Velholdt hytte med sjøutsikt - Viker, Onsøy

Velholdt hytte med sjøutsikt - Viker, Onsøy

  • Adresse Vikerveien 104C, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,200,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 55, bruksnummer: 222
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 69 m2 / BTA 74 m2 / PROM 65 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Velholdt hytte tilknyttet vann og avløp, beliggende høyt og fritt med sjøutsikt. Stor, solrik veranda som dels er innglasset og overbygget. 2 parkeringsplasser rett i nærheten. Kort vei til badestrand på Faratangen. Onsøyskjærgården består av uttalige vakre holmer og skjær, Strømtangen fyr og Flatskjær er kjente utfartsteder i nærheten - lenger nord ligger Hankø og Vikane med diverse tilbud. Kort kjørevei til Fredrikstad, ca en time fra Oslo.

BYGGEÅR

1986.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger høyt og fritt med utsikt mot Leira og Hvaler. Nær badestrand på Faratangen og flotte turområder, kun 200 meter fra parkering. Onsøy- og Hvaler skjærgården byr på mange flotte, nærliggende skjærgårdskatter som bla Strømtangen, Flateskjærog Papper. Kort vei til Foten, Vikene og Gressvik sentrum med alle fasiliteter. Gode solforhold. Flotte turområder.

VEIBESKRIVELSE

Fra Ørebekk: Følg RV 117 gjennom Gressvik og mot Viker. Ta til venstre ved Ålekilen og deretter venstre - merket Viker. Følg Vikerveien forbi avkjøringen til Oksvikenfeltet og videre ca 1 km. Ta til høyre skiltet 104 og parker ved trapp. Ta trappen lengersyd opp på fjellet, hytta er gul og ligger i 2. rekke.

BEBYGGELSENS AREAL
BTA BRA P-ROM S-ROM
Hytte 74 69 65 4

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte oppført i trekonstruksjoner. Liggende kleding over lettklinkermur/tresøyler til fjell. Salttak tekket med papp og betongstein.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Gang, kjøkken, bad og 3 soverom (p-rom). Bod (s-rom).

STANDARD/UTSTYR

Hytta er tilkoblet vann og avløp (sommervann) og inneholder moderne kjøkken og bad. Gulver er belagt med parkett, laminat og trebord. Malerstrie, panel og malt panel på vegger. Panel, malt panel og amalerstrie i himlinger. Stor veranda som dels er innglasset og overbygget.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Parkett på gulv, malt panel på vegger og i tak. Furu innredning, fliser mellom over- og underskap. Spiseplass. Bad: Belegg på gulv, malerstrie på vegger og i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil. Elektrisk vifte i vegg.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 06.05.19. Verditakst kr. 3.200.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Vikerveien 104 C 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat naturtomt - fine uteplasser i form av stor veranda som dels er over- og innebygget, terrasse og platting. Solrikt.

TOMTENS AREAL

1165 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Festet. Liv Christensen og Morten Christensen er grunneier.

FESTEFORHOLDETS VARIGHET

49 år fra 1986 med rett til fornyelse, tilsammen 80 år.

FESTEAVGIFT

Kr. 1.300,-

REGULERING AV FESTEAVGIFT

Reguleres hvert 10. år etter konsumprisindeks, neste regulering 2026.

TOMTEFESTE OG ENDRINGER I TOMTEFESTELOVGIVNING

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgangtil å kreve tomt innløst.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 8.513,- inkl eiendomsskatt. Det er installert vannmåler.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Strømforbruk 2.900 kwh. Eier leier 2 parkeringsplasser, kr 2.504,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje F.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet via et privat anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Festekontrakt. Bestemmelse om vei (rettighet). Bestemmelse om parkering (rettighet). Bestemmelse om vann og avløp (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Kr. 210.233,- for 2017.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

0106300 Viker. Fritidsbebygelse.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører/ grunneier med kr X

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
--------------------------------------------------------
81 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 281 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190075
PrisantydningNOK3,200,000.00
Samlet sumNOK3,200,000.00
Total kostnadNOK3,281,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92