Helårs hytte med nærhet til vannet og fine badeplasser - Oksrødkilen/Onsøy

Helårs hytte med nærhet til vannet og fine badeplasser - Oksrødkilen/Onsøy

  • Adresse Østre Oksrødkilen 17, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,290,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 63, bruksnummer: 170
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 108 m2 / BTA 117 m2 / PROM 86 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Romslig og koselig hytte beliggende i skjermet og stille område ved Oksrødkilen, Onsøy. Hytta har et romslig og praktisk hovedplan med stort hovedsoverom samt 2 soverom på "kvisten". Bilvei helt fram og parkeringsmuligheter på egen eiertomt. Hytta har innlagt VA og bad/vaskerom, og holder normal hyttestandard - noe oppussingsarbeide må påregnes. Eiendommen ligger i nærheten av strand og flotte badeplasser ved Djupeklo/Fredrikstadholmen, i tillegg til stranda i Okrødkilen - ellers er det kort vei til Hankø, Engelsviken og uttalige øyer i Onsøyskjærgården og Hvaler.

BYGGEÅR

Ca 1966, tilbygget i 1975.

BELIGGENHET

Mellom Hvaler og Hankø ligger Oksrødkilen, et herlig hytteområde med båthavn, barnevennlig badestrand og svaberg. På veien ned mot sjøen ligger en koselig hytte med bilvei helt fram. Med båt er det kort vei til utallige skjærgårdsskatter og kjente utfartssteder som Engelsviken, Hankø og Skjærhalden. Kort vei til dagligvarehandel på Åle, Gressvik, ca.15 minutters kjørevei til Fredrikstad sentrum og ca. en times kjøring fra Oslo. Eiendommen har gode solforhold.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 110 til Seut. Følg Storveien sydover gjennom Gressvik og videre i retning Hankø. Etter passering av Møklegård følg veien noen hundre meter og ta til venstre på sletta, Oksrødkilen. Kjør rett fram i Y-kryss, og ta første til venstre - eiendommen ligger så midt i mot på en liten kolle.

BEBYGGELSENS AREAL
BTA BRA P-ROM S-ROM
Hytte
1 etg. 74 69 69 0
2 etg. 18 17 17 0
Kjeller 21 18 0 18
Uthus/lekestue 4 4 0 4
SUM alle bygninger 117 108 86 22

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte over 1,5 etasjer oppført i trekonstrukjeoner. Liggende kledning over betongmur/lettklinkermur/siporeksblokker fundamentert til fjell. Saltak, tekket med bølgeplater.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

1. etasje: Gang/hall, kjøkken, bad, wc, stue med utgang solrik veranda og soverom (p-rom). 2. etasje: Oppgang og 2 soverom, balkong (p-rom). Kjeller: Lagerplass (s-rom). Lekestue (s-rom).

STANDARD/UTSTYR

Hytta har innlagt vann og avløp og framstår svært hyggelig, men har noe oppussingsbehov. Gulver er belagt med trebord og belegg. På vegger er malt panelbord og malt panel. Malte plater og malt panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Belegg på gulv, malt panel på vegger og i tak. Furuinnredning med løse hvitevarer. Ventilator. Bad: Belegg på gulv, våtromsplater på vegger og malte plater i tak. Dusjkabinett, vask og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte i vegg.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 14.06.19. Verditakst kr. 2.500.000,-.

OVERTAGELSE

Hytta er ledig for overtakelse og leveres slik den står med løsøre (med unntak av personlige gjenstande og uten ytterligere nedvasking).

ADRESSE

Østre Oksrødkilen 17, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Noe skrånende tomt, opparbeidet med gressplen - noen trær, beplantning og bed. Privat, asfaltert innkjørsel med gode parkeringsmuligheter. Stor veranda mot vest.

TOMTENS AREAL

1161 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 5.700,- inkl eiendomsskatt (det er installert vannmåler med et forbruk stipulert til 10 kubikk).

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Ca 6.000 kwh. Velavgift kr 2.000,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød G.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet via et privat anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse av 03.01.1975 på eiendommen, gjelder tilbygg.

LIGNINGSVERDI

Kr. 492.320,- for 2017.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen er ikke regulert - avsatt til fritisbebyggelse/kystsone i kommuneplan.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Selger/vergefullmektig har begrenset kjennskap til hyttens tilstand. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-))
--------------------------------------------------------
58 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 348 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190094
PrisantydningNOK2,290,000.00
Samlet sumNOK2,290,000.00
Total kostnadNOK2,348,472.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92