

  • Adresse Røssholmen 205, Hvaler
  • Prisantydning NOK2,800,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 14, bruksnummer: 30
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 43 m2 / BTA 48 m2 / PROM 40 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Arealeffektiv hytte med stor veranda (90 kvm) beliggende ca 200 meter fra vannet på Røsholmen ved Edholmen på Kirkøy - ikke langt fra Romsundet. Skjærgården her består av vakre, trange sund, holmer og skjær. Hytta er tilkoblet vann og avløp, og inneholdermoderne kjøkken og flislagt bad. Stor eiertomt og båtplasser (på Røssholmen og Edholmen). Kort vei til Skjærhalden og Strømstad. Fine bademuligheter på strand og fra brygge.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1986.

BELIGGENHET

Hytta ligger på en knoll nordvest på Røssholmen, nord for Kirkøy, i Hvaler kommune. Røssholmen er en idyllisk holme/øy med en blanding av skog og svaberg, her er det bygget et knippe med hytter som ligger spredt ut over øya. Deler av Røsholmen er naturreservat, som også er et yndet tilleggingsplass for småbåtfolk. Hytta ligger fritt med god solgang. På bryggen nordvest for eiendommen har eier egen plass for grilling, soling etc, her er det nydelig kveldssol. Nord på øya, innenfor 5 minutters gangavstand,finnes en barnevennlig og idyllisk sandstrand. Eier disponerer parkeringgsplass og båtplass på Edholmen, kan overtas av kjøper.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over ny bro til kråkerøy, følg skilt til Hvaler. Kjør videre til Asmaløy gjennom tunnelen til Kirkøy. Ta mot Edholmen til venstre ved kirken. Følg veien nordover mot Edholmen. Parker på brygga og vent på båt som går i skyttelmellom Edholmen og Røsholmen ved annnonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 48 43 40 3

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte oppført i trekonstruksjoner. Stående tømmermannskledning og 10 cm isolasjon, søylet til fjell. Saltak tekket med pappshingel. Lagringsmuligheter under hytta. Stor veranda.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang, flislagt bad, soverom, og stue med åpent kjøkken (p-rom). Bod med vindu (s-rom). Hems.

BRYGGEPLASS OG PARKERING

Selger disponerer jolleplass i flytebryggeanlegg og parkeringsplass på Edholmen (kan overføres til kjøper). Tinglyst bryggeplass på Røssholmen.

BÅT

Jolle med påhengsmotor medfølger hytta.

STANDARD/ UTSTYR

Hytta er oppført 1986 og holder normalt god hyttestandard. Det er nylig lagt inn vann og avløp (2006), samtidig ble det bygget et bad. Kjøkkeninnredning med god skap- pg benkeplass. Gulver er belagt med trebord. Vegger og himlinger er panelte.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Bordgulv, panel på vegger og i tak. Laminert innredning, kjøleskap og komfyr. Bad: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Dusjkabinett, veggklosett og vask.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring (effektiv Jøtul peisovn i stue).

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Tilstandsrapport med verditakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 11.04.19. Verditakst kr. 2.800.000,-.

OVERTAGELSE

Hytta er ledig for overtakelse og leveres med løsøre (noen private gjenstander blir fjernet) og jolle.

ADRESSE

Røssholmen 205 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Skrånende naturtomt. Stor veranda som omkranser hytta - sol hele dagen.

TOMTENS AREAL

4002 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 10.786,- inkl eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

550 kwh. Båtplass/bilplass Edholmen kr. 7.500,-. Vannlag kr. 1.500,-.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje F.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet, gjennom et privat anlegg.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område. Spredt hyttebebyggelse, landbruk-, natur- og friluftsområde samt hensynssone landskap.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Urådighet. Pantsettelseserklæring. Bestemmelse om bebyggelse. Erklæring om vann og avløp. Bestemmlse om båtplass (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Kr. 285.000,- for 2017.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
66 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 866 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave med vedlegg

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190008
PrisantydningNOK2,800,000.00
Samlet sumNOK2,800,000.00
Total kostnadNOK2,866,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92