• Bellevue Brygge
  SKJULVIS

  Bellevue Brygge

  Gjør elven til din

  Fredrikstad

  • Utbygger: Rom Riverside as
  • Pris: 2.850.000 – 7.500.000
  • Soverom: 1 - 3
  • Areal: 40 - 103 m²
  • Boligtype: Leiligheter
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boliger til salgs: Byggetrinn 1
  • Byggetrinn 2
  • Byggetrinn 3
  • Hjemmeside: Vis
  • Stikkord: BalkongTerrasseHeisSentraltUtsiktVaktmester
Bellevue Brygge ligger i forlengelsen av det du kjenner som det ettertraktede boligområdet Bellevue og omfatter 116 selveierleiligheter fordelt på fem blokker. I første salgstrinn selges nå 36 leiligheter i byggene A1 og A2, lengst syd i prosjektet.

Plankebyen Fredrikstad er innarbeidet som begrep og kallenavn for byen. Uttrykket forteller noe om historien som elveby og sagbruksvirksomhetenes betydning for byens utvikling. Når eieren av byens største sagbruk skulle bosette seg er det naturlig å tenke at han hadde mulighet til å velge en av byens mest attraktive beliggenheter. Villa Bellevue var del av Anders F Kjærs herregård og har senere gitt navn til bydelen i forlengelsen av Cicignon, stedet der næringslivets mest betydningsfulle personer gjerne bodde. Byens videre utvikling har ikke gjort det mindre attraktivt å bo på Bellevue, elvelangs med utsikt til de historiske festningsverkene som omgir Gamlebyen - og Isegran. En vakker elvepromenade som fører deg til sentrumsgatene der du kan følge byfergenes ferd. Elvemetroen forbinder Gamlebyen, med bysiden og er et populært fremkomstmiddel på strekningen fra Gamlebyen, til sentrum og videre til Gressvik. En kort spasertur unna finner du jernbanestasjonen med 65 min. reisetid til Oslo, en vakker elvepromenade som fortsetter over i Glommastien videre nordover langs elven. Du kan også ta veien til sentrum, gjennom de fine kvartalene på Cicignon.


Byggingen er allerede igangsatt og de første leilige Beregnet byggetid er 18 mnd. beregnet fra byggestart for det enkelte salgstrinn og det regnes med at de første kan flytte inn i nye boliger rundt påsketider 2019.


Bellevue Brygge ligger i første rekke langs den viktige elven og ferdselsåren Glomma. Kun noen minutter gange fra byens sentrum, og kun en kort spasertur fra Jernbanestasjonen, plasseres boligene orientert ut mot elven med utsikt over til Prestelandet, historiske Gamlebyen - og Isegran lengre syd. Glommastien passerer forbi og møter elvepromenaden og fergeleiet ved Tollbodbrygga. Herfra kan du velge om du vil fortsette spaserturen langs elven til sentrum, eller du kan ta fergen over til Gamlebyen og videre nedover til Kråkerøy, sentrum og Gressvik. Byfergen i Fredrikstad er gratis, er pålitelig og har hyppige anløpstider. For deg som pendler med tog er det nesten slik at du kan gå hjemmefra først når toget ropes opp på perrongen og derfra er det 65 min. til Oslo S.


Bellevue Brygge Utsikt
Bellevue Brygge Bad
Bellevue Brygge Dining
Bellevue Brygge Kjokken
Bellevue Brygge Fasade
Bellevue Brygge Fasade 2
Bellevue Brygge Fasade 5
Bellevue Brygge Utsikt
Bellevue Forsidebilde
Bellevue Historie
Bellevue Interior
Bellevue Interior Trinn2 10