Enkel hytte med potensiale, nær strand og sjø - Oksrødkilen/Onsøy

Enkel hytte med potensiale, nær strand og sjø - Oksrødkilen/Onsøy

SOLGT

  • Adresse Østre Oksrødkilen 14, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 63, bruksnummer: 273
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 54 m2 / BTA 58 m2 / PROM 54 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Enkel hytte med innlagt vann/avløp og parkering på egen tomt, nær sjøen. Hytta har behov for oppussing/restaurering. Eiendommen ligger fint til på en liten høyde i Østre Oksrødkilen. Her er det sol fra morgen til kveld og ca. 700m til sjøen med badestrand og bryggeanlegg. Hytta inneholder kjøkken, stue med utgang til sydvestvendt terrasse, soverom, bad og toalettrom. Det er også et uthus/anneks med to rom. Oksrødkilen er et fint sted å feriere med natur og friområder rett utenfor hytteveggen. Kort vei til Hvaler, Hankø og Engelsviken og ca. en time kjøring til Oslo.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1962, påbygget i 1982.

BELIGGENHET

Mellom Hvaler og Hankø ligger Oksrødkilen, et fint hytteområde med båthavn, barnevennlig badestrand og svaberg. Hytta ligger usjenert, barnevennlig og solrikt til på en liten høyde med oversikt over nærområdet. Området er populært og kort sjøvei til kjente sommersteder som Engelsviken, Hankø og Skjærhalden på Hvaler. Ellers kort vei til matbutikker på Åle, Gressvik og ca.15 minutters kjørevei til Fredrikstad sentrum. Ca. en times kjøring til Oslo.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg riksvei 110 til Seut. Følg Storveien sydover gjennom Gressvik og videre i retning Hankø. Etter passering av Møklegård skal man følge veien noen hundre meter og ta til venstre på sletta mot Oksrødkilen. Følg veien forbi det lille krysset med konteinere og videre frem. Hytta ligger på en høyde på høyre hånd. Det vil bli skiltet til annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 58 54 54 0
Uthus 14 12 0 12
SUM 72 66 54 12

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Frittliggende hytte med stående tømmermannskledning på betong, granitt og lettklinkermur. Hytta har etter byggeåret fornyet de fleste dører og vinduer med tiden, noe er modent for utskiftning. Saltak med pappshingel til taktekke. Wc og takoverbygg, terrasse, er ikke byggemeldt. Et mindre uthus/anneks er oppført med stående tømmermannskledning på blokker. Saltak med papp. Bygget er trolig ikke byggemeldt. Tilstandsrapport fra Nedre Glomma Takst AS gir mer detaljert beskrivelse av bebyggelse, konstruksjon og tilstand.

INNEHOLDER ( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Hytte over ett plan med kjøkken, stue, soverom, bad og toalettrom (p-rom). Uthus/anneks med to rom (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Hyttas interiør holder enkel standard med behov for oppusning/vedlikeholdt. Gulv er belagt med bordgulver, laminat og teppe. Vegger har overflater i panel og panelplater. Tak har malt panel. Eiendommen har innlagt vann og avløp.

INNREDNINGER KJØKKEN / BAD M.M.

Kjøkkenet har enkel standard med eldre kjøkkeninnredning. Innredningen har kum. Frittstående kjøleskap. Vegger har malte plater, gulv er belagt med belegg og takesplater i tak. Rom med dusjkabinett og servant. Ventilasjon i vegg. På vegger er det malt MDF-panel og malte panelplater. Gulvet er belagt med belegg og taket er malt. Toalettrom med servant. Rommet har malte plater på vegger, belegg på gulv og malte plater i tak.

OPPVARMING

Vedovn i stue.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra takstmann Svein Nesøen, datert 12. juli 2021. Verditakst kr. 2 500 000,-

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper. Løsøre medfølger - noe privat vil bli fjernet før overtagelse.

ADRESSE

Oksrødkilen 14, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Naturtomt med trær, busker og gressplen. Eiendommen ligger på en liten høyde med noe utsikt over nærområdet. Noe furuvegetasjon. I Oksrødkilen er det fine bademuligheter med blant annet barnevennlig strand, brygger og svaberg.

TOMTENS AREAL

1 127 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

2 308 kWh for 2020. Eier betaler ca. kr. 3 000,- til vannlaget og kr. 300,- til velforeningen.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest orange G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via et privat anlegg. Tilknytningen er ikke innmeldt til Fredrikstad kommune - evt. kostnader i forbindelse med dette dekkes av selger. Privat vei.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 3 658,- Dette inkluderer eiendomsskatt, renovasjon og branntilsyn. Kostnader for vann og avløp vil tilkomme når anlegget og tilkoblingen er innmeldt kommunen.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er ikke regulert. I kommunens arealdel er det avsatt til 1120 Fritidsbebyggelse. Eiendommen ligger i strandsonen utenfor 100 metersbeltet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det finnes ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1969/303524-10/86 Erklæring/avtale - pliktig medlemskap i velforeningen.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2019 var kr. 82 496 ,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
60 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 560 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61210127
PrisantydningNOK2,500,000.00
Samlet sumNOK2,500,000.00
Total kostnadNOK2,560,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92