Oppusset, romslig hytte med bilvei og enkel adkomst - Ørekroken, Kirkøy

Oppusset, romslig hytte med bilvei og enkel adkomst - Ørekroken, Kirkøy

SOLGT

  • Adresse Rødshueveien 73, Hvaler
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 23, bruksnummer: 323
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 90 m2 / BTA 97 m2 / PROM 90 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Innholdsrik og romslig hytte beliggende i et fantastisk kystlandskap ved Ørekroken på Kirkøy, Hvaler. Eiendommen har nylig fått innlagt vann og avløp og det er innredet et baderom. Stor eiertomt, god parkeringsmuligeter rett ved eiendommen. Herfra er detkort spaseravstand til Ørekroken med strender og ypperlige muligheter for kiting og vindsurfing. Kort vei til Skjærhalden med diverse serivetilbud, man kan gå kyststien hit via Storesand og Humlungen eller i motsatt retning, til Rødsue der bølgene til tider bryter heftig mot land.

BYGGEÅR

Ca. 1960.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger syd på Kirkøy, rett ved nasjonalparkern og ikke langt unna Skjærhalden. Eiendommen ligger rett i overkant av 200 meter fra sjøen, i idyllisk skogsterreng som gir eiendommen le for vinden. I nærområdet finnes flere fine strandområder medrullestein, svaberg og sand - for ikke å glemme Stenkunstparken. Herfra kan du spaseres langs strender og stier til øyas hovedstad Skjærhalden, med bevertningssteder, forretninger, polutsalg og havn. Dette er et lite paradis og etter manges mening et de fineste områdene i den så ettertraktede Hvalerskjærgården. Mrd båt er det kort vei til Stømstad og Koster - fra Skjærhalden går det båt til de Østre øyene og Strømstad.

VEIBESKRIVELSE

Fra Oslo følg E6 sydover til Råde og følg RV 110 i retning Fredrikstad. Ved ankomst Fredrikstad, følg RV 108 til Hvaler og følg veien ut over øyene og gjennom den undersjøiske tunellen til Kirkeøy. Følg Rødshueveien til høyre rett etter tunnelinnslaget påKirkeøysiden - følg veien frem gjennom hytteområdet og frem til eiendommen

BEBYGGELSENS AREAL
BTA BRA P-ROM S-ROM
Hytte 97 90 90 0
Uthus 14 12 0 12
SUM 111 102 90 12

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytta, som gir inntrykk av å være solid bygget, er fundamentert på fjell med betong grunmur. Yttervegger i isolert bindingsverk, med stående tømmermannskledning. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med pappshingel. Uthuset har stående kledning og saltak med papp.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Hytte: Gang, hall, kjøkken, bad, to stuer og tre soverom (p-rom). Uthus: Utedo og bod (s-rom).

STANDARD/UTSTYR

Hytta er nylig overflatebehandlet og framstår lys og delikat - det er nylig innredet et romslig bad/vaskerom. Gulver er belagt med trebord og laminat. Malt panel på vegger og i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Bordgulv, malt MDF-panel på vegger og malt panel i tak. Malt innredning ventilator. Løse hvitevarer. Bad: Belegg på gulv, malt panel på vegger og i tak. Dusjkabinett, wc og vask. Slik i gulv, elektrisk vifte i vegg.

OPPVARMING

Elektrisitet og vedfyring.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger boligsalgsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 09.08.2019. Verditakst 4 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Rødshueveien 73, 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat naturtomt - diverse beplantning, bed, busker og trær. Platting mot syd. Solrikt.

TOMTENS AREAL

1877 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har IKKE tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 12 454,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

8 800 kwh i 2018. Velforening kr 750,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje G.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

LIGNINGSVERDI

Kr. 272 250,- for inntektsåret 2017.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen ligger i uregulert område. Omfattes av kommuneplanen med formål hensyn friluftsliv/kulturmiljø og LNRF - spredt bolig - fritids - eller næringsbebyggelse i strandsonebeltet.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
118 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 618 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190113
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,618,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92