Nydelig hytte med båtplass og utsikt til vannet - Bingeberget, Vesterøy, Hvaler

Nydelig hytte med båtplass og utsikt til vannet - Bingeberget, Vesterøy, Hvaler

SOLGT

  • Adresse Bingeberget 43, Hvaler
  • Prisantydning NOK4,300,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 48, bruksnummer: 234
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 60 m2 / BTA 66 m2 / PROM 60 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Velholdt og meget sjarmerende hytte beliggende på et høydedrag ved Vauerkilen på Vesterøy, Hvaler. Med hytta følger tinglyst parkeringsplass og båtplass. Hytta som er tilbygget i 2009, framstår i god stand - eiendommen ble da tilkoblet kommunalt VA og det ble bygget et moderne, flott bad og 2 soverom. Nydelige områder for tur og rekreasjon, gangavstand til Guttormsvauen og Kuvauen. Rett bortenfor eiendommen finnes en nydelig, barnevennlig badestrand. Med båt er det kort vei til Papperområdet med flotte tilleggingsteder for fritidsbåter. Stor eiertomt.

BYGGEÅR

1970, påbygget ca. 2009.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger fint til på Bingeberget, Vesterøy - Hvaler. Dette er et flott hytteområde med utsikt og nærhet til sjøen og Hvaler-skjærgården. Hytta ligger høyt og forholdsvis lunt med gode solforhold - utsikt til Vauerkilen. Supre bademuligheter fra fellesbrygge og nydelig sandstrand, rett nedenfor eiendommen. Flotte turmuligeheter til Guttormsvauen, Kuvauen og Papperhavn. Fiskeutsalg og servering i Utgårdskilen. Med båt er det kort vei til flotte Søsterøyene med lavastein og Papperområdet med småholmer og skjær og Marina med isutsalg. Barnevennlig område med fantastiske muligheter for vannsport og jollehåndtering.

BÅTPLASS

Med eiendommen følger tinglyst båtplass (ca 20 fot) i fellesbrygge rett nedenfor eiendommen. Selger betaler for vedlikehold (brygga er rehabilitert i 2017).

PARKERING

Tinglys parkeringsplass ca 7 minutters gange fra hytta. Mulighet for å kjøre nesten fram til hytta for av- og pålessing.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør over Kråkerøybrua og følg Kråkerøyveien over Kråkerøy, videre mot Hvaler og Vesterøy. Ta til høyre ved Bratte Bakke, rett etter Esso. Følg veien noen kilometer forbi Åttekanten skole og ta til høyre mot Papperhavn. . Kjør rett forbi parkering til Guttormsvauen og parker på stor parkeringsplass på høyre side (ved 2 boligeiendommer). Følg veien nordover langs kilen og ta strak til venstre opp på fjellet. Gå veien helt inn på fjellet - hytta ligger straks på høyre side.

BEBYGGELSENS AREAL
Hytte BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg 66 60 60 0
SUM 66 60 60 0

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytta står på fjell med betong, granittmur og lettklinkermur. Byggemåten i den eldre delen er laftet tømmer uten isolering (tegn til råte i noen tømmerstokker). Tilbygg fra 2009 er satt opp av bindingsverk og disse veggene skal være isolert med mineralull. Kledningen er liggende. Det er originale panelte inngangsdører og panelt dobbel terrassedøre med enkle glass. Vinduene er for det meste orginale fra byggeår, forutenom den nye delen - hvor de er nyere. Hytta har saltak med pappshingel fra ca 2009

BEBYGGELSEN INNEHOLDER (fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Hytta er over ett plan og består av gang/hall, kjøkken, stue, bad og tre soverom (p-rom). Hems.

STANDARD/UTSTYR

Bingeberget 43 er en godt vedlikeholdt eiendom. Hytta er betydelig oppgradert i 2009/2010 med flislagt bad med varmekabler, to soverom, innlagt kommunalt vann- og avløp samt oppgradert uteområdet med nye plattinger. Det er malte tregulv. Malt panel på vegger og i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkkenet er en hyggelig liten kjøkkenkrok med plassbygd innredning. Her er vegger, tak og bordgulv er malt lyst. Badet er delikat og nytt i 2010. Rommet har dusj, wc, og vask samt opplegg til en liten vaskemaskin. Her er det fliser på vegger, fliser og rundstein på gulv med varmekabler og malt panel i tak. Ventilasjon i vegg.

OPPVARMING

Hytta har peis i stue og varmekabler i baderomsgulvet. 4 panelovner.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/boligsalgsrapport fra takstmann Svein Nesøen datert 15. mai 2020. Verditakst kr. 4 300 000,-.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Bingeberget 43, 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Arealet består for det meste av naturtomt, men den er også noe opparbeidet med plen, busker, trær og egen boulebane. Store, solrike plattinger på flere sider av hytta (Totalarealet på plattingene er økt noe uten at dette er byggesøkt).

TOMTENS AREAL

2187 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Söderberg & partners Forsikring as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 11 402,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Eiers opplysninger: 4 500 kWh for 2019. Velforening kr 600.-. Vann og avløpslag kr 3.000,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød G.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet gjennom et privat anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2002/17315-2/86 Best. om båt/bryggeplass (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 kr. 216 820 ,-.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen er ikke regulert . Hytta ligger innenfor 100-meters beltet i strandsonen.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
147 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 447 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200057
PrisantydningNOK4,300,000.00
Samlet sumNOK4,300,000.00
Total kostnadNOK4,447,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92