Flott hytte 40m fra sjøen, vestvendt utsikt - Siljeholmen, Hvaler

Flott hytte 40m fra sjøen, vestvendt utsikt - Siljeholmen, Hvaler

  • Adresse Siljeholmen 33, Hvaler
  • Prisantydning NOK4,050,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 49, bruksnummer: 26
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 64 m2 / BTA m2 / PROM 61 m2
2 Soverom
Soverom

SAMMENDRAG

Svært hyggelig og velustyrt hytteeiendom beliggende kun 40 meter unna sjøen på Siljeholmen, rett nord for Vesterøy. Med vestvendt terrasee og utsikt mot ytre Oslofjorden kan man nyte solnedganger, blinkende fyr og båttrafikk. På gode dager kan man se overtil Vestfoldsiden samt få et glimt av fjellene i Telemark. Hytta har moderne standard med moderne bad og kjøkken - det er nylig innlagt vann og avløp. Rett nedenfor hytta finnes brygge med mulighet for kort overfart til parkering, ellers er det ca 7 minutters gangavstand over bru litt lenger syd i sundet. Ferdigattest foreligger.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1969. Påbygget/ombygget i 1977 og 2002.

BELIGGENHET

Hytta ligger nord og vest på Siljeholmen, 40 meter strandkanten og brygge. Eiendommen er orientert vestover og har sol fra morgen til kveld og en veldig fin utsikt vestover, der de fine solnedgangene kan nytes til det fulle. Siljeholmen ligger nord i Hvalerskjærgården, ved grensen mellom Hvaler og Fredrikstad kommune - øya er bilfri og fremstår som en ren ferieidyll med felles sommerarrangement, gode naboer og masse turstier. Her er du omgitt av et vakkert og ettertraktet skjærgårdslandskap med holmer ogskjær og et yrende båtliv. Hvalerskjærgården har flere øyer med et uttall av utfartsområder, strender, svaberg og tettsteder, populært blandt båtfolk og sommergjester. På andre siden av sundet, passerer Fastlandsveien som er ferdselsåre videre nedover tilVesterøy og de øvrige Hvalerøyene. I Ødegårdskilen på Vestereøy, rett syd for Siljeholmen finnes et lite handelsområde med to store dagligvareforretninger, serveringssted, restaurant, fiskebutikk, apotek m.m. Videre er det kort vei til Skjærhalden med ytteligere servicetilbud. Man kan ta seg til hytta til fots via brua eller med jolle, rett fra parkering.

ADKOMST/PARKERING

Eier parkerer på den nordlige p-plassen rett over for hytten og bruker hovedsakelig jolle fra parkeringsplassen og over kanalen til hytten. Jollen har fortøyningsplass også på p-plassiden, ellers er det ca 7 minutters gangavstand over bru litt lenger sydi sundet. Nordre parkering har flere gjesteplasser samtidig som det er flere p-plasser i umiddelbar nærhet.

BÅTPLASS/BRYGGE

Med hytta følger båtplass i fellesbrygge rett nedenfor eiendommen (båtfestekontrakt).

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad følg RV 108, sydover mot Hvaler. Kjør Sydover Kråkerøy, over Kjøkøy og den lokale varianten av "Atlanterhavsveien" ut til Stokken Marina. Her ligger Siljeholmen på venstre side. Hytta ligger på en høyde ved sundet, på den nordlige delen avholmen.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
Hytte 68 62 59 3

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte med hems oppført i trekonstruksjoner. Liggende kledning over lettklinkermur/søyler til fjell. Saltak tekket med pappshingel. Tak er opprøstet med ny shingel i 2002. Kledning har ikke tilfredstillende utlufting.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang, kjøkken, bad, stue med utgang veranda og 2 soverom (p-rom). Bod (s-rom). I tillegg er det soveplasser på stor hems (ikke målbart areal).

STANDARD/ UTSTYR

Hytta framstår svært sjarmerende med sommerlige farger og et maritimt tilsnitt - de store stuevinduene fra gulv til tak med dobbel utgangsdør skaper en fin kontakt med sjøen og omgivelsene. Innvendig er hytta nylig oppgradert med malte, lyse flater, ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer samt nye installasjoner på bad. Vann og avløp er tilkoblet i 2019.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Malt bordgulv, flider på vegger og malt panel i tak. Malt innredning (2013) med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmskin, kjøle-/fryseskap og microovn. Stål ventilator. Bad: Belegg på gulv, panel på vegger og malt panel i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Tilstandsrapportt med verditakst over eiendommen fra svien Nesøen, datert 04.04.19. Verditakst kr. 3.900.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale. Hytta leveres med løsøere, noen personligen gjenstander vil bli fjernet.

ADRESSE

Siljeholmen 33, 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Noe skrånende naturtomt med fjell og noen trær og busker. som skjærmer noe. Stor hjørneveranda, hovedsaklig vendt mot vannet og platting med levegg på baksiden. Flotte solforhold fra morgen til langt på kveld.

TOMTENS AREAL

0 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Punktfeste.

FESTEAVGIFT

Kr. 13.516,-.

FESTEFORHOLDETS VARIGHET

2081.

REGULERING AV FESTEAVGIFT

Feteavgiften reguleres hvert 10 år, neste gang i 2021.

TOMTEFESTE OG ENDRING AV LOVGIFNING/ RETTSPRAKSIS.

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgangtil å kreve tomt innløst.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Södeberg og Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 9 796,- inkluderert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Strømforbruk ca 2.000 kwh. Parkering kr. 300,- pr år. Velforening kr 300,- pr år.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet via et privat anlegg (selger er ansvarlig for påkobling og kostnader i forbindelse med dette).

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen ligger innfor 100-metersgrensen og omfattes ikke av reguleringsplan. Arealbruksformålet er spredt fritidsbebyggelse med hensynssone landskap.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest av 08.12.15 (gjelder fasadeendringer etc).

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Festekontrakt. Urådighet - grunneiersammtykke. Bestemmelse om adkomst.

LIGNINGSVERDI

Kr 407.000,- for 2017.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører/ grunneier med kr X

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
101 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 050 000,-))
--------------------------------------------------------
102 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 152 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190037
PrisantydningNOK4,050,000.00
Samlet sumNOK4,050,000.00
Total kostnadNOK4,152,472.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92