Enkel hytte vestvendt og sjønært beliggende i Botnekilen, Kirkøy - Hvaler

Enkel hytte vestvendt og sjønært beliggende i Botnekilen, Kirkøy - Hvaler

SOLGT

  • Adresse Botnekilveien 167, Hvaler
  • Prisantydning NOK2,490,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 19, bruksnummer: 47
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 36 m2 / BTA 40 m2 / PROM 36 m2
2 Soverom
Soverom

SAMMENDRAG

Hytte med oppussingsbehov beliggende kun ca 100 meter fra vannkanten. Terrengent som hovesaklig består av gressbakker, skråner ned mot Botnekilen og gir eiendommen utsikt til vannet og nydelig kveldssol. Eiendommen og området er skjermet for vær og vind. Kort vei til parkering (2 plasser), bryggeplass og bademuligheter. Med båt er det kort vei til Romsundet og videre ut mot Skjærhalden samt uttallige øyer og uthavner. Det ligger vann og avløp rett ved eiendommen med mulighet for tilkobling. Andel av fellesledning er betalt.

VIS SMITTEVETT UNDER VISNING - ANNONSERT VISNING GJENNOMFØRES SOM PLANLAGT

Retningslinjer for visning 1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

Ca. 1974.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger nord på vakre Kirkeøy kun ca 100 meter fra vannet - her er det båtplass og diverse bademuligheter. Solrikt og skjermet. Den vakre skjærgården omkring Kirkeøy er ettertraktet og verdsatt og Hvalerøyene forøvrig er et attraktivt feriemål for sommergjester. I nærområdet er det golfbane og man er forøvrig omgitt av et vakkert kulturlandskap, der ferdselsveiene er smale og svingete, ofte ledsaget av gamle, grovhuggede gjerdestolper av granitt. Nærhet til Skjærhalden med bystrand diverse servicetilbud som butikkerm restauranter og pol. Ca. 40 minutter kjøring fra Fredrikstad sentrum. Med båt er det kort vei til Romsundet og videre ut mot Skjærhalden samt uttallige øyer og uthavner.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad følg RV 108 mot Hvaler, gjennom Hvalertunnelen til Kirkeøy. Sving til venstre ved kirken og følg Fv 504 nordover mot Botne.Ta av til Botnekilveien og følg denne hele vegen ned til sjøen. Etter å ha kjørt parallellt langs sjøen et par hundre meter ligger hytta på høyre hånd. Det blir skiltet ved annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 40 36 36 0
SUM 40 36 36 0

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytta står på søyler og byggemåten er trolig bindingsverk med stående tømmermannskledning. Vinduer og ytterdør er fra byggetid hvorav noen vinduer er koblede, mens andre er tolags isolerglass. Taket er saltak. Hytta har en terrasse i front, denne er delvis overbygd.

PARKERING OG BÅTPLASS

Båtplass med fortøyning enkel fellesbrygge (ikke byggesøkt) medfølger. Kjøper er ansvarlig for eksisterende akterfeste (moring og bøye). Parkeringsplass for 2 biler på anvist plass (ca 150 meter fra eiendommen) medfølger.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og rom med vask og tørrtoalett (p-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Hytta trenger oppussing. Gulver er belagt med laminat og belegg. Panel og malt panel på vegger. Panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Lys kjøkkenkrok med innredning av eldre dato. Kjøkkenet har godt med skapplass både over og under kjøkkenbenken. Seperat kjøleskap og komfyr. Toalettrom med tørrtoalett og skap med vask.

EL- ANLEGG

Eiendommen har ikke eget strøminntak (felles med naboeiendom) - installasjonen m.m. må kjøper selv bekoste.

OPPVARMING

Det er elementpipe i hytta, men denne er ikke i bruk.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 3. februar 2020. Verditakst kr. 2 800 000,-.

OVERTAGELSE

Hytta er ledig for overtakelse og leveres fullt utstyrt med møbler og annet løsøre.

ADRESSE

Botnekilveien 167, 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat naturtomt med noe gressplen og trær.

TOMTENS AREAL

1 168 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 5 734,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Det er ikke egen måler på eiendommen. Kjøper må bekoste dette selv.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Det ligger kommunalt vann og kloakk igjennom to private anlegg ved eiendommens tomtegrense. Tilkoblingsavgift til de lokale vannlagene er betalt, tilkoblingsavgift til Hvaler kommune tilkommer, ca kr 90.000,-. P.t. er det borrevann med gråvann rett ut i grunn (ikke lov).

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er ikke regulert . Hytta ligger innefor 100-meters beltet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dette foreligger ikke da hytta er oppført før det ble stilt krav om ferdigattest/midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1966/300463-2/86 Jordskifte. Felles pumpehus på denne eiendommen (Gjelder nr 165, 167, 169 og 171). Avtale tinglyses.

LIGNINGSVERDI

Ikke registrert.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
52 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
53 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 543 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200009
PrisantydningNOK2,490,000.00
Samlet sumNOK2,490,000.00
Total kostnadNOK2,543,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92