• Proffen Hageby byhus
  SKJULVIS

  Proffen Hageby byhus

  Parkliv og bypuls i skjønn forening

  Drammen

  • Fra: 6.400.000,–
  • Til: 11.200.000,–
  • Areal: 107-177m2
  • Soverom: 3-4
  • Hjemmeside: Vis
  • Stikkord: Leilighet Selveier
Ditt nye nabolag i Drammen er parkliv og bypuls i skjønn forening. Samtidig har du kort vei til alt du trenger i hverdagen. Det historiske suset gir Proffen Hageby en tydelig identitet selv om alt er nytt og moderne.

Proffen Hageby 2 Byggetrin 063 1806561509
Proffen Hageby 2 Byggetrin 063 1528763206
Proffen Hageby 2 Byggetrinn 063 1651328057

Ditt nye nabolag i Drammen er parkliv og bypuls i skjønn forening. Samtidig har du kort vei til alt du trenger i hverdagen. Det historiske suset gir Proffen Hageby en tydelig identitet selv om alt er nytt og moderne.

Godt tilrettelagte boliger i grønne og luftige omgivelser gir ro i sjela og naturlige pusterom i hverdagen. Samtidig betyr beliggenheten at alt det du trenger av service- og fritidstilbud ligger kun en kort sykkeltur unna. Det er denne kombinasjonen som skaper Proffen Hageby - en ny og grønn bydel i Drammen. Her bygger vi et strøk å bli glad i, med alle kvaliteter som naboskap, fellesskap og trivsel trenger for å gro. De grønne uteområdene innbyr til aktivitet og samvær. De moderne og praktiske hjemmene gjør hagebyen til et godt sted å bo.Tanken bak Proffen Hageby er visjonen om et moderne fellesskap.

Et sted hvor du har ditt eget hjem og samtidig føler at du er del av noe mer.


Med flombelyst alpinbakke i nabolaget, Strømsgodsets fotballfritidsordning rett rundt hjørnet og et av Norges største badeanlegg en kort sykkeltur unna, er byhuset i Proffen Hageby det perfekte utgangspunktet for den aktive familien. På attraktive Gulskogen får man ikke bare umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskole, barnehager, toget, stort kjøpesenter og diverse servicetilbud. Beliggenheten er også skreddersydd for dere som liker et liv i bevegelse. Her bor man praktisk talt ved foten av Haukåsløypa, noe så sjeldent som et flombelyst alpinanlegg midt i en storby. Egen barnebakke samt fun park med big-jumps og rails, gjør dette til et populært møtested for flere generasjoner om vinteren.

Ren luksus er det også når store og små kan ta syklene fatt en varm sommerdag, for ti minutter senere å kunne boltre seg i det som er et av Norges største og beste badeanlegg. Drammensbadet har totalt ni basseng inne og ute, samt vannsklier, attraktive uteområder og egen grillplass. Innendørsbadet er åpent hele året. Rett rundt hjørnet fra Proffen Hageby finner man også Talentgården,Strømsgodsets populære trenings- og fritidstilbud for barn og unge. Her er det egen fotballfritidsordning rett etter skoletid, lokaler for barnebursdager og flere skreddersydde tilbud til barn i ulike aldre. Det samme bygget holder også kjente Attic dansestudio til i store lokaler, med tilbud om alt fra klassisk ballett og jazz til moderne street dance. Her er elevene fra 3 til langt over 60 år, og det holdes over hundre kurs med klasser på alle nivåer hver eneste uke.

Andre attraktive aktivitetsmuligheter i området inkludererbakkeløping eller -sykling opp Pukerudlinna, kajakkpadling på Drammenselva og naturligvis flotte muligheter for løping,ikke minst på turstiene langs elva.


Det planlegges bygget 22 nye og familievennlige rekkehus i Proffen Hageby. Disse har vi valgt å kalle byhus,for å understreke den umiskjennelige følelsen av å leve et sentrumsnært og urbant liv, og samtidig så tett på naturen.

Byhusene, som er i to eller tre etasjer - og noen med takterrassei fjerde etasje - danner langstrakte formasjoner, tilsynelatende slik man oppfatter rekkehus der alle har sine private hager på hver side. Når det kommer til hvordan byhusene er konstruert skiller de seg fra den etablerte oppfatningen av rekkehus. Byhusene er bygget med solide konstruksjoner - lik boligblokkene - bl.a. med betong i etasjeskiller og i delevegger mellom boenhetene.

Hver bolig får sportsbod på inngangssiden og egen hagebod på hagesiden. Boligene får et moderne og eksklusivt preg med enstavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom, og store fliser på gulv og vegger på bad. Byhusene leveres med kvalitetskjøkken fra HTH eller tilsvarende leverandør, med integrerte hvitevarer. Oppvarming skjer gjennom vannbåren varme i gulv. I alle husene kan man velge mellom tre ulike interiørkonsepter (se egen beskrivelse). Husets hjerte består av kjøkken og stue i første etasje. Det er lagt vekt på at dette rommet skal være gjennomgående og åpent, slik at det oppnås god kontakt mellom interiør og uterom på hver side av den enkelte bolig. Flere av husene har i tillegg takterrasse.

Se prospektets leveransebeskrivelse for informasjon om byggenes tekniske oppbygging og utforming.


Leveransebeskrivelsen gir en beskrivelse av hvordan boligen blir utformet. For å gjøre det enklere for deg er det laget tre ulike interiørkonsept du kan velge mellom. Leveransebeskrivelsen legger opp til at det er konseptet Arkitektens valg som leveres, men du er tidsnok ute, vil du kunne velge mellom de ulike konseptene.

Nordisk Bris

Interiørkonseptet Nordisk Bris har et luftig og lett interiør som gir assosiasjoner til vinterens lyse farger og det skarpe lyset. Dette vil kunne passe med skandinaviske møbler og materialer i natur, tre, lin og skinn og gir en dus og tidløs fargepalett. Konseptet inneholder hvitpigmentert eikeparkett, et kjøkken i eik, og et bad med store, lyse fliser på gulv og vegg - en harmonisk helhet. Baderoms- innredningen er moderne, klassisk hvit, og spotter gir fleksibel, dim-bar belysning. Et klassisk og deilig hjem der man vil finne roen. Interiøret har en palett som står til stedets karakter - naturnært og ekte.

Drammen mekaniske

Med Interiørkonseptet Drammen Mekaniske har vi latt oss inspirere av de historiske sporene i nærområdet- en reise tilbake til tiden da Drammen var en industriby med teglverkene, jernstøperiene og tekstilfabrikkene. Dette er i utgangspunktet en litt maskulin stil som kan passe til stramme møbler av stål og sort lær, men den kan fint vris mot det mer bohemske feminine med orientalske tepper og myke materialer. Kjøkkenet er nesten sort, og kjøkken-øya blir et artikulert midtpunkt i det gjennomgående oppholdsrommet. Badene har store rustikke gulvfliser og mørk baderoms-innredning. Med enkelte kontrastvegger i dype gråtoner skapes et røft og industrielt interiør, som samtidig er lunt og innbydende.

Arkitektens valg

Interiørkonseptet Arkitektens Valg er lyst, luftig og lett. Her kommer solens skyggespill på veggene til sin rett. Den eneste fargeinnslaget er kjøkkenet, som kommer i en vakker dempet sjøgrønn farge. Overskap og kjøkken-øy er i klassisk hvitt, som gjør at kjøkkenet flettes sammen med interiøret. Gulvene har hvitpigmentert eikeparkett som underbygger lettheten. I dette interiøret kan det passe fint med enkle stilrene møbler, gjerne med innslag av friske farger. Badet er tidløst med store, hvite veggfliser og hvit innredning. Med matt sorte kraner og dusjgarnityr som tilvalg får vi et interiør med rene linjer og stramme arkitektoniske detaljer. Dette er en minimalistisk men leken ramme for et personlig uttrykk.