• Skauen
    SKJULVIS

    Skauen

    Saltnes

10 moderne rekkehus skal bygges i barnevennlige omgivelser på Saltnes. Husene får spennende arkitektoniske detaljer og glir godt inn i skogsomgivelsene omkring. Kjøp nå, og du kan være med og forme din egen bolig ut fra dine egne behov og ønsker. Alle boligene har interiør av god kvalitet og komfort som standard. Utbyggeren - Fredrikstad Næringsbygg - har nær tilknytning til området og er kjent for å bygge kvalitetsbygg innenfor avtalte rammer for tid og budsjett. Boligene vil bli organisert som et sameie.

Kjøkken: Enstavs lys eikeparkett på gulver, malt gips på vegger og i tak. Kjøkken leveres med Sigdal, type Uno, innredning med hvite fronter (standard) og benkeplater i laminat utførelse. Hvitevarer levers integtert av merke Wirhlpool; Kjøle-/fryseskap (kun kjøleskuff fra Norcool i rekke hustype 1), oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk topp. Bad: Fliser på gulv, malte vegger/fliser i dusjnisje og malt tak. Dusjnisje utføres med flistype mørk grå mosaikk, ellers lys grå kvadratiske fliser. Baderomsinnredning med skuffer, servant og speil i hvit utførelse. Dusjvegger i glass. Toalettrom: Fliser på gulv og malt gips på vegger og i tak. Veggmontert wc. Vaskerom: Fliser på gulv og malt gips på vegger og i tak. Opplegg for vaksmaskin.


Rekkehusbebyggelse over 2 plan (husrekke 1) og 3 plan (husrekke 2) oppført i trekonstruksjoner. Dobbelfalset stående og liggende kledning over støpt såle, tak tekkes med falsede stålplater. Utvendige terrasser bygges i impregnert trevirke. Se leveransebeskrivelse.


Skauen B1 Kitchen