• Proffen Hageby parkleiligheter
  SKJULVIS

  Proffen Hageby parkleiligheter

  Parkliv og bypuls i skjønn forening

  Drammen

  • Fra: 3.050.000,–
  • Til: 15.700.000,–
  • Areal: 41-157 m2
  • Hjemmeside: Vis
  • Stikkord: Leilighet Selveier
Vi kaller de parkleiligheter, inspirert av det fine parkanlegget som planlegges i Proffen Hageby. 43 selveierleiligheter fordelt på tre blokker som vil ligge midt i smørøyet omgitt av en frodig park/hage, med et plantemangfold som vil få Proffen Hageby til å skille seg fra mengden.

Vi kaller de parkleiligheter, inspirert av det fine parkanlegget som planlegges i Proffen Hageby. 43 selveierleiligheter fordelt på tre blokker som vil ligge midt i smørøyet omgitt av en frodig park/hage, med et plantemangfold som vil få Proffen Hageby til å skille seg fra mengden.

Beliggenheten er også noe for seg selv - her får du alt du trenger av service- og fritidstilbud en uanstrengt sykkeltur unna. Det er denne kombinasjonen som skaper Proffen Hageby - en ny og grønn bydel i Drammen. Her bygges et strøk å bli glad i, med alle kvaliteter som naboskap, fellesskap og trivsel trenger for å gro. De grønne uteområdene innbyr til aktivitet, latter og sosialt samvær. De moderne og praktiske hjemmene gjør hagebyen til et godt sted å bo.

Tanken bak Proffen Hageby er visjonen om et modernefellesskap. Et sted hvor du har ditt eget hjem og samtidig føler at du er del av noe mer.


Proffen Hageby er oppkalt etter Professor Christen Smith, som var en anerkjent botaniker født i Drammen i 1785. Nå vokser en ny hageby fram langs Professor Smiths Allé, formet i botanikerens ånd. Rikelig med planter, trær og grønne lunger vil gi glede til beboere, forbipasserende og besøkende. Det er Bane Nor Eiendom som har regien når Proffen Hageby nå skal utvikles med 800 boliger og offentlig og privat tjenesteyting. En godt gjennomtenkt arealbruk skal bidra til å oppnå ambisjonen om en ny og grønn bydel på Sundland.


Andre byggetrinn forventes igangsatt i løpet av ultimo 2020, og forventes ferdigstilt ca. 21 måneder etter oppstart. Byggestart er avhengig av tilfredsstillende forhåndssalg. Byggestart er videre avhengig av at igangsettingstillatelse gis fra Drammen kommune i god tid før byggestart og at utbygger v/styret fatter vedtak om igangsetting av utbyggingen. Nærmere inforrmasjon om dette finner du i leveransebeskrivelse og prosjektets kjøpekontrakt som er del av prospektet.


Proffe Hageby 252 1271071135

Med flombelyst alpinbakke i nabolaget, Strømsgodsets fotballfritidsordning rett rundt hjørnet og et av Norges største badeanlegg en kort sykkeltur unna, er leiligheten i Proffen Hageby det perfekte utgangspunktet for den som liker aktiviteter.

På attraktive Gulskogen får man ikke bare umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskole, barnehager, toget, stort kjøpesenter og diverse servicetilbud. Beliggenheten er også skreddersydd for dere som liker et liv i bevegelse. Her bor man praktisk talt ved foten av Haukåsløypa, noe så sjeldent som et flombelyst alpinanlegg midt i en storby. Egen barnebakke samt fun park med big-jumps og rails, gjør dette til et populært møtested for flere generasjoner om vinteren. Ren luksus er det også når store og små kan ta syklene fatt en varm sommerdag, for ti minutter senere å kunne boltre seg i det som er et av Norges største og beste badeanlegg. Drammensbadet har totalt ni basseng inne og ute, samt vannsklier, attraktive uteområder og egen grillplass. Innendørsbadet er åpent hele året. Rett rundt hjørnet fra Proffen Hageby finner man også Talentgården, Strømsgodsets populære trenings- og fritidstilbud for barn og unge. Her er det egen fotballfritidsordning rett etter skoletid, lokaler for barnebursdager og flere skreddersydde tilbud til barn i ulike aldre. I det samme bygget holder også kjente Attic dansestudio til i store lokaler, med tilbud om alt fra klassisk ballett og jazz
til moderne street dance. Her er elevene fra 3 til langt over 60 år, og det holdes over hundre kurs med klasser på alle nivåer hver eneste uke. Andre attraktive aktivitetsmuligheter i området inkluderer bakkeløping eller -sykling opp Pukerudlinna, kajakkpadling på Drammenselva og naturligvis flotte muligheter for løping, ikke minst på turstiene langs elva.


De 43 planlagte parkleilighetene i Proffen Hageby fordeles på tre boligblokker - og plasseres midt i parken. Her finner du alt fra arealeffektive 2-roms til romslige 3-, 4- og 5-roms leiligheter - og familieleiligheter på bakkeplan med en takhøyde på over 3 meter. Leilighetene får egne balkonger, eller markterrasser og noen toppleiligheter får takterrasse.

Leilighetene fordeler seg på tre separate bygg på tre til fire etasjer, som omkranser et med åpning mot de frodige grøntområdene i sør og vest. Plasseringen av byggene er basert på grundige solanalyser for å oppnå de aller beste solforhold for hver enkelt leilighet. Fra alle byggene kan man ta heis direkte til felles parkeringskjeller. Leilighetene får et moderne og eksklusivt preg med enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom og store fliser på gulv og vegger på bad. Parkleilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra HTH eller tilsvarende leverandør, med integrerte hvitevarer. Oppvarming skjer gjennom vannbåren varme i gulv, evt. elektrisk varme på bad. Det leveres tre ulike interiøkonsept du kan velge blandt. Det er lagt vekt på praktiske planløsninger, gode romlige kvaliteter og masse naturlig lys inn i leilighetene. Alle oppholdsrom vender seg mot syd eller vest, og har store skyvedørsfelt ut til egen balkong eller markterrasse.


Leveransebeskrivelsen gir en beskrivelse av hvordan boligen blir utformet. For å gjøre det enklere for deg å bestemme hvordan du vil ha det har arkitekten laget tre ulike interiørkonsept du kan velge mellom. Leveransebeskrivelsen legger opp til at det er konseptet Arkitektens valg som leveres, men er du tidsnok ute, vil du kunne velge mellom de ulike konseptene.


Proffen Hageby 252 15588496

Interiørkonseptet Nordisk Bris har et luftig og lett interiør som gir assosiasjoner til vinterens lyse farger og det skarpe lyset. Dette vil kunne passe med skandinaviske møbler og materialer i natur, tre, lin og skinn og gir en dus og tidløs fargepalett. Konseptet inneholder hvitpigmentert eikeparkett, et kjøkken i eik og et bad med store, lyse fliser på gulv og vegg - en harmonisk helhet. Baderoms- innredningen er moderne, klassisk hvit, og spotter gir fleksibel, dim-bar belysning. Et klassisk og deilig hjem der man vil finne roen. Interiøret har en palett som står til stedets karakter - naturnært og ekte.


Med Interiørkonseptet Drammen Mekaniske har vi latt oss inspirere av de historiske sporene i nærområdet- en reise tilbake til tiden da Drammen var en industriby med teglverkene, jernstøperiene og tekstilfabrikkene. Dette er i utgangspunktet en litt maskulin stil som kan passe til stramme møbler av stål og sort lær, men den kan fint vris mot det mer bohemske feminine med orientalske tepper og myke materialer. Kjøkkenet er nesten sort, og kjøkken-øya blir et artikulert midtpunkt i det gjennomgående oppholdsrommet. Badene har store rustikke gulvfliser og mørk baderoms-innredning. Med enkelte kontrastvegger i dype gråtoner skapes et røft og industrielt interiør, som samtidig er lunt og innbydende.


Proffen Hageby 252 84548918

Interiørkonseptet Arkitektens Valg er lyst, luftig og lett. Her kommer solens skyggespill på veggene til sin rett. Den eneste fargeinnslaget er kjøkkenet, som kommer i en vakker dempet sjøgrønn farge. Overskap og kjøkken-øy er i klassisk hvitt, som gjør at kjøkkenet flettes sammen med interiøret. Gulvene har hvitpigmentert eikeparkett som underbygger lettheten. I dette interiøret kan det passe fint med enkle stilrene møbler, gjerne med innslag av friske farger. Badet er tidløst med store, hvite veggfliser og hvit innredning. Med matt sorte kraner og dusjgarnityr som tilvalg får vi et interiør med rene linjer og stramme arkitektoniske detaljer. Dette er en minimalistisk men leken ramme for et personlig uttrykk.